aisa80
Fanka BB :)
muszę, bo powydawałam i posprzedawałam ;-)
A ja moje rzeczy po Basi dałam kolezance, ale jak ich córeczka wyrosnie (ma juz 3 miesiące) to wrócą do mnie
Moge potem pożyczyc Tobie
W końcu Poznań to Poznań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
muszę, bo powydawałam i posprzedawałam ;-)
A ja moje rzeczy po Basi dałam kolezance, ale jak ich córeczka wyrosnie (ma juz 3 miesiące) to wrócą do mnie
Moge potem pożyczyc Tobie
W końcu Poznań to Poznań![]()
niekoniecznie problem. jest sznasa ze wlasnie teraz Hania sie sama odstawi bo pod wplywem hormonow mleko podobno zmienia smak. nie ma generalnie przeciwwskazan zeby nie karmic (nie wiem do ktorego miesiaca) tylko musisz sie dobrze odzywiac zeby "wykarmic" cala trojke :-)
bada krecha to też krecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale super!
2 lata temu o tej porze jeszcze nie wiedzialam o ciąży , dowiedzialam sie 25 pazdziernika, poczatkowy termin mial byc na 2 lipca, lekarz powiedzial, ze 28 czrwca a Kubuś sie urodzil 11 czerwca, ja tez chce drugiego bobasa!!!!!!!!!!
kasiulka Ty szczesciaro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! suuuuuuper
Kasiulka-ja też miałam taką kreskę a w jednym teście nawet bladszą więc gratuluję!!!;-);-);-)
a ciążowo się czujesz?
Jak będzie dziewczynka to chętnie skorzystam![]()
Kasiulka- no kochana az się wzruszyłam!!! Przyjmij gratulacje od podwójnej czerwcówkiTylko ze u mnie 5 lat przerwy było a u Ciebie tylko 2
Co do karmienia to ja niestety słyszałam ze trzeba przerwac bo trudno utrzymac ciążę przy wysokiej prolaktynie.. Najlepiej pogadaj z ginem..
Dziewczyny nie wytrzymałam, zrobiłam test. Wyszła krecha, blada bo blada ale jest...
Co myślicie?
http://desmond.imageshack.us/Himg685/scaled.php?server=685&filename=dscn4732j.jpg&res=medium
Tak piszecie że dzieci nie powinny usypiać przy butli, że się ząbki psują...Klarka zjada przez noc od 20 do 4 trzy butle mleka.... Wasze już nie jedzą w nocy?