reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

PISZĘ PORAZ 3!!!bo mój synio zawsze na koniec postu przyjdzie paluszkiem na coś nacisnie i BAM nie ma nic...:eek: zdolniacha:-D
Koriander wiem wiem ale oni nie chcą wody, a tym bardziej jak spia to z niekapka:no: ale za to do spania piją mleko:szok:
Żyrafka po co basen zalejesz sąsiadów i zbędny wydatek, lepiej jakies zoo mu sprowadź, krokodyle słonie, mały(2 Ci mogę pozyczyć:-D )itd.:-D

reklama
PISZĘ PORAZ 3!!!bo mój synio zawsze na koniec postu przyjdzie paluszkiem na coś nacisnie i BAM nie ma nic...:eek: zdolniacha:-D

milusia teraz jak piszesz posta to co chwile się zachowuje to co piszesz(pojawia się na żółtym tle Auto-Saved), wiec jak ci chłopcy coś wyłączą to jak otworzysz nowe okienko do pisania to na dole możesz kliknąć Restore content czy jakoś tak i ci przywróci poprzedniego posta, super sprawa:tak:

milusia teraz jak piszesz posta to co chwile się zachowuje to co piszesz(pojawia się na żółtym tle Auto-Saved), wiec jak ci chłopcy coś wyłączą to jak otworzysz nowe okienko do pisania to na dole możesz kliknąć Restore content czy jakoś tak i ci przywróci poprzedniego posta, super sprawa:tak:

:szok::szok::szok::szok::-D Nie miałam pojęcia co to właśnie jest. Blondynka!!! Myślałam że to jakas reklama Auo naprawy:-D:-D:-D:-D:-D:tak: Dziękuję MUAAAAAAA:*

Idziemy z synem mym zaraz do Sali Zabaw Kubusia:tak: Ja się cieszę jak dziecko aż strach pomyślaeć co zrobi mój syn jak zobaczy wielki malunek swego Idola Mikcey'go na ścianie:) i mnustwo zabawek:) Mamusia z Ciocią usiąda na kawkie a synuś bedzie brykał :)
Uciekam sie ubierać Kochane HAW E GUT DEJ:)
A chorowitkom naszym Najkochańszym dużżżżżżżooooooo zdrówka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
cześć Lasencje;-)
widzę,że chorujecie, dzieciaczki chore:-( ZDROWIA ZDROWIA I JESZCZE RAZ ZDROWIA DLA WSZYSTKICH CHORYCH!

Agast - :szok:o matusiu co to za choróbska jakieś..... oby Jagódkę już opuściło co złe:-(
na-tuska - ja tam wiem co to klunkry:)
kto wie co z Klementinka!!?

helołł

Bałam się tej nocy ale nie było źle poza tym, że na nogach jesteśmy od 5.

Antybiotyk działa chyba, bo gorczki już nie ma. Martwi mnie tylko, ze Łukaszka boli gardełko:(( nie je prawie. Jak zrobi sobie drzemkę to pokawkuję z Wami.

klementinka
- mam nadzieję, że już jesteś po i szczęśliwie tulisz to cudo maleńkie.

kasiulka- Ty chyba chcesz zebym umarła do piątku z ciekawoci :):-D:-D:-D:-D:-D

P
Koriander wiem wiem ale oni nie chcą wody, a tym bardziej jak spia to z niekapka:no: ale za to do spania piją mleko:szok:
ewus ale mleko = cukier :-( jesli spia z mleczkiem to zeby praktycznie caly czas sa przez cukier mleczny "zzerane". Kochana jesli da sie dziecko odstawic od piersi, odzwyczaic od smoczka to i twoje chlopaki oducza sie sypiania z butla. Musisz sie za to zabrac jak najszybciej, z reszta to samo uslysz od dentysty..moze bedzie to kosztowac 2-3 nieprzespane noce, ale kochana zawalcz o to bo na prawde szkoda ich zabkow!

Koriander- dzięki za info! Trzymamy kciuki dalej:)

Juz się nie mogę doczekać jutra jak zdejmiemy ten cholerny gips....

I mam do Was pytanie. Jak to wygląda u Was w domach- cały czas macie dziecko na oku czy np dziecko bawi się samo w swoim pokoju a wy w tym czasie gotujecie itp? Juz mam paranoję jakąś ze Jagodzie znowu się coś stanie ze chodzę za nią jak cień :szok:

Agast22 - Jak Basieńka bawi sie w swoim pokoju (momentami) to zagladam do niej pocichutku, tak żeby mnie nie zauważyła :) i wracam do kuchni. Zaglądam do niej jak długo jest za cicho, bo wtedy to napewno coś sie dzieje ;)

reklama
Koriander- dzięki za info! Trzymamy kciuki dalej:)

Juz się nie mogę doczekać jutra jak zdejmiemy ten cholerny gips....

I mam do Was pytanie. Jak to wygląda u Was w domach- cały czas macie dziecko na oku czy np dziecko bawi się samo w swoim pokoju a wy w tym czasie gotujecie itp? Juz mam paranoję jakąś ze Jagodzie znowu się coś stanie ze chodzę za nią jak cień :szok:
Ja czasami Lile sama zostawiam ale jak sie robi podejrzanie cicho to zaraz lece bo to oznacza ze cos wykombinowala .. gotowac ide wylacznie jak oglada bajke bo wtedy mam pewnosc ze nie ruszy tylka od laptopa ;-)

Do góry