• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
No i w trakcie pisania pojawiły się dwie strony nowych postów. To mam tempo!!!!:-D
Olu- Kochana trzymam kciuki by podczas wizyty wszystko się wyjaśnio i lekarz zaradził cos z tymi wynikami. Trzymam też kciuki za cały Twój tydzień. Kochana prosze mi się nie stresowac tak bardzo. Nie można Ci! Na pewno wszystko pójdzie jak z płatka! A Ty się od poniedziałku nie nakrecaj tak<tupie> Buziak !!!!!:-D Ucałuj ode mnie Jagódke. Ja to chyba bym zawału dostała jakb Jaśkowi tak się zrobił!
Nadika - Za czwartek kciuki trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewelinka- taka pogoda chyba dzisiaj, bo mam tak samo;-) A co U Was?
Perciu- ja też bym obstawiała żabki. U nas na czwórki też była wysoka gorączka przez 3 dni!!! Oby już ta gorączka poszła precz!!!

Proszę o głosiki, bo coś mało mi przybywa:-(
Osiedle LG

emalia-jakoś leci z tą moją trójką czasem urwanie głowy najlepiej by było żebym sie roztroiła wtedy może dla każdej by był czas a tak to ledwo daje rade:-Djeszcze mąż czwarte dziecko :baffled:
zagłosowane mósisz codzień przypominać wtedy bedzie wiecej głosików:tak:

Cześć :-)
Witam serdecznie szanowne koleżanki :-D
Lisa- dużo zdrówka. Ja ostatnio słyszałam cuda o skuteczności świecowania uszu- podobno wspaniale oczyszcza zatoki i w ogóle wyciąga wszystkie wirusy z głowy. Sama jeszcze nie miałam okazji spróbować, ale chcę kupić i jak się pojawi infekcja to spróbować....
Nadika- zdrówka dla Natana, dobrze, że już lepiej.W czwartek zaciśniemy kciuki i będzie dobrze, a na razie spróbuj się nie denerwować...
olavip- Ty gruba, brzydka, stara kobieto :-D:-D:-D Zmartwiłaś mnie troszkę tymi wynikami, trzymam kciuki za wizytę, niech lekarz coś zaradzi! Biedna Jagódka z tą wargą, niech się szybko zagoi! A czemu idziesz z nią do chirurga, bo chyba nie kojarzę? A co do zeza Gosi to sama nie wiem, oczko jej nie ucieka , ale od urodzenia jedna gałka jest jakby "bardziej" :baffled:Pediatra mówiła, że to raczej "taka uroda", ale chcę to wkrótce skontrolować...
Julia- smutno Ci musi być bez męża :-(niech Ci czas szybko minie- odbijecie sobie w andrzejki- zazdroszczę troszkę ... Jak to u Was nie ma atrakcji- a termy maltańskie- boszszsze, jak ja CI ich zazdroszczę :-)A gdzie planujecie brać ślub? My ślubowaliśmy u OO Dominikanów- ach to były czasy <wzruszona> :-)
emalia- dziękuję, ze zdrowiem u wszystkich wsjo ok, tfu tfu, żeby nie zapeszyć... Pracy sporo, ale nieregularnie, najważniejsze, że skończyliśmy z mężem aranżować kolędy na koncert do Filharmonii, bo robiliśmy to wieczorami i nockami, w dodatku we współpracy z browarem :zawstydzona/y:;-), więc i nocki zarwane i poranki do d... ;-)
Perfekcia- jezzzusiczku, biedny Jasiulek sie namęczy :-(Oby już mu przeszło....

A gdzie Koriander, Gosia, Anik, Lencja, Kasiek, Ita, zdec, koniczynka, Ewa,hefi, kpi, dorotkade, ewela,, karo, olafasola, ? Zapytała ta najbardziej systematyczna :-D:-D:-D

kajdusia masz racje mam termy ale ja tak narawde pochodze z zadupia hihi mam 30km do Poznania;/;/ no mamy sie wybrac ale jak sobie pomysle ze tylko w wekeendy mozemy bo wtedy jest P. to juz wyobrazam sobie tam ten tlum ludzi lepiej napewno by bylo w tygodniu....Ślubujemy z Zaniemyślu, moze kiedys slyszlalas?
Tak tesknie,wiadomo ze we dwoch lepiej,tak to musze sobie sama radzic z calymi dniami...a wekeend co moglabym sie wziasc za porzadne porzadki ja dostaje takiego nygusa ze koniec;/

Ostatnia edycja:
kajdusia masz racje mam termy ale ja tak narawde pochodze z zadupia hihi mam 30km do Poznania;/;/ no mamy sie wybrac ale jak sobie pomysle ze tylko w wekeendy mozemy bo wtedy jest P. to juz wyobrazam sobie tam ten tlum ludzi lepiej napewno by bylo w tygodniu....Ślubujemy z Zaniemyślu, moze kiedys slyszlalas?
Tak tesknie,wiadomo ze we dwoch lepiej,tak to musze sobie sama radzic z calymi dniami...a wekeend co moglabym sie wziasc za porzadne porzadki ja dostaje takiego nygusa ze koniec;/
Byłam z Zaniemyślu kilka razy w dzieciństwie :-D nawet raz na koloniach :-D

Idę robić obiada- krem z zielonego groszku- przynajmniej mam pewność, że Gosiak zje

Noc super a drzemka poludniowa dupa, usypial 1h w dodatku musialam isc do niego a zawsze sam zasypial;/ zasnol po 12 :no: cóż, ciekawe ile pospi.. edit. własnie płacze:no: chyba koniec drzemki ku**a :-( se odpoczelam....

kajdusia swiecowanie uszu? pierwsze slysze... :szok: u nas przez te choroby szczepienie mikolaja odwleczone:( mial byc jutro szczepiony ale od srody na antybiotyku jest :-(
ola gruba, stara? no przeciez nie ty, zmien lustro :-D jestes piekna, mloda i przy nadzieji ;-) :*

Dziewczyny mam pytanko co polecacie kupic pieciolatce pod choinke? mysle i szukam po allegro cos do 35-40zl z przesylką (tanio ale mnie nie stac na nic drozszego lepsze cos skromnego), Dla Hani i wogole niewiem.... myslałam o czyms takim ale czy ja wiem ;/ http://allegro.pl/edukacyjna-gra-elektroniczna-przedszkolak-jawa-i1925305199.html
L
alki ma, babcia jej koniki na urodziny kupila.... mysle o czyms praktycznym :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Jej ale produkcja w wekend:rofl2:spać mi sie chce a już kawka wypita :baffled:

kreatorka,klementinka-mała sie super tą farmą bawi wkłada ludziki do środka koniki do zagrody i nasladuje ich głosy ta farma jest z dzwiękami i naprawde to jest fajne naprawde polecam
A mogłabyś wstawić link jaka ta farma jest dokładnie? Patrzyłam na allego, ale sporo róznych jest i nie wiem jaką masz :tak:

Ewelinka- taka pogoda chyba dzisiaj, bo mam tak samo;-) A co U Was?
Perciu- ja też bym obstawiała żabki. U nas na czwórki też była wysoka gorączka przez 3 dni!!! Oby już ta gorączka poszła precz!!!

Proszę o głosiki, bo coś mało mi przybywa:-(
Osiedle LG

Mogę wrzucić na swojego facebooka link do głosowania? Ja jakoś zawsze mam w głosowaniach szczęście, dzięki znajomym :-D
julia - cos mi swita, ale nie wiem dokladnie, tyle nas wtedy było, ze ciężko wszystkie pamietać :)

dziękuję za zainteresowanie Ninką :tak::-) mała jakby trochę lepiej, wczoraj już usnęła sama u siebie, ale o 2 wstała i musiałam ja wziąć, ale to już jakiś postęp :tak: języczek tez jakby lepiej, mam nadzieję, że jej trochę mija. Jakby co jeszcze udam się do lekarza w tym tygodniu, zobaczyc co i jak :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry