Liza- Świecowanie uszu za pomocą Ziołowych świec Indian Hopi O tym woskowaniu opowiadała mi taka profesorka wokalistyki z mojej Akademii, była diwa operowa- a wiadomo jak wokaliści muszą dbać o górne drogi oddechowe, mały katar i spektakl leży, a ciężkimi lekarstwami np antybiotykami nie powinni sie wspomagać....dlatego wierzę jej i na pewno spróbuję to cudo (mam nadzieję, że jak najpóźniej)
Gra fajna, myślę, że to dobry pomysł
, chociaż ja bym poszła jeszcze bardziej w edukację Trefl, gra dydaktyczna "Sylaby" (1948914541) - Aukcje internetowe Allegro (u nas Piotrek dostanie od Mikołaja, bo od jakiegoś czasu zaczął czytać, ale nawet jeżeli ta dziewczynka jeszcze nie czyta to gra może poczekać, ta cena jest dobra, w sklepie kosztuje prawie 70 zł)
kreatorka- dobrze, że Nince lepiej.
Dawaj tego linka do głosowania 
Gra fajna, myślę, że to dobry pomysł
, chociaż ja bym poszła jeszcze bardziej w edukację Trefl, gra dydaktyczna "Sylaby" (1948914541) - Aukcje internetowe Allegro (u nas Piotrek dostanie od Mikołaja, bo od jakiegoś czasu zaczął czytać, ale nawet jeżeli ta dziewczynka jeszcze nie czyta to gra może poczekać, ta cena jest dobra, w sklepie kosztuje prawie 70 zł)kreatorka- dobrze, że Nince lepiej.
Dawaj tego linka do głosowania 
W nocy budzi ja co chwile zatkany nos, przez co budze sie ja, do tego od wczoraj sama mam katar i bol gardla, to juz chyba 4 raz tej jesieni, nie wiem zaczynam podejrzewac ze cos jest nie tak z naszym domem bo nigdy zadne z nas nie chorowalo a teraz co i rusz katar lub poirytowane gardlo.. No to sie wyzalilam, od razu lepiej :-)