reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

cześć Dziewczyny. Już więcej nie piszę, ze wieczorem was poczytam bo nie wychodzi:)

Dzisiaj czuję się kiepsko, spałam już godzinę jak Łuki zasnął ale nadal śpiąca jestem. Chyba jakieś ciśnienie kiepskie. Łuki wstanie, zjemy cośą i na spacerek wyskoczymy, śliczna pogoda i cieplutko jest.
Miłego dnia!

reklama
Ja tylko na sekundę, bo Nina dziś strasznie marudna i juz nie wiem co mam robić. Teraz na chwilę się jabłkiem zajęła... ech

Witam sie druga:):)

My wstalismy po 8 czyli 12 godzin corka spala!:)

Kreatorko prosze o rady jeszcze,co robilas jak w nocy sie Ninka budzila? Mela sie obudzila po 3 niby juz zasypiala ale wstala zaczela plakalac i wzielam ja do siebie...jak myslisz plan wzial w leb? bo mi nie przeszkadza spanie z nami tylko usypianie, i czy jest w stanie mloda odroznic zasypianie samemu a spanienie z mama?co mam robic?

Ja chodziłam do Niny i ją usypiałam tą samą metodą cały czas, wychodziłam, wracałam i tak trwało to 4 ni, potem Nina zaczęła już spać całe noce sama, a jak sie budziła to zasypiała później sama. Czasami jak sie w nocy obudzi to biore ją do siebie, ale i tak umie spać sama. jesli nie przeszkadza Ci chodzenie po Amelię w ciągu nocy i branie ją do siebie to przecież moze tak być :tak: Moja mała odróżnia zasypianie od spania u nas w łóżku :-) to jest na prawde dobra metoda i wierzę, że Wam takze pomoze :tak:

Kajdusia - oczywiscie, ze pamietam :tak: ogromny mam szacunek do muzyków, tyle pracy i lat nauki, a wynagrodzenie w Polsce dość marne. Nistety to bardzo niedoceniony zawód. Na samej państwówce nie da się zarobić normalnych pieniędzy. A moja siostra gra egzamin magisterski w tym roku :-)

Kajdusia - oczywiscie, ze pamietam :tak: ogromny mam szacunek do muzyków, tyle pracy i lat nauki, a wynagrodzenie w Polsce dość marne. Nistety to bardzo niedoceniony zawód. Na samej państwówce nie da się zarobić normalnych pieniędzy. A moja siostra gra egzamin magisterski w tym roku :-)

Dzieki dzięki. To prawda z tymi zarobkami. Dlatego zrobię wszystko, żeby uchronić moje dzieci przed tym zawodem. Szkoła muzyczna i nauka gry na instrumencie i owszem- uważam, ze bardzo rozwija, uczy systematyczności, szkoły są kameralne, bezpieczne, ale po szóstej klasie szybciutko czas się zabierać do normalnego gimnazjum.... A Twoja siostra też jest pianistką, dobrze pamiętam? Coś mi się kojarzy, że też uczy dzieci w szkole muzycznej.... A dyplom gra w Uniwersytecie Muzycznym w Warszawie? Kojarzysz może w czyjej klasie się uczy? Ależ jestem ciekawska :-p

:-) wrrrr normalnie juz nie wiem co robić tak mi ten mały pączek marudzi

Dzieki dzięki. To prawda z tymi zarobkami. Dlatego zrobię wszystko, żeby uchronić moje dzieci przed tym zawodem. Szkoła muzyczna i nauka gry na instrumencie i owszem- uważam, ze bardzo rozwija, uczy systematyczności, szkoły są kameralne, bezpieczne, ale po szóstej klasie szybciutko czas się zabierać do normalnego gimnazjum.... A Twoja siostra też jest pianistką, dobrze pamiętam? Coś mi się kojarzy, że też uczy dzieci w szkole muzycznej.... A dyplom gra w Uniwersytecie Muzycznym w Warszawie? Kojarzysz może w czyjej klasie się uczy? Ależ jestem ciekawska :-p

Tak siostrę mam pianistkę, szkołę prowadzi swoją prywatną, ale na tym w tym kraju na początku przynajmniej też kokosów się nie zbija. Właśnie ja bardzo chcę Ninę wysłać do szkoły muzycznej (aby miała z chrzestną więcej wspólnego :-p) żeby nauczyła się odpowiedzialności, cieżkiej pracy i aby dobrze się rozwijała :tak: Moja siostra gra dyplom w Akademii Muzycznej im. Szymanowskiego w Katowicach, a uczy się u prof. Józefa Stompla :-) on ją od początku męczy z fortepianu :-D

Kochane. Bardzo prosze o głosiki :zawstydzona/y:

Osiedle LG

Jużżżżż :-D

siemka laski!
Mój dzieć właśnie zasypia i to sam tak dzisiaj wymęczony że padł jak kawka:-D
milusia do lekarza marsz:angry::-D
kajdusia widzę że te nasze dzieciaczki to takie mentalne blizniaki bo już kilkakrotnie zdarza im się mieć podobne akcje w tym samym czasie:-D
emalia głosik oddany
a ja właśnie poprawiłam sobie chumor kolorkiem wkońcu wyszedł taki jaki miał być:tak:

Tak siostrę mam pianistkę, szkołę prowadzi swoją prywatną, ale na tym w tym kraju na początku przynajmniej też kokosów się nie zbija. Właśnie ja bardzo chcę Ninę wysłać do szkoły muzycznej (aby miała z chrzestną więcej wspólnego :-p) żeby nauczyła się odpowiedzialności, cieżkiej pracy i aby dobrze się rozwijała :tak: Moja siostra gra dyplom w Akademii Muzycznej im. Szymanowskiego w Katowicach, a uczy się u prof. Józefa Stompla :-) on ją od początku męczy z fortepianu :-D
To bardzo dobry pedagog :tak::tak: Co do edukacji muzycznej to popieram. Byle by za bardzo w to nie wdepła ;-) Chociaż z drugiej strony fajnie wykonywać pracę która jest też pasją :tak:
Gosiak zasypia i oczywiście nadal marudzi, brrrr. A ja będę teraz oglądać teatr TV. Cieszę się, że go przywrócili :-):-)
Dobrej nocy wszystkim

Kreatorko, dzis wieczor byl o niebo lepszy od wczorajszego:):) dzis z 3min poplakala i cisza...co prawda jeszcze nie spi,bo raz wolala "eee"i musialam ja przebrac...ale powiem ci ze ten moj P.ja potrafi uspokoic:) chwile po chlipala i jest cisza:) pewnie zasypia:) w lozeczku ma maskotki do ktorej tylko moze sie:)

Piotr niedowierza ze tak latwo nam poszlo:) widze ze zadowolony jest:):-)

Emaila glosik oddany:)

Ostatnio P.truje mi ze mam wyjsc do znajomych sie oderwac,bo chyba swiruje hehe,i tak mysle ze w sobote sie umowie z dziewczynami:)

Macie jakies plany na andrzejki?

reklama
WITAM SIĘ I JA W Ten Halloweenowy wieczór;)
Zapomniałam sie pochwalic w sobote wyszła prawa górna trójka..właśnie wróciłam z pracy a jutro ide na 11 h:)Gaja będzie u tesciów a później moi rodzice ją odbiorą;)

Do góry