Witam się z rańca.
Komu Kawy?
Agast - Kochana współczuję Wam znów gipsu!!! Może rzeczywiście jak dziewczyny piszą skonsultuj to z innym lekarzem? Zdróweczka dla Jagódki i szybkiego gojenia!
Lencja- Kochana mój Jaś śpi albo w pajacyku albo w pidżamce pod kołderką Coś nie możemy się spotkać ostatnio. Wieczorkiem zadzwonie do Ciebie Kochana
Lanka- zdróweczka!!!! Oby Gai nie wzięło!!!! Dużo pij , smekta Polecam także Enterosol
Eagle- Ciesze sie niezmiernie że sie odezwałaś bo zastanawiałam się co u Ciebie? Gratulacje dla Asiuni!!! Dzielna dziewcznka! Tobie dłużej zabrało przyzwyczajenie się do Asi przedszkola

Kochana super że Męża wynkik są ok i Tomeczek się pieknie rozwija
A Brzuszkowy rośnie!!!
200g to Kawał Chłopa już
Kochana ja proponuję Jaś
lub Bartosz
A gdyby była dziewczynka to mnie ostatnio strasznie sie Michalina podoba imię. I jak bedziemy mieli dziewczynusie kiedyś
to będzie Michalinka
Julia- Współczuję przeżyc i tobie i Amelce
Przytulam
Kajdusiu- Kochana ale się usmiałam
:* Przytulam Ty nasz Pracusiu wybitny!!!!!!!!
Klementinka- 2014!!!!! Wow wow wow Może zapisz już Brzuszkowego chociaż!
Olu- A to Ci rośnie wiercipietek/tka mała/ły
Kolenderko- Kochana trzymam mocno kciuki za piątek!!!!! Jak Lilunia? Co tak cichuteńko Kochana ?
Emalia- Super że już dach macie!!!! I jak łazieneczka Ruszyła?
Avenka- trzymam kciuki by udało Ci się znalesć mniej absorbująca pracę!
Milka - Zdróweczka dla Eryka
Nawet nie zagladnę do rtego filmu bo potem ciągną się za mna takie rzeczy jak koszmar....
Ja w ferworze porządków. Robię wiosenne porządki na jesien
Wyrzuciłam połowe rzeczy z szafy mej
i mam zamiar spieniężyć je na allegro
, musze sprzedać biurka z biura , komputery i wszystkie rzeczy które mam i potrzebne mnie nie będą
Nie wspominając o rzeczach Jasia , które rosna od urodzenia plus te rzeczy które kiedys kupiłam by sprzedac , plus zabawki , karuzele i maty edukacyjne
Coś mnie się wydaje że BĘDĘ BOGATA

;-)
A poza tym jeszcze korzystamy z ostatnich dni bez deszczu bo dzisiaj w nocy się zacznie i będzie lać do następnego tygodnia...
W sobotę jadę się dogadać co do wynajęcia stanowiska w salonie fryzjerskim.
A mężowi zabrakło 4 ptk :-( Ale za rok da radę!!!! Ale za kciuki baaardzo dziękujemy!!!!
Komu Kawy?
Agast - Kochana współczuję Wam znów gipsu!!! Może rzeczywiście jak dziewczyny piszą skonsultuj to z innym lekarzem? Zdróweczka dla Jagódki i szybkiego gojenia!
Lencja- Kochana mój Jaś śpi albo w pajacyku albo w pidżamce pod kołderką Coś nie możemy się spotkać ostatnio. Wieczorkiem zadzwonie do Ciebie Kochana
Lanka- zdróweczka!!!! Oby Gai nie wzięło!!!! Dużo pij , smekta Polecam także Enterosol
Eagle- Ciesze sie niezmiernie że sie odezwałaś bo zastanawiałam się co u Ciebie? Gratulacje dla Asiuni!!! Dzielna dziewcznka! Tobie dłużej zabrało przyzwyczajenie się do Asi przedszkola
Julia- Współczuję przeżyc i tobie i Amelce
Kajdusiu- Kochana ale się usmiałam
Klementinka- 2014!!!!! Wow wow wow Może zapisz już Brzuszkowego chociaż!
Olu- A to Ci rośnie wiercipietek/tka mała/ły
Kolenderko- Kochana trzymam mocno kciuki za piątek!!!!! Jak Lilunia? Co tak cichuteńko Kochana ?
Emalia- Super że już dach macie!!!! I jak łazieneczka Ruszyła?
Avenka- trzymam kciuki by udało Ci się znalesć mniej absorbująca pracę!
Milka - Zdróweczka dla Eryka
Nawet nie zagladnę do rtego filmu bo potem ciągną się za mna takie rzeczy jak koszmar....
Ja w ferworze porządków. Robię wiosenne porządki na jesien

A poza tym jeszcze korzystamy z ostatnich dni bez deszczu bo dzisiaj w nocy się zacznie i będzie lać do następnego tygodnia...
W sobotę jadę się dogadać co do wynajęcia stanowiska w salonie fryzjerskim.
A mężowi zabrakło 4 ptk :-( Ale za rok da radę!!!! Ale za kciuki baaardzo dziękujemy!!!!