reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
na-tuska - co to są klunkry?:confused::sorry:

klunkry to inaczej, graty, rzeczy itd :)zapomniałąm ze gwara poznanska jest trochę dziwna a tu mamy są z róznych końców polski :-D

co czytam posta to wszyscy chorzy :eek: zdróak dla Was, dal maluszkówi całej reszty rodziny zeby nikt nikogo nie zarazał :))

ja ubieram dzieciaki osotanio dosc ciepło, bo mi jest zimno i prze to wydaje mi sie ze im :eek:tez
maja body krótkie,bluzke na to polar i Filipkamizelke a Emilka pod polarem cieplejsza bluzkę :) na dole rajstopki i spodnie bez ocieplaczy... czyli wyszlo na to ze tak jak wszytskie czerwcówki :pP Filip z czapa nie walczy aEmial czasami sie zorientuje ze ma i sciaga alepewnie za chwilesie przyzwyczai :p

dzisiaj zrobiłam na kolacje cebule zasmazana z jajekim i moje niejadki sie tak zajadały ze normalnie ozy miałm na wierzchu :-D szczegolnie emila to typ co nie lubie normalnychdan a wszytsko co innaczej smakuje jest fajne :sorry:

miłego wieczorku :)

Koriander to trzeba byc dobrej mysli:) Miemy nadzieje ze naszym dzieciom szybko to z glowki wypadnie hihi:-D

Takze sie zastanawiam i czekam na wiesci od Klementynki....

Czyżbym znowu była pierwsza?:szok:
Jedno dziecko poszło już do szkoły a oba następne śpią :-Dale będę musiała je obudzić bo mam dzisiaj niestety trochę spraw do załatwienia no i mojego grata znowu odstawić do mechanika:wściekła/y: widzę że wieści nadal brak a myślałam że już coś będzie no nic miłego dzionka

Druga!
Wpadłam tylko na chwilkę sprawdzic czxy wiadomo już co u Klementinki. Ale jeszcze nie. Mam nadzieję że już tuli swojego synusia :)

Idę zrobić Kurczakowi śniadanko a sobię kawke i wrócę to troszke nadrobię wczorajszy dzień:)

witam się z rana,

mam nadzieję, że u Klementinki wszystko ok, tylko nie ma czasu napisać

Ale mamy chorowitków:-( żeby nikogo nie pominąć to nie wymieniam a wszystkim bez wyjątku życzę zdrówka!

Agi - a ile wy stopni macie w jukeju w zimie?

na-tuska - studiowałam w Poznaniu 5 lat, ale takiego określenia nie pamiętam:-D

reklama
Witam.
CHorobowo sie zrobiło, i tak mie wystraszyłyscie, ze dzwonie do Niani czy Baśka nie wykazuje zadnych objawów chorobowych - i odpukać - narazie jest zdrowa. Niania ząbki obserwuje i też nic sie nie dzieje.
Baśka ostatnio wieczorkiem ładnie zasypia. Od 3 wieczorów nie kłade sie już z nią tylko siadam obok i czekam az zaśnie. I bezproblemowo zasypia :)
Dzis znowu przespała całą NOC! Yupii! :)
Naprawde nowy domek jej służy :)

Do góry