reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam sie druga;)

Perfecta mam nadzieje ze dalej chorubsko sie nie rozwinie!!!

Gosiu wszystkiego najlepszego:)

My dzis szczesliwe jestesmy bo moj mezczyzna bedzie w poludnie:)teraz tylko mieszkanie trzeba doprowadzic do porzadku bo wczoraj znow padlam z Amelia, jak ja 2 godziny usypialam to juz sily wyjsc niemialam;p
No wczoraj znow mnie bila,ale zgodnie z tym co sobie obiecalam odwracalam uwage,choc niepowiem strasznie bolalo:(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)
A ja Was znowu zanudzę: BASIA ZNOWU PRZESPAŁA CAŁĄ NOC!!! ;)

Ja już sama nie wiem co kupic na gwiazdke takiej Małej Dziewczynce?
Jedne dziadki kupią sanki ale CI drudzy? Juz nie wiem co podpowiedziec....

HIP HIP HURRAAA!
Kochana Gosiu!!

Niech to będzie dzień, który zapamiętasz,
a nadchodzący rok niech Ci przyniesie
spelnione nadzieje i nowe przygody!
:tak:
Ty wiesz czego z calego serca najbardziej ci zycze!!
Ogromny urodzinowy buziak od calej naszej trojki!
:-)

[video=youtube;rEc8rGonrQw]http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw&feature=player_embedded[/video]

Ostatnia edycja:
Gosiu Kochana
życzę Ci
stu lat w zdrowiu, szczęściu i miłości!
Szybkiego zamieszkania w nowym mieszkaniu,
aby Majusia rosła zdrowo
i przynosiła każdego dnia wiele pociechy Rodzicom,
aby nie niepokoiły Was żadne problemy
oraz tego co teraz najbliższe Waszemu sercu i najważniejsze
ABY SIĘ UDAŁO!!!!!!

Jeeee - w koncu was dogonilam :) Przez ostatnie dni podczytywalam, ale jak ja przeczytalam 1 strone, to wy juz 2 naprodukowalyscie :p

Kasiulka_1980 - GRATULACJE :)
Klementynka - gratguluje dzidzi :) Super, ze Jeremi jest już z nami :) Jak sie czujesz? Czekamy na relacje :)
agast22 - super, ze w koncu pozbyliscie sie gipsu!
Milka26, zyrafka - dzieki za wywołanie :)
chorowitkom - zdrówka!!

U nas już lepiej - zaczynam już się przyzwyczajać do sytuacji. Tylko troche mi przykro, że nie wychodze z małymi na spacer, ale nie dam rady. Wychodzimy tylko jak moja mama przyjedzie.
Michałek zazwyczaj budzi sie o 2, 4 i 6...troche jestem zmeczona w dzien, ale juz sie chyba przyzwyczaiłam :)
Czytałam, że macie problemy z dziećmi (biją, gryzą itp) - u mnie podobnie. Jutro jade do empiku kupić jakąś mądrą ksiazke - przekarze potem mądre rady :)
Teraz wlasnie pisze, Michałka bujam na kolanach, a do Krystianka co chwile cos mówie :)
Tak na prawde mozna sobie porwadzic z dwójka maluchów, tylko juz nie ma ani chwili dla siebie :)
A z innych rzeczy, to dowiedziałam sie, że już nie mam pracy...ale to moze i lepiej - potrzebuje teraz pracy w określonych godz. i niestety lepiej płatną :(

reklama
Witam
My dopiero wstaliśmy. Nocka straszna... Płakałam razem z Jasiem:( Obudził się po 2:15 ze strasznym płaczem 30 minut muieliśmy go uspokajać. Póżniej nie mógl zasnąć. Bidulek Kochany. Nie da sobie fridą wyciągnąc gilków. Padł po 4 i spaliśmy do 9:30 Zaraz muszę odpalić jonizator i oczyszcza z olbaskiem. I czekamy na lekarza O 13 będzie.

Do góry