zyrraffka
Szczęśliwa mama
cześć Dziewczyny, to sobie z Wami posiedzę tydzień. Łuki ma anginę
(
poczytam więcej jak Łukasz zaśnie bo słyszę ze pojękuje w łóżeczku
poczytam więcej jak Łukasz zaśnie bo słyszę ze pojękuje w łóżeczku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Często sobie obiecuję, że się poprawię, ale jakoś tak mi nie wychodzi
Latem duzo czasu spedzaliśmy w ogrodzie, a teraz jakoś lipa. Ale poprawię się- słowo się rzekło- idę ubierać dzieciaki :-)

Staram się jej nie przegrzewać i dosyć lekko ja ubierałam, ale jak zobaczyłam jak inne dzieci chodzą ubrane to stwierdziłam , że ja to chyba jakaś inna jestem no i założyłam jej cieplejsza kurteczkę ostatnio
Ale dzisiaj piękne słonko jak wstanie to wyjdziemy w lżejszym ubranku;-)

powoli zaczynam sie stresowac tym szpitalem
jeszcze tydzien 

myślę, ze to też kwestia charakterków

:-):-):-):-)

Hej dziewczyny - ja tylko na momencik
WIELKIE DZIĘKI ZA KCIUKI!!! BB ma piękna moc!!!!!!
Mała złapała jakąś wirusową infekcję gardła, ale to nie powód do leżenia w szpitalu wg ordynator i .... dzisiaj po południu (o ile gorączka nie wróci) wychodzimy po 10 dniach w szpitalu DO DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To na razie tyle - ide pakować powoli bambetle
WSzystkim pozostałym chorowitkom zdrówka - niech moc BB będzie z Wami !!!!!!!!!
:-):-):-):-)
![]()
wysypkę bornochlmską 
Wygląda prawie jak trzydniówka tylko ze bez gorączki i dłużej schodzi. Jak leciałam do lekarza to byłam prawie pewna ze to różyczka, ale na szczeście nie! Nie miałam pojęcia o istnieniu takiej choroby, ale lekarka powiedziała ze to częste
i ze przenosi się drogą kropelkową jak każda wirusówka..
Juz nie mogę się doczekać! Naprawde z tymi zębami to tragedia teraz u nas wychodzi 5 naraz i te lużne kupki pewnie od tego były noc dziś tez kiepska kreciła się po całym łóżku i marudziła a zawsze spała całą noc jak zabita
olavip-zośka na dworzu dosyć sporo jest tyle ile my wytrzymamy i do tej pory w cieniutkim płaszczyku chodziła dopiero wczoraj troche cieplejszą kurteczke jej założyłam
zyraffka- Inhalator Philips Respironics Medel Family +TERMO. (1868711057) - Aukcje internetowe Allegro ja mam taki i jest dobry polecam narazie był tylko raz używany na szczęście ale myśle że jesienią i zima sie bardziej przyda
perfecta-jaka to ta twoja ruda farbka co pisałaś że taki super kolorek ja mam taki dosyć jasny rudy robie taką czerwona vitallity czy cos w tym stylu ale chciałabym jeszcze jaśniejszą tylko nigdzie dostać niemoge ta co mam podobno najjaśniejsza jest![]()
Widze ze chorobowo na forum się zrobiło. U nas od czwartku Jagoda miała uwagawysypkę bornochlmską
Wygląda prawie jak trzydniówka tylko ze bez gorączki i dłużej schodzi. Jak leciałam do lekarza to byłam prawie pewna ze to różyczka, ale na szczeście nie! Nie miałam pojęcia o istnieniu takiej choroby, ale lekarka powiedziała ze to częste
i ze przenosi się drogą kropelkową jak każda wirusówka..
W środę wreszcie zdejmujemy gips z rączkiJuz nie mogę się doczekać!
Klementinko- trzymam kciuki!!!!
Lenka- co się dzieje kochana??
Jak rączka Jagódki sie miewa?