reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziendoberek:)

Udalo mi sie bo poprosilam mame zeby przyszla DO mnie na kolede:) P. niebedzie wiec niechcialam byc sama,wroci popoludniu i zrobi pyszna PIZZe:):):):) a w niedziele na basenik sie wybieramy z Amelia:):)

reklama
i ja się witam:) Wywołana przez Emalię;-)

u mnie ok-niby. W pon byłam u lekarza - walnął mi 15min kazanie że mam się oszczędzać i odpoczywać i że nie chce słyszeć że ciąża to nie choroba bo to jest taki stan że trza na siebie uważać a ja w szczególności... Rozwarcie jest na 1cm-ale to dopuszczalne, na szczęście szyjka się uspokoiła...
Dzieć ma już 2kg:szok: szykuje się jakiś wielkolud...:baffled: muszę wytrzymać jeszcze ponad dobrych tygodni i dostałam ostrzeżenie,że jak będę robić tak jak robię teraz i nic nie zmienię to 13lutego na następnej wizycie weźmie mnie już na szpital:baffled: - tak więc kiedy Jagodzie zdarzy się w ciągu dnia drzemka to i ja śpię sobie i odpoczywam, poza tym nie biorę jej na ręce za dużo.....

Do tego moje dziecko ukochane zażyczyło sobie dzisiaj MAJTKI A NIE PIELUCHĘ!:szok: nie wiem co jej się ubzdurało,ale jak sama chciała i wszystkim się chwali,że ona ma majtki haha.
Na razie zaliczyliśmy jeden raz nocnik i 3xprzebieranie -ale Jagoda nadal twierdzi,że "pieluchy nie!"
zobaczymy - chyba nie nadążę prać tych gatek:eek:

i ja się witam:) Wywołana przez Emalię;-)

u mnie ok-niby. W pon byłam u lekarza - walnął mi 15min kazanie że mam się oszczędzać i odpoczywać i że nie chce słyszeć że ciąża to nie choroba bo to jest taki stan że trza na siebie uważać a ja w szczególności... Rozwarcie jest na 1cm-ale to dopuszczalne, na szczęście szyjka się uspokoiła...
Dzieć ma już 2kg:szok: szykuje się jakiś wielkolud...:baffled: muszę wytrzymać jeszcze ponad dobrych tygodni i dostałam ostrzeżenie,że jak będę robić tak jak robię teraz i nic nie zmienię to 13lutego na następnej wizycie weźmie mnie już na szpital:baffled: - tak więc kiedy Jagodzie zdarzy się w ciągu dnia drzemka to i ja śpię sobie i odpoczywam, poza tym nie biorę jej na ręce za dużo.....

Do tego moje dziecko ukochane zażyczyło sobie dzisiaj MAJTKI A NIE PIELUCHĘ!:szok: nie wiem co jej się ubzdurało,ale jak sama chciała i wszystkim się chwali,że ona ma majtki haha.
Na razie zaliczyliśmy jeden raz nocnik i 3xprzebieranie -ale Jagoda nadal twierdzi,że "pieluchy nie!"
zobaczymy - chyba nie nadążę prać tych gatek:eek:

Kochana Ty bądź dumna z tak mądrej córeczki!!!Skoro sama chce majtki to moim zdaniem jak najbardziej je zakładaj, parę razy zamoczy zobaczy że nie fajnie być mokrą i może zacznie prosić sisi:-) moje lobuzy najchętniej biegały by naa golasa, a jak robia siku do nocniczka i poleci choć kropelka to od razu wstaja i bija sobie brawo:-D

Kochana - wytrzymałam do południa - 6przebierań haha zobaczymy za jakiś czas:tak:
Moja na nocnik robi rano - zrobi dużo i też bije wielce brawo!:-D a potem komisyjne wylewanie siku do kibelka i robienie papa siku:-D

Olavip ta twoja coreczka jest niesamowita:szok: mojej kumpeli corka tez z czerwca,niechce nosic pieluch tylko majtki:) a moja Amelia narazie pewnie o tym niemysli;p
Sadze ze szybko sie pozbedziecie pampersow:)

Cześć dziewczyny,
Krystianek się mi rozłorzył :( Od wczoraj ma ponad 38, do tego ma katar i kaszle. Nurofen daje, ale pomaga tylko na ok. 6 godz. Mam w domu jeszcze calcium i wit. c. Ponieważ zaczyna się weekend i do przychodni dopiero w poniedziałek, to się was zapytam: co moge kupić w aptece, żeby przeżyć jakoś weekend??

Cześć dziewczyny,
Krystianek się mi rozłorzył :( Od wczoraj ma ponad 38, do tego ma katar i kaszle. Nurofen daje, ale pomaga tylko na ok. 6 godz. Mam w domu jeszcze calcium i wit. c. Ponieważ zaczyna się weekend i do przychodni dopiero w poniedziałek, to się was zapytam: co moge kupić w aptece, żeby przeżyć jakoś weekend??

Kup jakiś areozol do noska na katarek, i na gorączkę czopki, wydają mi się lepsze niż nurofen

reklama
Cześć dziewczyny,

Asnecja na kaszel może Stodal, zrób też syrop z cebuli - Natan chętnie wypija i jemu pomaga.Do tego maść rozgrzewająca Pulmex Baby i rób inhalacje.

Kasiek a jak Damiś się czuje?? i wogóle jak po otwarciu sklepu??
zyraffka a co u was? już zdrowi???
Liza dzieciaczki mają się lepiej??

Ostatnia edycja:
Do góry