reklama

Czerwiec 2010

Lena- no dawaj chociaż po jednym :-p A rezo u mnie wyszedł dobrze i u ciebie będzie OKI DOKI!!!!!!!!!!!!!!!!
KreatorKa- toffam :*:tak: Karmi czy nie , liczy sie twoje towrzystwo :)
Olcia- For you !!!!!

Before :)
ta dzisiaj go zastałam ja położyłam na drzemkę :-D

DSC08721 (Large).jpg

Z ulubionym ketchupkiem

100_6343 (Large).jpg

AFTER!!!!!!!!!
DSC08725 (Large).jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Emalia -WOW niesamowita zmiana! boski jest! Zupełnie inny po tym "fryzjerze":-D
p.s. myślałam że tylko Jagoda ma zboczenie nt kethupu:-D ale ja jakoś jej ograniczam.. bo pewnie by wciągnęła całą butlę od razu:-D
Ej a gdzie Jasiek śpi jak całe łożeczko mu miśki zajmują?

edit: idę spać bo padam na pyszczek...

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki, siedze z winkiem, znajomi juz poszli

Agi
biedna........... oby wszystko szybko sie wyjasnilo!!!!!!! to fajna data:)
lena czworaczki????? daj mi najpierw ochłonąć po informacjach od zyrraffki! ale to byłby zapewne news wszechczasów!!!!!
olavip rety! juz 22 tydzien? Twoja ciaza rozwija sie z predkoscia swiatła, nie moge nadazyc:)
emalia ale masz słodziaka w domu:)))))

Cześć laseczki my już od godziny nie śpimy Michał jakoś nie dał się namówić na spanie dłuższe nie interesuje go że niedziela i nie trzeba wstawać :-(śniadanko zaliczone i młody się bawi a mamusia z kawusią przy BB:-D
zyrafka współczuję ale tydzień szybko minie a powitanie :laugh2::sorry:
milka kontroluj oczka z tym nigdy nie wiadomo w którą stronę pójdzie swoją drogą to nie jest wcale mała wada i dziwię się że już nie dali okularków co do małpowania skąd ja to znam Michał też naśladuje głupkowate zachowania brata ciekawe że pożądnych nie chce:-D
emalia ja też ostatnio nie mogłam patrzeć na mojego bączka i opitoliłam go maszynką ale średnio mi się podoba następnym razem będzie inaczej:tak:a zdjęcia suuuuper
Lena uuuuuu czworaczki hm:sorry:ciekawe co mąż na to:-Da z rezonansem jak to co !wszystko ok!:tak:
agi szok też byłabym wściekła ale spójrz na to z innej strony nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło więc jak są tacy to miej ich w ...... i może faktycznie wybiezcie tem garnizonoowy jeśli się da oczywiście będziecie mieli wszystko w jednym wiem że w tych kościołach są fajne śluby nie wiem czy we wszystkich takie jakieś bardziej swojskie:tak: i dziwić się czemu polacy maja takie podejście do księży brrrrrrrrrrr:wściekła/y:
kreatorka Michał też do niedawna tak żle spał szły mu zęby i nic nie pomagało niby nic mu nie było bez gorączki a był strasznie marudny ale teraz przeszło jak ręką odjoł zasypia sam i w dzień i w nocy fakt budzi się ale dostanie pić albo położę go inaczej bo się zaklinuje :-Dw łóżeczku i jest ok więc jak już zdrówko się poprawi to i pewnie wróci kochana spokojna córcia

Jeszcze śpią:szok:!Dla mnie to niepojęte nie pamiętam kiedy o tej porze miałam spokój:-)chyba ostatni raz to były początki ciąży czyli jakieś 2 lata temu:-Doczywiście miłego kulkowania:-D
no i wszystkim miłej niedzieli

hello
Percia jak Jaś?
agi a to Ci numer, też bym była na Twoim miejscu zła....:wściekła/y:
Kreatorka mogę napisac bo i tak sie nie spełni:-D chłopcy urodzili się 09.06.2010 i od tego dnia wymarzyłam date mojego slubu, nie wiem dlaczego, jakos tak:-D 09.06.2012...drugie ur chłopców i chciałam żeby niesli mi obrączki:-p No ale niestety sama ze soba slubu nie wezmę:-D a jak Ninka?moze zęby?
Kriander jak LILa?
Emalia inny chłopiec ale go pacholiłaś:-D

Lena- no dawaj chociaż po jednym :-p A rezo u mnie wyszedł dobrze i u ciebie będzie OKI DOKI!!!!!!!!!!!!!!!!
KreatorKa- toffam :*:tak: Karmi czy nie , liczy sie twoje towrzystwo :)
Olcia- For you !!!!!

Before :)
ta dzisiaj go zastałam ja położyłam na drzemkę :-D

Zobacz załącznik 409372

Z ulubionym ketchupkiem

Zobacz załącznik 409371

AFTER!!!!!!!!!
Zobacz załącznik 409373

jaki przystojnia, mega zmiana :)) ślicznotek

agi- strasznie mi przykro, napewno znajdziecie jakieś super rozwiązanie i będzie3sz zadowolona, jeszcze sporo czasu, wszystko będzie dobrze, zobaczysz!

a ja mam mega lenia, spałam godzinę teraz mi sie nic nie chce, nawet obiadu robić, chyba będziemydzisiaj głodować

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry