reklama

Czerwiec 2010

reklama
zyrafciu - nie martw się....Na pewno jest ok....Moja Polcia przez prawie całą ciąże była 2tyg. mniejsza....A pod koniec ciązy niektóre jej wymiary były ponad 3 tygodnie mniejsze....Ale Pola urodziła się ok!!!!Tyle że malutka była....

wiem, staram się nie myśleć o najgorszym, wszystko się wyjaśni niedługo :-(

mimi - niestety nie pomogę z kupkami bo u nas nie było nigdy z tym problemu raczej w drugą stronę. Mam nadzieję, ze znajdziesz szybko sposób żeby pomóc Oleńce

Ostatnia edycja:
kasiulka zyrafka współczuję tych niedogodności mam nadzieję że wam szybko miną i będziecie w pełni cieszyć się waszym stanem:tak:
agi i widzisz nie ma tego złego.......:tak:
zyrafko spoko Michał zawsze był za duży urodził się o czasie i dalej ponad miarę więc sama widzisz każde dziecko jjest inne a do tego pewnie dziewuszki więc spoko:-D;-)
nadika współczuję nocki oby nie rozwinęło się nic poważniejszego zdrówka życzę

Ostatnia edycja:
Witam witam. Cisza tu straszna...:sorry:

Najpierw pytanie o zdróweczko wszystkich chorujących...Perciu, Olu, Kreatorka... itd

Nadika- zdróweczka kochana...
Aguś- kamień z serca, super ,że się udało:-)
Kasiulka- współczuje bidulko...:-( Ja do tej pory oglądam porody na TLC i zawsze rycze...
Zyrafciu- nie zamartwiaj się kochana, będzie dobrze zobaczysz
Mi-mi - super ,że wypad udany. A upki na pewno się unormują. Jasie nie robił po tydzień i "wyrósł". Bedzie dobrze. A dicoflor podawaj, też pomaga.

A to my dzisiaj
DSC08806 (Medium).jpgDSC08739 (Medium).jpgDSC08770 (Medium).jpgDSC08787 (Medium).jpg Gajusi Jasiu ja najbardziej podobał się w nowej fryzurce :)Dzięuję Lena za miłe towarzystwo :)

Kasiulka- oby rzyganie szybko Ci przeszło!! Takie uroki...

Zyrafko- ja w ciąży ryczałam na reklamie czekoladek merci :cool2: Bedzie dobrze, zobaczysz!!!! a z tym wiekiem i wielkością na usg to różnie jest. Jagoda miała być mała a urodziła sie prawie 4 kilo:))

Emalia- ale króciutkie ma Jaś włoski:))) A Lena gdzie się ukrywała ze Jej na fotkach nie ma??

Agi- genialnie ze udało się załatwić ślub! W 2 urodzinki mojej Jadzi:)

Cześć dziewuszki, mam chwilę to chociaż kilka słów napiszę
Żyrafko- wielkie ogromniaste gratulacje i podwójne, albo potrójne buziaczki dla Waszej rodzinki. Tak już jest w ciąży, że się człowiek zamartwia, a co dopiero, kiedy Kropeczek jest więcej. Życzę mimo wszystko dużo spokoju i zaciskam kciuki, żeby wszystko było CUDNIE! :tak::tak:
agast- cześć :-)
Emalia- śliczne te Twoje dzieciaczki!A Ola to wygląda jak Twoja siostra! :tak:A Gaja z Jasiem ładną parkę tworzą ;-) Uśmiałam się z poprzednich zdjęć- najpierw fota z ketchupem, później after wyobraziłam sobie "after po ketchupie" , to byłby dopiero widok :-D
Agi- hurra, będzie ślub,, hurra:-D I super, że w Kościele Garnizonowym- one zawsze mają szczególny klimat :tak:
Kasiulka- oj, jak ja CI współczuję tych wymiotów, a pamiętasz- jeszcze niedawno pisałaś, że z rzygankiem jest lepiej niż z samymi mdłościami ;-) A z Hanią długo miałaś mdłości?
mimi- najlepszości z okazji miesięcznicy Oli, wierzyć się nie chce, że już dwa miesiące, mam nadzieje, że z kupkami jej sie polepszy...
milusia- Ty taka młodziutka jesteś, gdzie Ci tak spieszno do ślubu? Lepiej poczekaj, żeby chłopaki mogli Ci sto lat zaspiewać :-D
iziatcz- my też jestesmy na etapie małpowania starszego rodzeństwa :-D
Kreatorka- jak Ninka, lepiej śpi? infekcja trochę zeszła?
Lena- dałaś czadu z tymi czworaczkami :-D
Milka- nas też czeka wizyta u okulisty, bo wydaje mi się , że Gosiak zezuje.... :-(Trochę mnie zmobilizowałaś, że trzeba się za to zabrać... Gratuluję Olafka, ale pogubiłam się- on już chodzi do szkoły, czy to taka diagnoza na przyszły rok? Pytam, bo sami jesteśmy w dylemacie co zrobić z Piotrkiem- cały czas była mowa, że musi iść od 6 roku życia, a teraz okazuje się, ze jednak mamy wybór... codziennie zmieniam zdanie, nie wiem co zrobię w czerwcu.... :-(
olavip- gratuluję sukcesów spaniowych :-)
Klementinka- te kupy i "niejadztwo" to też obstawiam, że zęby. A humorki- może faktycznie jest trochę zazdrosny o braciszka? Spóźnione życzenia dla kochanego miesięczniaka!
nadika
- jak Natanek? Dalej gorączkuje? :-(
Perfekcia- zdrówka dla Jasia! Jak teraz u niego?
Dalej nie doczytam, bo meżuś przyszedł i popiwkujemy troszeczkę ;-)
Zdrówka róqwnież dla wszystkich niewymienionych przeze mnie chorowitków!

