reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

U nas Zośka też przeżiębiona katar od dziś i troche kaszlu bez gorączki ale w nocy masakra kręci sie budzi jutro zmykam do lekarza bo się boje zapalenie oskrzeli:no:

perfecta-ja właśnie 9% robie i sa dość jasne:tak:
koriander-ja tak zawsze kombinuje jak już jakiś kolor dłuzej na głowie to mnie korci żeby zmienić ale ten kolor co mam teraz kazdemu sie podoba i moze lepiej przy nim zostać;-)
agast-ja Zośke też samą w pokoju zostawiam jak sie bawi i zagladam od czasu do czasu albo jak Marysia z nia jest w pokoju to mnie woła mamo wchodzi na parapet mamo stoi na rogu łóżka:-Dinaczej to bym nic w domu nie zrobiła

reklama
aisa- ja się jeszcze nad tym nie zastanawiałam... U nas tyle zabawek w domu juz jest :szok::cool2: Ubranka nie lubie jak ktos kupuje moim dzieciom bo w 99% mi się nie podobają..

Aisa80 ja Ameli planuje kupic z Ikei ten zestaw mamuta (krzeselko i stoliczek) do tego jakas zabawke edukacyjna...a na urodziny prezent juz wymyslilam:) kupimy jej trampoline:):)
Zazdrosze ci ze mala tak slicznie sama zaypia i spi u siebie:)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry