reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A ja chyba kupię te matę z dźwiękami... w sumie to Damiś ma tylko zegar który gra i to wsio!!! więc tym się nacieszy... a odgłosy zwierzątek brzmią interesująco, przynajmniej dla dziecka :tak:

Ja jeszcze porządków nie robiłam... muszę się wziąć w garść bo święta mnie zastaną i nic nie zrobię... może sprzedam Damiana teściowej na jeden dzień to wszystko za jednym razem opędzluję :tak:

Liza
- zdrówka dla chłopców a dla Ciebie :*

Spojrzałam na mapy. Ale nam sie tydzień szykuje... Deszczowo pochmurnowo.... I opady sniegu!
We wtorek po polódniu śnieg u Wrocławianko-Dolnoślądczanek u żyrafki ciutke popada i może tez zachaczyc o wielkopolskę
Wieczorem u Izi i Kasiek i Kreatorki w centrumie
We środę dojdzie śnieg do mnie , Agast,Oli i oczywiście Dolny śląsk!
W czwartek z rańca juz będzie witał Mazury czyli naszą Bliżniakową Matkę Polke Kosmetyczkę! oraz nasze Lubelszczanki :)
A w sobotę nawet Kolenderke naszą może odwiedzić:)

Aguska - Jak tam Twój humorek się ma? Odzywaj sie do nas Kochana!:) Buziaki dla Ciebie i Poluni!
I zapomniałam napisac że dziękuje za przekazanie wieści od Eagle - Gosiu:* Czekamy z utęsknieniem Ciebie Eagielku!

Dziękujemy Pani POGODYNCE :) i tak nie jest źle bo już grudzień i jeszcze śniegu nie było :) ja tam już chcę śnieg, ciekawe jaka będzie reakcja naszych dzieci bo w sumie z zeszłego roku na pewno nie pamiętają śniegu!!!

reklama
Dobry wieczór....
Luska śpiocha od ponad godziny, nakarmiona wykąpana i w dobrym humorku zasnęła raz dwa...P. w pracy ( jak zwykle) a ja zasypiam przed kompem...oczy mi się same zamykają wiec chyba zaraz zmykam do łózia....P. dzwonił żebym na niego nie czekała po skończy pewnie po1.00....więc spadam zaraz lulu
Perciu - u nas ok.....Po staremu....Bez większych zmian....Ale juz za dwa tygodnie lot do Polski więc trzy tygodnie laby.....To mnie jeszcze jakoś trzyma na nogach....
Gosiagro - ja mam dla Poli paszport , który trzeba odnawiać co rok niestety , dlatego mamy też dla niej dowód i na nim w sumie latamy....a dowód wydawany jest na 5 lat więc dużo łatwiej...Współczuje z mieszkankiem....mam nadzieję że to nie duże opóznienie...
zyrraffka - gratuluję....!!!! Super że jest tak jak chciałaś!!!!
Sorry nie daje rady....Oczy mi się same zamykają i głowę mam juz praktycznie na klawiaturze....Jutro mam wolne , P. cały dzień w pracy od świtu do nocy wiec obiecuję że zajrzę i nawet posta skrobe....

Do góry