Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zyrafciu - nie martw się....Na pewno jest ok....Moja Polcia przez prawie całą ciąże była 2tyg. mniejsza....A pod koniec ciązy niektóre jej wymiary były ponad 3 tygodnie mniejsze....Ale Pola urodziła się ok!!!!Tyle że malutka była....

;-)

Gajusi Jasiu ja najbardziej podobał się w nowej fryzurce
Bedzie dobrze, zobaczysz!!!! a z tym wiekiem i wielkością na usg to różnie jest. Jagoda miała być mała a urodziła sie prawie 4 kilo

A Gaja z Jasiem ładną parkę tworzą ;-) Uśmiałam się z poprzednich zdjęć- najpierw fota z ketchupem, później after wyobraziłam sobie "after po ketchupie" , to byłby dopiero widok
I super, że w Kościele Garnizonowym- one zawsze mają szczególny klimat 

dzieki za pamięc, ale ze mna srednio, biore polopiryne ale przechodzi niby a jak nie wezme jej to wraca;/ poradzcie co jest dobre na ból gardła?plus kichanie na katar ;P naajwazniejsze ze do przodu nie poszlo to choróbsko tylko w miejscu stannelo ;]liza- jak się czujesz??
Super fotki! a zmiana małego po obcięciu kolosalna!!!! ja swojego nie chce jakos obciac, ma takie super loczki.... ;-)Witam witam. Cisza tu straszna...
Najpierw pytanie o zdróweczko wszystkich chorujących...Perciu, Olu, Kreatorka... itd
Nadika- zdróweczka kochana...
Aguś- kamień z serca, super ,że się udało:-)
Kasiulka- współczuje bidulko...:-( Ja do tej pory oglądam porody na TLC i zawsze rycze...
Zyrafciu- nie zamartwiaj się kochana, będzie dobrze zobaczysz
Mi-mi - super ,że wypad udany. A upki na pewno się unormują. Jasie nie robił po tydzień i "wyrósł". Bedzie dobrze. A dicoflor podawaj, też pomaga.
A to my dzisiaj
Zobacz załącznik 409592Zobacz załącznik 409593Zobacz załącznik 409594Zobacz załącznik 409595 Gajusi Jasiu ja najbardziej podobał się w nowej fryzurceDzięuję Lena za miłe towarzystwo
![]()