izia_tcz
Fanka BB :)
mój dzieć zasnął więc mam chwilkę dla siebie ale masakra była z zasypianiem że szok
oczywiście problemów ciąg dalszy ale dam radę .chyba?
widzę że mnóstwo dzieciaczków chorych zdrówka

sealet wspaniałe wieści
kasiulka

piszecie o ubraniach ja mojego w takim razie ubieram jak w lecie bo ma bodziak polarek na to kamizelka spodnie i rajstopki i wsio czapki lądują zawsze na ziemii ciekawe jak będzie zimą
kurtke kupiłam dopiero dzisiaj bo okazało się że wszystkie były za małe i trzeba było zrobić polowanie w lumpku
oczywiście problemów ciąg dalszy ale dam radę .chyba?
widzę że mnóstwo dzieciaczków chorych zdrówka

sealet wspaniałe wieści
kasiulka

piszecie o ubraniach ja mojego w takim razie ubieram jak w lecie bo ma bodziak polarek na to kamizelka spodnie i rajstopki i wsio czapki lądują zawsze na ziemii ciekawe jak będzie zimą
kurtke kupiłam dopiero dzisiaj bo okazało się że wszystkie były za małe i trzeba było zrobić polowanie w lumpku
Ostatnia edycja:
nie jestem za bezstresowym wychowywaniem, juz dostaliu i po łapkach i po tyłku , i prośbą i groźbą i krzykiem i NIC!!!! ja tez juz nie wiem co to dalej będzie!!!!Lodówkę se otwieraja, za stół na naroznik siadaja, na stół włażą!!!!Wszystkie szafki fruwają, i sa "przemeblowane" w sedesie rączki się myje, a rozsuwana szafa słuzy do tego żeby się bawić w chowanego...do tego cały czas się biją, gryzą itd...
zdrówka