reklama

Czerwiec 2010

reklama
Zyrafka pewnie jestes rozczarowana ale plec nasteplnym razem bedzie juz dobrze widac

Klementinka Eryk siedzi grzecznie raz mial tylko taki dzien ze machal raczkami i krecil glowa i wtedy zrezygnowalismy teraz przygotowujemy go jakies dwa dni mowimy ze idziemy do fryzjera i pokazujemy palcami co pani zrobi z jego wloskami, fryzjerka moja nie dziecieca ale ma fajna pelerynke dla dzieci z masa zwierzatek zawsze jest jak odwrocic uwage, siedzi sam na fotelu na podwyzszeniu ja tylko w raie czego zatrzymam ktoras raczke ktora chce cos zlapac. Olaf tez od zawsze dzielnie siedzial ale on na poczatku siedzial u mnie na kolanacha a eryk nigdy, teraz planujemy z nastepnym przegladem Olafa pojsc tez z erykiem do dentystki tez mamy taka suepr dentystke u ktorej zadne dziecko nie placze

Gosiargo ciekawe kiedy uda Wam sie wprowadzic

Emalia auto super i duze :)

Klementinka dojechalas?

tak myślałam że to matka, bardzo dziwne było jej zachowanie..... jeju ahhhh to nie matka tylko #%$^^$ bo matka pierwsze co to myśli żeby ratować swoje dziecko, wzywa pogotowie a nie zawija w torbe i zakopuje a potem cyrki urządza. niestety wypadki ze skutkiem śmiertelnym się zdażają.... więc nie wiem po co to wszysto. szok? ale żeby tak...

ciekawe czy ono naprawdę jej wypadło z kocyka...

Zyrraffka najważniejsze serducho :-) czekamy do następnej wizyty

my dzisiaj jedziemy do mamy :-) bo ma urodzinki

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laseczki ! Pozdrawiam z mrożnego ale słonecznego Zakopanego:-D:-Djest rewelacyjnie
emalia dziękuję za pamięć buziaki a autko super też myśleliśmy o takim ale na razie musimy poczekać z jednej strony całe szczęście bo mamy benzynkę a w tym mrozie to lepsze choć też wariował po droodze
pierwszy raz po długim czasie się wyspałam Michał nie budzi się nawet raz więc super
zyrafka dobrze że wszystko ok z dzidzią a następna wizyta będzie pewnie owocna w poznanie płci:tak:
Kasiulka właśnie oglądam wiadomości totalny szok:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry