reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

eagle 100 lat kochana!!!
ja kiedys myslalam ze zycie konczy sie po 30:-D a teraz drugie dziecko dopiero urodzilam

Lena Jas tez to mial, jedna noc wysoka goraczka, do tej pory nie wiem co to bylo

a ja niestety tak jak przewidzi8alam noc przy kibelku spedzilam, dzis doszla goraczka wiec nie wiem czy to zatrucie czy jelitowka, juz jest lepiej ale caly dzien na sucharach i czarnej herbacie

reklama
Lena jak gorączka będzie się utrzymywać to szukaj lekarza bo u nas właśnie gorączka tylko, i to była angina....a no i gardło boli więc dziecko nie chce często jeśc u mnie Krzysiek w pewnej chwili płakał przy przełykaniu serka.

KOCHANA EAGLE

Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,
Z serca życzy Ci Emilia...

Emalia82 czy dobrze zauwazylam ze ostatnio sie nieudzielasz? to przez ten ostatnie niedomowienie?
Bo wlasnie ostatni myslalam o tobie...

Eagle zdrowka zycze, spenienia marzen wszystkiego naj naj:*

Nie wiem czy uda mi się jeszcze wpaść więc już dzisiaj każdej z Was chce złożyć życzenia:-)

Wesołych Świąt! Szczęśliwego Nowego Roku! Niech tegoroczne Święta przyniosą wiele radości, uśmiechu, miłości najbliższych. Niech spełnią się wszystkie marzenia a Nowy Rok niech będzie najszczęśliwszym rokiem pod słońcem!
Wszystkiego najlepszego!

$
$$
$$$
$$$$
$$$$$$
$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$
II
II

Cześć!!! WPADAM TYLKO WAM ZŁOŻYĆ ŻYCZENIA, BO JUŻ NIE BĘDZIE OKAZJI...

Jest taki czas, co łzy w śmiech zmienia,
Jest taka moc, co smutek w radość przemienia,
Jest taka siła, co spełnia marzenia...
To właśnie Magia Świąt Bożego Narodzenia.

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE!!! :tak: ŻYCZY KASIA I DAMIANEK

Czesc ja na chwilke tradycyjnie odezwe sie po swietach albo w trakcie jak tylko dorwe komputer a teraz pragne Wam przedswiatecznie powiedziec Wesołych Swiat

Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,
pyszności na wigilijnym stole,
wspaniałej rodzinnej atmosfery
wypełnionej melodią staropolskich kolęd,
a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra
i spełnienia marzeń w Nowym Roku 2012

Kochane to i ja Wam już dziś złoże życzenia!
Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!

Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!