reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Mały zasnął to trochę poczytam ale widzę że niewiele tego.
Milusia niezłe przeboje niedość że takie przeżycia dla rodziny to jeszczwe p[roblemy ale dobrze że to już za wami trochę wody upłynie zanim wróci normalna codzienność <przytulam>
emalia narazie mały przestuj problem co zrobić z Michałem bo tak zajmowała się babcia a teraz jesteśmy w konflikcie więc robimy jak mały śpi lub wcale co mnie nie cieszy

reklama
to ja tez się witam wieczorowa porą

miałam byc wcześniej ale musiałam nieco pozbierac nasze manatki bo na weekend wybywamy do naszego mieszkanka to tak w ramach urozmaicenia, juz sobie wyobrażam jak dzieciaki dopadną do swoich zabawek

Klemantinka a jak Ty sie czujesz? myślalam że również już rozpakowana, a co do żłobków, przedszkoli to myślałam że tylko w Polsce takie rzeczy sie dzieją, matko gdzie tam do 2014????

Milka zdrówka dla Ercia, oby na katarze sie skończyło

Kajdusia i kto tu jest silny i pracowity co???? Tobie takze zajęć nie brakuje jak widze, oglądałam filmik i tak sie pozachwycałam Gosiaczkiem, świetna jest ja to nawet pływac nie potrafię, a co to za tańce na które wybywasz? bo ja chyba nie w temacie i co u Piotrusia?

Zyraffka ha to teraz korzystac jak mężulo na miejscu, Łukaszek dzielny chłopak i pewnie niedługo przestanie płakać a jak Ty sobie radzisz z oddawaniem go do żłobka? pogodzona z tym faktem bo mi strasznie było ciężko na początku z przedszkolem Asi a teraz już spoko wiem że mam te kilka godz luzu i nudy z jednym maluchem,

Izia oj tak, planowo czwartek - piątek, śmiałam się dziś bo chłopaki umawiali sie dziś na oblewanie na piątek wieczór tylko efekt taki że ja odpadam, mój w pracy akurat na popołudniu i co najwyżej oblewac to mogą dzieciaki łazienbke woda podczas kąpieli:-)

Gosiagro ogromny buziak i dla Was, oglądałam fotki na FB ( dopiero bo i tam miałam ogromne zaległości) iiiii cudne takie rodzinne, pięknie wszyscy wyglądacie

Aisa doczytałam że wreszcie na swoim jesteście, super, urządzone już wszystko czy będziecie wykańczać na bieżąco? wrzuc jakies fotki nowego M

Perfecta kochana dziękujemy, oj tak ja potrzebowała więcej czasu żeby pogodzic sie z faktem że moja mała dziewczyneczka już nie jest taka mała, co do Michalinki to także bardzo mi się to imie podoba, tak miała miec na imię moja Asia alke jakos tak stanęło na Joasi, teraz gdyby coś to pewnie juz byłaby Michalinka na 100% ale poki co to możemy co najwyżej obstawiac MIchałka :-)
jak juz będziesz taka bogata to może od razu cały salon a nie tylko stanowisko sobie zorganizujesz? trzymam kciuki żeby wszystko sie udało załatwic w sobotę

nadika i jak śpioszek poranny? chyba nie przespał całego dnia?

koriander doczytałam o Twojej mamie, kochana tak mi sie przykro zrobiło, nawet nie potrafie sobie wyobrazic co czujesz? napewno nie jest Ci łatwo i trzymam kciuki najmocniej jak potrafie żeby było dobrze, musi tak byc trzeba w to wierzyć

Milusia dla Ciebie także duzo siły do działania, potrzeba czasu ale wszystko się poukłada

olavip a co to za bieganie z brzusiem zamiast leżeć i relaksowac się na słoneczku? a jak łapka boli nadal?

Emalia podziwiam że mezusiowi chciało się jeszcze takki kawał w nocy siedziec i kłaść płytki, to chyba dla niego ta "wyżerka" szykowana co ? u nas płytki na jednej ścianie juz :-D

Kasiulka a po kims ten charakterek odziedziczyła?;-)

Kasiulka- chyba taki okres "skok" maja nasze dzieciaki ,że charakterki pokazują :)Jasiek też bywa nieznośny, ale za to od paru dni sprząta wszystkie szklanki i talerze i do kuchni zanosi. Tak fajnie to wygląda. A tak na co dzień to chodzący armagedon :)
Eagle- zawsze to już coś. Moj dzisiaj drzwi do łazienki oprawił i założył klamkę. Czekamy aż podłoga dobrze wyschnie i lecimy dalej z tym koksem :) A dużo wam zostało?

Eagle- zawsze to już coś. Moj dzisiaj drzwi do łazienki oprawił i założył klamkę. Czekamy aż podłoga dobrze wyschnie i lecimy dalej z tym koksem :) A dużo wam zostało?[/QUOTE]
u nas zrobione wszystkie rury, odpływy, elektryka, wyrównane ściany plus na jednej już płytki zostały jeszcze 3 plus podłoga, troche zbudowy na jednej ze ścian typu połki i pion od kanalizacji, podłączenie wszystkich sprzętów typu kabina, umywalka itd i zrobienie sufitu troche tego zostało ale ja juz odliczam dni :-)

Kasiulka i wszystko jasne:-);-)
mój tez ma takie dni że nie wiem co z nim zrobic bo marudny i drażliwy jak cholera, ja jak zwykle obwiniam o wszysko zeby albo skok i czekam az minie

Ostatnia edycja:
Cześć
chyba taki okres "skok" maja nasze dzieciaki ,że charakterki pokazują :)Jasiek też bywa nieznośny, ale za to od paru dni sprząta wszystkie szklanki i talerze i do kuchni zanosi. Tak fajnie to wygląda
dokładnie jak Gosiak... nie, nie zupełnie dokładnie.... ona wszystko z kuchni wynosi :wściekła/y: ATwój mąż spisał się na medal! Miłego dnia jutro z siostrą, jak Wam się za dużo ulepi to wyślijcie do Bydgoszczy
biggrin.gif

Perfecta- no i wykrakałaś.... wieje, pada, brrrrr
realmad2.gif
Szkoda, że męzowi się nie udało (choć nie mam pojęcia co
confused.gif
), ale już zaciskam kciuki za przyszły rok!
koriander- jak humorek, jak? Trzymam kciuki jutro za Twoją mamę....
milusia- okropne takie stwarzanie problemów i to w obliczu śmierci.... współczuję.... a Ty już decyzję podjęłaś, zamieszkasz w domu po cioci?
Klementinka- dobrze, że przedszkole macie już zaklepane, może okaże się fajniejsze niż Ci się wydaje.... No i trzymam kciuki za łagodne rozwiązanie!
olavip- huhuuuu - dmucham wirtualnie na rączkę...
yes2.gif

eagle- hehe, obie wróciłyśmy tak nagle ni z gruszki ni z pietruszki
biggrin.gif
No i wreszcie na forum porządeczek
biggrin.gif
Nieeeee, ja to jestem leń, pracuję tylko bo muszę :-D :-D Te tańce to ostatnio moja wielka radocha, raz w tygodniu chodzę na takie zajęcia dla babeczek: kształtowanie sylwetki poprzez gimnastykę i taniec- to jest 45 min stretchingu i 45 minut tańców latynoskich.Jest suuuper- przestał mnie boleć kręgosłup i czuję się jakby.... wyższa
confused.gif
A Piotrek też ma swoje zajęcia- basen, rytmikę w szkole muzycznej (a propos- na te zajęcia chodzi też dziewczynka z aparacikiem w uszkach i sobie super radzi!!!) i zajęcia w ludowym zespole pieśni i tańca. Wszyscy wszędzie po pierwszych zajęciach mówią nam, że jest wielkim indywidualistą i, że ma swój świat i.... to raczej nie jest komplement
baffled5wh.gif
, tia.... A Tomek za Asią też tak tęskni jak Asia jest w przedszkolu? Moi to się dosłownie rzucają na siebie jak już Piotrek wróci do domu.....
Kasiulka- a ja Was odebrałam jako dwie ostoje spokoju :-D nie wierzę, że się aż tak pomyliłam ;-)

Kajdusia- na pewno wyślemy, choć by dla zdolnego Gosiaczka. Nie mogę się napatrzeć jak ona pływa. Szok i szacun dla Was-rodziców i dla niej ,że taka mała a taka odważna :*
Eagle- to my mamy 4 -ry ściany!!!!!!!!!!!!!!!!! Zabudować kibel regipsami ( jest ten wiszący), sufit gładzią przejechać no fugi , złożenie kabiny, mebli, podłączenie wszystkiego :)
Kochana, damy radę :)

reklama
cześć,
ale mnie wzięło:-( katar, stan podgorączkowy, złe samopoczucie, szkoda gadać, oby tylko Majusia się nie zaraziła. Mieliśmy jechać na wieś na weekend, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie:no:

koriander - kochana trzymam kciuki za dzisiejsze badanie mamy, jestem z wami myślami i sercem!!!

Perfecta – w następnym roku na pewno się uda!!!

milusia – przytulam

klementinka – to za rok planujesz wrócić do pracy? fajnie, że chłopcy będą mogli być razem, na pewno będzie im raźniej

emalia – a w którym siostra jest miesiącu, wiedza juz co będą mieli?

emalia i eagle - niech się wasze remonty szybko skończą, ale fajnie będziecie miały:tak: wy skończycie to ja zacznę;-)

Do góry