reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hej witam się i ja na szybko, Krzysiek w nocy wymiotował a teraz ma gorączkę, stawiam na gardło bo innych obiawów brak a wymiotował głównie flegmą i parówką z kolacji (w nocy stawiałam na zęby ale teraz ta wysoka gorączka to stawiam na gardło), gardło to u nas jedyna nawiedzajaca nas choroba. Już się zapisałam do swojej prywatnej lekarki na 18 więc dowiem się co i jak... /Założę się że to gardło od przedwczorajszej zimnej coli z Mcdonalda - bo jak zobaczył że tata pije to on też musiał, za cole to to moje dziecko da się pokroic i wcale się nie dziwie bo mamusia uzależniona nawet w ciąży piła litrami- jako lekarstwo na zgagę...a teraz muszę si ę chować bo moje dziecko nic innego by nie poiło.

Teraz mały śpi...tylko jeszcze coś mnie niepokoi bo straszne bąki puszcza od wczoraj więc może i coś z brzuszkiem być niby.

Kurcze a ja nadal nie mam prezentu dla Krzyśka pod choinkę (wczoraj dostał model w skali 1/18 lamborgini murcilago- czy jak to się tAm pisze)...moja mama chce mu kupi garaż więc też muszę wybrać jaki,, ona oglądała Wadera ale to moje dziecko to wg mnie za duże na niego i ja stawiam na jakiś Bburago bo mu będzie do autek pasował, ale są 4 i nie wiem na który się zdecydować GARAŻ Parking BBURAGO +4 Auta FERRARI Burago 31218 (1964003620) - Aukcje internetowe Allegro
Burago GARAŻ PARKING 2 Poziomy + AUTO BBURAGO 039 (1970547229) - Aukcje internetowe Allegro
Burago INTERAKTYWNY WARSZTAT Garaż BBURAGO 30065 (1971389411) - Aukcje internetowe Allegro
BBURAGO GARAŻ Parking 3 Poziomy +2 AUTA Burago 025 (1981142835) - Aukcje internetowe Allegro

A ja nadal chce jakiś samochód Brudera ale nie wiem jaki za duży wybór a czasu coraz mniej musze najpóźniej jutro coś zamówi wreszcie,

reklama
Witam
ta wysoka gorączka to stawiam na gardło), gardło to u nas jedyna nawiedzajaca nas choroba.

u nas tak samo jak mały jest chory to tylko na gardło, zapalenie gardła, angina.

fajne te garaże :-) ja je poprzeglądam i też może jakiś wybiore :-) bo jak na razie nie mam pomysłu na prezent. A Kuba tylko samochodami by się bawił... :-):tak:
Miłego Dzionka życzę :tak:

Witam się i ja !
emalia a co narozrabialiście że zapomniał :-Dnie martw się u nas też cienko dzieciaki chyba niegrzeczne były ;-)a my to już wcale mój starszy wczoraj rzucił tekstem że nie mam wciskać coemnoty o miklóaju jak mówiłąm że byliśmy i było ich aż stu to on na to że jeden bendzior i banda przdu.......:szok::-D
adorea zyrafka zdrówka dla dzieciaczków
zyrafka miłego wypadu

Ale mała produkcja od wczoraj
My wczoraj na M ikołajkach byliśmy u znajomych zorganizowaliśmy dzieciakom mikołaja i miały radoche chociarz Zosia niebardzo wiedziala o co chodzi:-DDziś chyba skończymy juz remont pokoju najstarszej nareszcie a bajzel w całym domu wracam z pracy i zakasam rękawy może porobie fotki to wstawie

Była u nas dziś szwagierka z Julką, dziewczyny się ładnie bawiły, tylko troche Jula zabierała zabawki Ninie :-) śliczny filmik o Maksie nam przyniosła taki pamiątkowy piękny...
Witam i ja.
Wszystkim chorowitkom zdrówka zyczę.
Kreatorka- jak tam Ninka? Przechodzi jej?
Lizka- jak dzieciaczki, wyzdrowiały?
Ola- dzień dobry ;)
Lenka- a co dawał? O nas zapomniał :-(
Właśnie nic nie pomaga, byłam ostatnio u lekarza, to kazała zmienić dietę i wyeliminować takie rzeczy jak miód, bo moze to od tego... juz nie wiem co tu robić :confused2: a Twoje dzieciaczki jak tam?

adorea - wg mnie najfajniejsze garaże to 1 i 2 link :-) współczuję problemów z gardziołkiem i colą :baffled: ja tak samo po 2-3 l dziennie coli w ciąży piłam i teraz zreszta też nie lepiej, a mała szaleje jak colę widzi :sorry:

reklama
Do góry