reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam w pierwszy dzien mojego pierwszego weekendu po przepracowanym tygodniu J

Eagle – mamy własciwie wszystko co potrzeba żeby normalnie mieszkac i funkcjonowac. Z czasem zakupimy rózne inne rzeczy przydatne do mieszkania. Kuchnia jest prawie skonczona tylko czekam jeszcze na reklamowane fronty, pomalowanie scian i wymierzenie przez mojego Szwagra sciany bo nad zlewem beziemy mieć szybe – teraz jest to na czasie i fajnie wygląda, a jak się nachlapie wodą to wystarczy wytrzec... ale nie będę się rozpisywac :) Brakuje TV, stolika pod TV, stolu jadalnianego z krzeslami, lamp, lustra w korytarzu... także takie rzeczy bez których można zyc ;) no ale pomalu z czasem jak pieniazki przybeda to będziemy się zaopatrywac w rozne domowe gadzety ;) Na razie można spac, gotowc i korzystac z łazienki także jest spoko. To tyle jeśli chodzi o DOM, a nie wspomne o ogrodzie.... hehe

Dzis Basia znowu przespala całą noc!!! Spala od 21:30 do 6:30! PIEKNIE!!! :)

reklama
Hejka
U mnie Daniel na antybiotyku, i jakos podczytuje was ale weny brak,niewiem co pisac a i tez cisza tu ostatnio ;]
Hania w szole szaleje, pilna z niej uczennica, pania ja ostatnio pochwalila, ze jest jak szesciolatka a nie piecio latka:tak: oby tak dalej

koriander &&&&&&&&& :***

Witam się w tą ssstraszna pogodę!!!!
Jasiek bawiocha się a ja z kawusią do bb zasiadam:)
Przede wszystkim!!!
Kolenderko jesteśmy dzisiaj z Wami całym naszym wielkim serduchem!!!! Ja o 3 odmówiłam koronkę w intencji dobrych wyników Twojej Mamusi!!! Kochana trzymajcie się a my się modlimy i kciuki trzymamy najmocniej jak potrafimy!
Gosiu- Kochana zdróweczka dla Ciebie!!! Olbasik jak masz zrób a odkazisz całe mieszkanko. A na noc koniecznie czosnek i cebulke do sypialni. Przytulam Cię Chorowitko i Zdróweczka życzę !!!!
Eagle
- Kochana no to macie weekendzi pracowity:)
Milusia- Kochana przytulaki dla Ciebie opgromne!!!!!!! A co do remontu Kochana to daj CHŁOPAKOM po pędzlu i farby i rach ciach zobaczysz jak Ci pomalują!:) Buziaki dla Was!!! Jak Ty sie masz Kochana?
Izia- Kochana trzymam kciukasy aby konflikt z babcią poszedł w siną dal a Wy byście mogli kontynuować remoncik
Kajdusiu- hehehehe Ja to wiesz taka wrózka synoptyk jezzzdem:):*
Lenka- Jak zdróweczko????
Kasiek ŁER AR JU MAJ DIRRRRRRRR!!!

Powiem Wam że nawet się ciesze że dzisiaj taka pluch bo w końcu sobie wszystkie porządki dokończę:)

Witajcie
Koriander- łączę się z Wami myślami i sercem i mocno trzymam kc1iui111111@@ za Twoją mamę (Gosiak jak widzisz potwierdziła :tak: )
gosiagro- zdrówka, nie daj się chorobie, a kysz, a kysz

R w pracy, Piotrek w przedszkolu, ja mam dziś wolne w pracy, może wreszcie dom ogarnę (z Waszą pomocą :-D:-D)

Ostatnia edycja:
kajdusia wszystkiego najlepszego dla Piotrusia z okazji 5tych urodzinek :-) u nas tez niedlugo juz ;-)
Perfekcia i jak ci idzie sprzatanie:? ;-)
koriander bedzie dobrze... :*

Ja ide ziemniaki obrac na obiad i na jutro na knedle ;] no i marchewke zrobie do obiadu na dzis... ;]

kajdusia wszystkiego najlepszego dla Piotrusia z okazji 5tych urodzinek :-) u nas tez niedlugo juz ;-)
Y... Wy jesteście dobre z tą kontrolą suwaczków :-) Uodziny miał 2 tygodnie temu, chyba od tego czasu nie byłam na bb :zawstydzona/y: Zaraz zmienię suwaczek...
Ale baaardzo dziękujemy....

Perfekcia- co teraz sprzątasz? Bo ja mam zamiar też zacząć i chcę tak jak Ty :-D:-D na czy czte ry :-D:-D

reklama
Witam w pochmurny, jesienny dzień :(
Gosiu- życzę kochana dużo zdróweczka. Oby Ci szybko przeszło:tak: Moja siostra jest w 12-ym tygodniu. Na płeć jeszcze chwilę poczekamy, aczkolwiek jest nastawiona na syna ( wszystko przez wróżby rodzinne, które do tej pory spełniały się w 100%):-)
Aisa- gratuluję przespanej nocy!!!
Milusia- nie gniewaj się ,ąle to nie za szybko aby dzielić cioci majątek? Poza tym chyba trzeba sprawę założyć.
Liza- zdrówka dla Danielka.
Koriander-
trzymam kciuki mocno, mocno

A ja dzisiaj obudziłam się o 3-ej w nocy i musiałam zwymiotować. Nie wiem kurde od czego. W moim stanie psyhiki od razu szukam najgorszego.Nie wiem czy od smażonych kopytek, piwa, czy tabsy anty. Masakra. Teraz jest ok. Nie mam żadnych dolegliwości. Ach...ide kawusie wypić.

Do góry