reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

cześć robaczki

hmmmmmmmmmmmm u mnie nastrój nieco lepszy bo małż w pracy i jeszcze nie zdążył mnie niczym wkurzyć, czy tak bedzie do końca dna zobaczymy:sorry:
kurcze dziewczyny ja juz sama czasem nie wiem o co chodzi, ok ciąża hormony zima pogoda do doooopy ale ja juz czasami zastanawiam się czy ze mna jest wszystko ok? w poprzednich ciążach tak nie miałam, a teraz byle pierdółka i ja już chodzę wk.....na, wtedy najczesciej obrywa się mojemu, wiem ze jego cierpliwośc tez ma granice i jak często woli ustąpić, przemilczeć bo gdyby nie to to awantura na miejscu gotowa...... chyba chciałabym juz urodzić, żeby juz była wiosna i wszystko wróciło do normy...:-( znów marudzę :/

mama kubulki zdrówka dla bliskich

Agi kciukasy zaciśniete

Lenka i jak kolor płytek wybrany? to zależy jak dużą masz łazienkę, czy jasną? w jaki stylu dodatki? jaka wielkość płytek? ja też się nad tym głowiłam jakiś czas temu ale ostatecznie z efektu jestem baaaaaaardzooooo zadowolona
fajne pomysły są na tej stronce Łazienka - Najwyżej oceniane - Foto Forum Leroy Merlin

Kasiulka gratki za 3

Klementinka życze żebyście jak najszybciej się dogadali, mój ma urlop od poniedziałku i aż się boje, ale mam plan wybycia na zakupy wyprawkowe

Jagoda ja bym sie wybrała do lekarza bo chyba nie ma za bardzo sensu wmuszac w małego antybiotyku który i tak zwymiotuje, pewnie trzeba będzie podać inny, mój właśnie skończył brać Klacid, a podajesz mu cos osłonowo na żołądek jakiś Acidolac, Dicoflor itp

Gosiagro dziękuje, właśnie byliśmy na kontroli i wszystko juz ok, nieco katarku zostało mu jeszcze

Dorotka pewnie potrzeba czasu żeby sie przyzwyczaić do nowego porządku dnia i dziękujemy za wieści od ity

Ita serdecznie gratulujemy i witamy małego Marcelka na świecie

reklama
Ita- Wielki gratulacje!!! Wspaniała wiadomość, cieszę się niezmiernie :-) Dużo zdrówka dla Ciebie i wszystkich chłopaków! Czekamy na fotki :-)
agi- myślę o Was od rana i przysyłam pozytywne fluidki i czekam na dobre wieści!!!
dorotka- dzięki za przekazanie nam tej cudnej wiadomości! Wyobrażam sobie jak trudno przyzwyczaić Ci się do pracy, ale na pewno w końcu się przyzwyczaisz i jeszcze będziesz się cieszyć, że masz gdzie nabierać świeżości i dystansu do spraw domowych :tak:
Lencja- jak dzisiaj mama?

Ja znów króciutko , czuję się lepiej, ale przez ostatnie dni dzieci i mąż rządzili chałupą, więc wyobraźcie sobie jakAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA QWYGAAAAAAAAAA`121 tu wygląda (jak widzicie Gosia potwierdziła :-D) Koniec przerwy w odgruzowywaniu, ech:eek:

Kochane moje, dziekuje za pamięć i troskę....My juz po zabiegu....Luska troche płakała ale bardziej przez to trzymanie jej na siłe w określonej pozycji niz przez sam zabieg, który trwał 5 minut......Kamień z serca że mamy to juz za sobą.....Treaz tylko odpowiednia pielegnacja i mam nadzieje że juz bedzie ok....jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!

Ita - wow, wielkie gratulacje...Marcelku witaj na świecie!!!!

Kochane moje, dziekuje za pamięć i troskę....My juz po zabiegu....Luska troche płakała ale bardziej przez to trzymanie jej na siłe w określonej pozycji niz przez sam zabieg, który trwał 5 minut......Kamień z serca że mamy to juz za sobą.....Treaz tylko odpowiednia pielegnacja i mam nadzieje że juz bedzie ok....jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!
super, na pewno wszystko bedzie dobrze!!:tak:

reklama
Hej! coś ten rok nie zaczął się tak dobrze jak myślałam... :no: mały chory, idę jutro do lekarza, gile po kolana i bardzo go dusi... masakra... jeszcze tak nie miał... :-( a poza tym tak jakoś nie fajnie wszystko... samopoczucie bleee....

Do góry