reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Czecia! edit. Ćwarta jednak ;-)

Ale sie usmialam z opony koriander bodajze :-D przybij piatke tez taka mam, strasznie przytylam od proszków :-(

Z odpazeniem/ uczuleniem lepiej, zmienilam pieluchy i przez noc zaczelo sie goic i blednąc od brzegów! zobaczymy co bedzie dalej..... sama niewiem od czego to sie zrobilo.... ehhh

reklama
Dzien dobry :-)
My uciekamy na bilans 1,5 roczniaka. Szok jak szybko to zlecialo :szok: wam tez sie wydaje ze czas leci coraz szybciej im dzieci wieksze???

Liza e tam mi wcale nie do smiechu :confused2: Ciesze sie ze odparzenie przechodzi!
MIlka rower po takiej naprawie jak ze sklepu :-D
Klementinka oj Lile to trudno odpedzic jak sie z narzedziami cos robi, uwielbia wszedzie zagladac i wtykac swoje palce
Lena bedzie dobrze daj znac jak wyniki

Cześć !fefnasta:-D
milka wczoraj niestety nie udało mi się odespać ale nocka była w miarę więc ok byłam wstana tylko 3 razy to jakoś odespałam teraz jestyem u mamu jak wróce to zajrzę do was miłego dzionka

jeju ja musze do pracy bo nie wyrabiam w domu

:-p szlak mnie trafia kiedy dziecku się tłumaczy 100zrazy a ono dalej robi to samo...:wściekła/y: :wściekła/y:

Agi pisz z nami!!!:tak:
Kreatorko jestesmy przy Tobie w tym smutnym dniu:-( (*)
Koriander jesteś trak fajna osobą ze Twoja oponka nie ma znaczenia, ważne kto jakie ma serce, a nie ile ma sadełka:tak: macie bilans 1,5 r?u nas tylko 1 i 2 latka..

wiecie co bo jak czytam to az mnie szlak trafia! nie wiem Kasiulka i nie wnikam, bo to nie moja sprawa ale sama dziecka raczej nie wychowujesz z tego co wiem, i Ci się nalezy te 170zł, a ja wychowuje dzieci naprawde samotnie i mi NIC nie przysługuje!!!Kompoletnie nic poza 68zł rodzinnego!Te państwo jest jakies chore!!!!!!!!!!!!!!!! mi powiedzieli że jak chcę dostawac jako samotna matka to dzieci musze miec wpisane ojciec nieznany w papierach nie wiem co za idiota wymyśla takie prawo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
milusia dokladnie, bo jak jest ojciec to on musi najpierw placic alimenty i dopiero wtedy mozna sie ubiegac o pomoc
moja kolezanka miala podobna sytuacje

lena trzymam kciuki za rezonans

milusia dokladnie, bo jak jest ojciec to on musi najpierw placic alimenty i dopiero wtedy mozna sie ubiegac o pomoc
moja kolezanka miala podobna sytuacje
właśnie jeśli jest ojciec to nie ma opcji dostawania z tytułu samotnego wychowywania, chodzilam tyle razy do opieki że więcej nie pójdę, ale fakt faktem ze nic z nikąd mi się nie nalezy....szczerze/mój dochod ogólny z tym co M. mi płaci wynosi dokładnie 632zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! śmiech na sali............................................................. do pracy isc nie moge bo moje dzieci są zameldowane na wsi, a tylko dzieci z miasta moga chodzić do złobka miejskiego...jakas paranoja dosłownie!!!

Milusia masz racje nasze prawo jest okrutne,mego P. kuzynka tez samotnie wychowuje synka i dostawala tylko 68zl za co ta dziewczyna ma przezyc? widze ze u ciebie podobna sytuacja;/ ale widzisz w naszym panstwie trzeba kombinowac zeby dostac cos wiecej kasy,i jesli ktos jej potrzebuje to kombinuje tak zeby cos wiecej dostac i niemozesz miec za zle kasi tego....

Kreatorko jestem blisko myslami o was

Milusia to rzeczywiscie pranoja! i z tym zlobkiem podobnie;/a dlaczego tak malo daje na 2 dzieci? ta znajoma dostaje na jedno 400zl. Widzisz moja kuzynka mieszka w niemczech obydwoje sa bezrobotni i dwoje dzieci maja i bys widziala jak mieszkaja...:) tam pnad 1000 euro dostaje na dzieciaki,jak to drugie sie urodzilo to tez wieksze mieszkanie dostali

Hej

Kreatorko - w tym cięzkim i smutnym dniu jestem z Wami myslami!!!! Niech aniołki zaopiekują się Maksiem
[*]

Lena - trzymam kciuki, będzie dobrze!

reklama
Milusia masz racje nasze prawo jest okrutne,mego P. kuzynka tez samotnie wychowuje synka i dostawala tylko 68zl za co ta dziewczyna ma przezyc? widze ze u ciebie podobna sytuacja;/ ale widzisz w naszym panstwie trzeba kombinowac zeby dostac cos wiecej kasy,i jesli ktos jej potrzebuje to kombinuje tak zeby cos wiecej dostac i niemozesz miec za zle kasi tego....

Kreatorko jestem blisko myslami o was
źle mnie zrozumiałaś nie mam nikomu nic za złe, tylko próbuje zrozumiec jak to jest że samotna matka nie dostaje nic, a matka która wychowuje dziecko z jego ojcem i zyja razem tak! i tu kombinowanie nie ma nic do żeczy bo prawo jest prawem i tam jasno czarno na białym są przepisy i kazde kombinowanie jest równoznaczne z łamaniem jego,

kasiulka absolutnie nie bierz tego jako atak na Twoja osobę bo to nie o to chodzi!chcę po prostu dowiedzieć się jak to tak naprawde jest...

Do góry