Podobne tematy
- Wikaaaaa
- Przyszłe mamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To lepiej idz zrób jakąś pachnacą kapiel, i jaka mąż przyjedzie to owiń sie jakas piękna czerwona kokardą, a nie w garachMój mąż ma jeszcze 650 km
Już czekam na niego
Robie galaretę...fasolka już zrobiona ide wstawic warzywka na sałatke![]()
Lena----------------- Po fasolce bedzie prykał![]()
Weszłam na sek, zeby sie pochwalić jaka ze mnie "debeściara"Oboje plakali, więc posadziłam Krystianka na fotelik i zaczełam karmic, jednocześnie bujając nogą Michałka w leżaczku - Krystianek ślicznie wszystko zjadl, a Michałek zasnął
Jestem z siebie dumna
![]()
hehe ja teżhihi skąd ja to znam :-):-)
kochana spokojnie ja mam 5 braci, 2 synów, ojca i dziadka, kto ma gorzej??jeśli nie będzie mnie dłuższy czas na forum to znaczy że wywiezli mnie do koka nie wyrabiam już z 3 facetami w domu![]()
Fasolka w słoikach zabierze jak bedzie wracała teraz nie bedzie jadłLena----------------- Po fasolce bedzie prykał![]()