reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka bidulko- mam nadzieje że szybko minie...
emalia- mały przystojniacha:-) spodobał się dzisiaj Gajii w nowej odsłonie?
agi mam nadzieje żę sie wszystko ułoży. a może coś wiesz już??
klementinka super avatar :-)

my spędziliśmy pierwszy weekend we czwórkę poza domem :biggrin2: na szczęście dziewczyny były grzeczne. byliśmy u znajomych którzy mają dom gdzie parter ma ok 120m... zuza nabiegała się za wszystkie czasy a wracając do domu dostałam klaustrofobii ;-);-);-);-) hihihi
jutro załatwiamy ostatnie sprawy spadkowe i w końcu spokój z tą papierkową robotą...
Kurczaki mam problem z Olą... nie chce robić kupy.ostatnio po tyg.dostała czopka, potem po rozmowie z pediatrą dostaje dicoflor. i na razie ciszaaaaa. bąki strzela śmierdzące ale brzuszek ma w miarę miękki.

jestem!!!!
A wiéc ...udało się!!!! Nasz ślub odbędzie sie 9 czerwca 2012r. w Kościele Garnizonowym o godz. 17.00!!!! Kapelan z koscioła był przemiły jak rozmawiał z moim tatą....Powiedział że urządzi nam taki ślub, że bedziemy jeszcze szczęśliwi że tak się stało!!!! Ten kapelan juz drugi raz ratuje nam tyłek!!!!! Ufffff
Sorki że tak tylko o sobie ale P. w domu więc rozumiecie .....

kasiulka wspólczuje ale jeszcze trochę i mdłosci pewnie miną
emalia nie no podziwiam fryzjerką :)) mojego Natana też bym musiała pod maszynkę ale trochę mi żal jego blond włosków :)
zyraffka dasz radę bez męża, a tydzień szybko minie. Cały czas trzymam kciuki za Ciebie i fasoleczki. Bedzie dobrze!
Agi wspólczuje tych nerwów i niejasności ze ślubem, napewno znajdzie sie wolny termin w innym kosciele i będzie już wszystko z górki tak jak sobie wymarzyłaś edit no i widzisz - udało się!!!!
Perfecta jak samopoczucie?? Jak Jasiek??
Milka dzielny Ercio!!
mimi fajnie że weekend udany!!!
A u mnie dzisiaj nocka była straszna, Natan miał 39 gorączki ;/// w dzień troszkę kaszlał i miałstan podgorączkowy,mam nadzieję że szybko mu to choróbsko minie i obędzie się bez mocniejszych leków. Narazie dostaje na kaszel sinecod.

reklama
zyrafciu - nie martw się....Na pewno jest ok....Moja Polcia przez prawie całą ciąże była 2tyg. mniejsza....A pod koniec ciązy niektóre jej wymiary były ponad 3 tygodnie mniejsze....Ale Pola urodziła się ok!!!!Tyle że malutka była....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry