NA TEN NOWY SWIEZUTKI ROK ZYCZE WAM TEGO CO NAJWAZNIEJSZE ZDROWIA SZCZESCIA I DUZO MILOSCI OBY TEN ROK DAL SIE PO LATACH WSPOMINAC JAKO WSPANIALY I DOBRY
Kajdusia ja myslalam ze plyta wyjdzie przed switami ! Ze zloetej listy ostatnio czytamy Piaskowego Wilka fajnie sie czyta a do tego madre ksiazki ! a chorobom mowimy zdecydowane NIE
Eagle Asia spryciula jak nic jak by Olaf zawola Eryka na pomoc to obawiam sie ze nawet ja bym nie posprztala

)
Klementinka calus pelna geba !!! takie sa najslodsze
Gosiargo zycze Ci rodzenstwa z calego serca ! a swoja droga patrze na Olafa i jego kuzynki i powiem szczerze ze to tez jest milosc starsze dziewczynki opiekunki ale mlodsza o poltora roku to najwspanialszy kompan do zabaw spia i siebie a Martysia zawsze placze jak przyjdzie sie rozstac
Perekta dziekuje za zyczenia pieknie je zlozylas, oby i Twoj Nowy Rok byl wspanialy i pozwoli na realizacje najskrytszych planow
Koriander dziekuje za zyczenia, mam nadzieje ze nigdy moje posty nie sprawia ze pomyslisz nie dla rodzenstwa, ja moge reklamowac bywa ciezko ale przedewszystkim jest radosc i ogromna milosc
Agast jak Twoja praca wracasz od nowego roku czy jeszcze troszke w domu?
Kasiek ale imprezowicz
Lencja grunt to dobra opieka jeszcze raz zdrowia dla mamy na 2012 i dlugo dlugo dalej
U nas sylwek podobnie jak chyba u wiekszosci z Was , tzn w domu zeszli znajomi z prawie 4 latkiem Ercio ja aniolek przespal polnoc pomimo halasu w domu i za oknem wstal o 00.30 i balowal do 3. Zalapal sie na koncowke sztucznych okien i dzis nas caly dzien ciagnal do okien bo a noz znow poleca, no i czasem lecioaly a spalismy do 9. eryk niesety nie potrafil sie wyciszyc o tej 3 i chetnie buszowal by dalej wkoncu nie ma jak cycus dossal sie i zasnal