reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny wpadlam tylko na chwilke bo dopinamy torby na istatni guzik i jesli moje zdrowie nie zawiedzie to jutro rano ruszamy w trase...prosze was trzymajcie kciuki za bezpieczna droge!!!!, tak sie jakos boje w ogole naczytalam sie *******ow odnosnie kierowania jak sie wpadnie w poslizg i snia mi sie same koszmary :-:)-( Mam nadzieje ze dotrzemy w jednym zdrowym kawalku do Torunia, dmuchajcie na drogi zeby nie zamarzly!:sorry:

Buziaczki dla wszystkich ktore o nas pamietaja i wspieraja dziekuje wam kochane!!

Miłej i przyjemnej podrózy....gumowych drzew i szerokości!!!!!
Obyście dotarli caali i zdrowi!!!

reklama
Witam. U nas -19!!!!!!!!!!! Mojemu dzisiaj bus służbowy nie odpalił i porwał moje piękne nowe autko :(

Eagle- ja też Ci życzę aby w dniu zbliżającego się porodu świeciło słoneczko i było chociaż +15 :)
Koriander -ciekawe jak tam podróż. Mam nadzieję ,że wszystko ok :)
Dorotka- faktycznie mało macie ząbków. Nam już trójki się pokazały (tylko jedna jeszcze wychodzi)
Lenka- a ty spać nie możesz? ;)
Gosia- a gdzie szafy wnękowe zamawiałaś? Ja w domu będę robiła jedną w sypialni ( jak przniesiemy do innego pokoju) i u dzieci na piętrze ( jak zrobimy może w tym roku ).
Iza- co tam kochana u Was?

Witam. u nas -17 ;/;/

Musze do miasta skoczyc i dziadka poprosze zeby z wnuczka zostal:)

Dorotko pewnie taka jego uroda ze wolno zabki rosna! u nas szybko sie zaczely i w sumie szybko wyszly do 4, jakies 3-4 miesiace mamy wszystkie zabki, czekamy teraz na 5. Choc mowia ze im pozniej zabki wychodza tym beda mocniejsze,zdrowsze:)

Eagle pogoda napewno bedzie super jak bedziesz rodzic=)

Witajcie, u nas wszystko dobrze ;-)
Siedzimyn w domku bo zimno, na spacery nie chodzimy, teraz u nas -20 :szok:

Koriander-szerokiej drogi.

zyrraffka-u ciebie chlopczyk czy dziewczynka będzie? kiedy teraz masz wizyte?
Gosia-jak urządzanie mieszkania? kiedy wielka przeprowadzka?
Emalia- wy chyba często coś remontujecie, zmieniacie w domku?

Ola- no niestety :-) Jak sie kupiło poniemiecki to ciągle jest coś do zrobienia, przerobienia, poprawienia, zmienienia, naprawy itd:-D Ale ja to lubie, bo przynajmniej coś się dzieje. Nie umiałabym, żyć w mieszkaniu bo zjadła by mnie nuda i rutyna. Jak tam Klarcia? Zdrowa?

Milka i jak sie Eryk zachowuje u fryzjera? daje sobie obciac? ja musze z Jaskiem isc bo mu twarz w tych wlosach ginie, tez mu rosna na potege, co podetne grzywke to juz dluga i w oczy wchodzi
w PL chcialam z nim isc do dzieciecego fryzjera ale sie nie wyrobilismy

Dorota, zeby moga isc wolno, Jas ma 1,2,4 a teraz wylaza 3, jedna dopiero sie przebila

Emalia co nic sie autkiem nie chwalisz?

czy ktos cos wie o koriander i jej rodzince?

ja orginalna nie bede i napisze ze u nas tez mroz i siedzimy w domu, juz 3 dzien:eek::crazy:
co tu robic z dzieciakami?

hej

dorotka - zazdroszczę ci możliwości tak częstego zostawiania Ignasia, ja nie pamiętam kiedy gdzieś mężem sami byliśmy, jeżeli chodzi o ząbki to my już mamy wszystkie oprócz 5

klementinka - sama się zastanawiam nad jakimś zabawami, już mi weny brakuje:confused:

eagle - na pewno będzie piękna pogoda:tak: my już tutaj wszystkie o to zadbamy:tak:

emalia
- szafy robimy tam gdzie kuchnie, w firmie Hampel, robili już nam kuchnię w obecnym mieszkaniu, więc już mamy sprawdzone

ola-fasola
- dopiero zaczynamy w środku robić ale i budynek ciągle nie jest odebrany od nadzoru budowlanego, więc przeprowadzać i tak na razie nie można, mam nadzieje, że marzec to realny termin:-) już nie mogę się doczekać:tak: byłaś już w Toruniu?

lencja - przypominam ci o twoim noworocznym postanowieniu:-p:-p;-):-D

zdec - co u was??

magdam - jak u was? jak w pracy? czytasz nas jeszcze?

Gosia-nie byliśmy w toruniu, przełożyliśmy ze względu na te mrozy, chyba za tydzień jedziemy jak będzie mniejszy mróz. A co wy też się wybieracie?

Dorotka-co do ząbków to u nas dopiero co wyszły 4.

reklama
Emalia- dziękuję, Klara zdrowa, rozrabia, bałagani tylko chodze i coś po niej zbieram. Właśnie na innym komputerze słucha piosenek z youtuba i przychodzi co chwila zeby jej coś nowego włączyć :)
Ja też lubie jak coś sie dzieje, ciągle bym coś zmieniała, przestawiała w mieszkaniu...

Do góry