aisa80
Fanka BB :)
Witam w pierwszy dzien mojego pierwszego weekendu po przepracowanym tygodniu J
Eagle – mamy własciwie wszystko co potrzeba żeby normalnie mieszkac i funkcjonowac. Z czasem zakupimy rózne inne rzeczy przydatne do mieszkania. Kuchnia jest prawie skonczona tylko czekam jeszcze na reklamowane fronty, pomalowanie scian i wymierzenie przez mojego Szwagra sciany bo nad zlewem beziemy mieć szybe – teraz jest to na czasie i fajnie wygląda, a jak się nachlapie wodą to wystarczy wytrzec... ale nie będę się rozpisywac
Brakuje TV, stolika pod TV, stolu jadalnianego z krzeslami, lamp, lustra w korytarzu... także takie rzeczy bez których można zyc
no ale pomalu z czasem jak pieniazki przybeda to będziemy się zaopatrywac w rozne domowe gadzety
Na razie można spac, gotowc i korzystac z łazienki także jest spoko. To tyle jeśli chodzi o DOM, a nie wspomne o ogrodzie.... hehe
Dzis Basia znowu przespala całą noc!!! Spala od 21:30 do 6:30! PIEKNIE!!!
Eagle – mamy własciwie wszystko co potrzeba żeby normalnie mieszkac i funkcjonowac. Z czasem zakupimy rózne inne rzeczy przydatne do mieszkania. Kuchnia jest prawie skonczona tylko czekam jeszcze na reklamowane fronty, pomalowanie scian i wymierzenie przez mojego Szwagra sciany bo nad zlewem beziemy mieć szybe – teraz jest to na czasie i fajnie wygląda, a jak się nachlapie wodą to wystarczy wytrzec... ale nie będę się rozpisywac
Dzis Basia znowu przespala całą noc!!! Spala od 21:30 do 6:30! PIEKNIE!!!