reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Zyrafka pewnie jestes rozczarowana ale plec nasteplnym razem bedzie juz dobrze widac

Klementinka Eryk siedzi grzecznie raz mial tylko taki dzien ze machal raczkami i krecil glowa i wtedy zrezygnowalismy teraz przygotowujemy go jakies dwa dni mowimy ze idziemy do fryzjera i pokazujemy palcami co pani zrobi z jego wloskami, fryzjerka moja nie dziecieca ale ma fajna pelerynke dla dzieci z masa zwierzatek zawsze jest jak odwrocic uwage, siedzi sam na fotelu na podwyzszeniu ja tylko w raie czego zatrzymam ktoras raczke ktora chce cos zlapac. Olaf tez od zawsze dzielnie siedzial ale on na poczatku siedzial u mnie na kolanacha a eryk nigdy, teraz planujemy z nastepnym przegladem Olafa pojsc tez z erykiem do dentystki tez mamy taka suepr dentystke u ktorej zadne dziecko nie placze

Gosiargo ciekawe kiedy uda Wam sie wprowadzic

Emalia auto super i duze :)

Klementinka dojechalas?

Właśnie widzę Madzia nie żyje własną pmatka odebrała jej życie!!Po co pozorowała porwanie!!wrrrr

tak myślałam że to matka, bardzo dziwne było jej zachowanie..... jeju ahhhh to nie matka tylko #%$^^$ bo matka pierwsze co to myśli żeby ratować swoje dziecko, wzywa pogotowie a nie zawija w torbe i zakopuje a potem cyrki urządza. niestety wypadki ze skutkiem śmiertelnym się zdażają.... więc nie wiem po co to wszysto. szok? ale żeby tak...

ciekawe czy ono naprawdę jej wypadło z kocyka...

Zyrraffka najważniejsze serducho :-) czekamy do następnej wizyty

my dzisiaj jedziemy do mamy :-) bo ma urodzinki

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laseczki ! Pozdrawiam z mrożnego ale słonecznego Zakopanego:-D:-Djest rewelacyjnie
emalia dziękuję za pamięć buziaki a autko super też myśleliśmy o takim ale na razie musimy poczekać z jednej strony całe szczęście bo mamy benzynkę a w tym mrozie to lepsze choć też wariował po droodze
pierwszy raz po długim czasie się wyspałam Michał nie budzi się nawet raz więc super
zyrafka dobrze że wszystko ok z dzidzią a następna wizyta będzie pewnie owocna w poznanie płci:tak:
Kasiulka właśnie oglądam wiadomości totalny szok:szok:

Do góry