liza- jak się czujesz??
dzieki za pamięc, ale ze mna srednio, biore polopiryne ale przechodzi niby a jak nie wezme jej to wraca;/ poradzcie co jest dobre na ból gardła?plus kichanie na katar ;P naajwazniejsze ze do przodu nie poszlo to choróbsko tylko w miejscu stannelo ;]
A co wieku ciazy nie martw sie, a wg ciebie który powinien byc tydzien? U mnie z ?Mikim bylo tak ze ciaza byla wG OM wieksza a wg USG mniejsza (przypomne ci ze z usg z5tc wyszed termin mi 8 czerwiec i tego dnia sie Miki urodzil) nie martw sie na zapas bedzie dobrze!!!! :*

Witam witam. Cisza tu straszna...:sorry:

Najpierw pytanie o zdróweczko wszystkich chorujących...Perciu, Olu, Kreatorka... itd

Nadika- zdróweczka kochana...
Aguś- kamień z serca, super ,że się udało:-)
Kasiulka- współczuje bidulko...:-( Ja do tej pory oglądam porody na TLC i zawsze rycze...
Zyrafciu- nie zamartwiaj się kochana, będzie dobrze zobaczysz
Mi-mi - super ,że wypad udany. A upki na pewno się unormują. Jasie nie robił po tydzień i "wyrósł". Bedzie dobrze. A dicoflor podawaj, też pomaga.

A to my dzisiaj
Zobacz załącznik 409592Zobacz załącznik 409593Zobacz załącznik 409594Zobacz załącznik 409595 Gajusi Jasiu ja najbardziej podobał się w nowej fryzurce :)Dzięuję Lena za miłe towarzystwo :)
Super fotki! a zmiana małego po obcięciu kolosalna!!!! ja swojego nie chce jakos obciac, ma takie super loczki.... ;-)

Współczuje brzuchatkom ciążowych dolegliwosci... oby szybko mineły! :*

Witam sie po niedzielnie,
zanim zaczelam nadrabiac powinnam byc pierwsza chyba ze mnie ktos ubiegł :P:)
edit. agast ;P - druga :-D
Nocki oki, wczoraj Miki poszedl spac przed 18 a wstalismy dzis o 7:30 ;P zaszalał :D ale tez spal ze mna bo cos mu sie ubzduralo, a meza wygnalismy do daniela... :dry:
Obiad na dzis mam, musze isc w piecu napalic....
Dzieciaki kaszla ale jest juz lepiej, Hanie chyba od środy puszcze do szkoly:tak:

reklama
hej,
nocka w miarę spokojna, pomijając fakt, że jak zasnął o 19.30 to obudził się po godzinie snu i zasnął dopiero po 24-ej ;/ oczywiście cały czas marudząc. Jak zasnąl to obudził się przed 7. Rano go trochę kaszelek męczył ale już zaczyna się przerywać a mówią że to dobrze, że to końcówka. Gorączki na sczczęscie już nie ma.

Spokojnego dnia!!!!

a ja już odliczam do czwartku ;///// o 12 zaczyna się rozprawa.. brrrrrrrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry