witam w ten mroźny dzień, my tez siedzimy w domku i nie wychodzimy nigdzie, a dodatkowo od wczoraj mnie coś rozkłada więc ratuje sie herbatką z sokiem malinowym itp mam nadzieje że szybko przejdzie
tez oglądam wiadomości i podobnie jak wy od początku podejrzewałam że z porwaniem Madzi to jedna wielka ściema, jak dla mnie za dużo kłamstw i te "bajeczki" sprzedawane "przez mamusię" apele do porywacza żeby oddał dziecko.... chore, wydaje mi się ze to ona stoi za wszystkim, żal mi tylko tego małego dzieciątka
Emalia świetne autko a co z poprzednim udało sie sprzedać? my też rozglądamy sie za czymś takim większym gdzie by sie dało całą familię zapakować ( w tym trzy foteliki, wózek i psa)
Ewelinka oj tak ja też chcę już ciepło, podobnie jak Emalia słyszałam że zima ma być konkretna ale krótka, a mój pies mimo mrozów zaczął się gubić futro zimowe więc oby...
Olavip pochwal się nowym nabytkiem Jagodzi, czyli łóżeczko już oddane dla brata?
zyraffka szkoda że nie było podglądania dzidzi ale najważniejsze że z serduchem wszystko dobrze, napewno na połówkowym dowiecie się kto tam w brzusiu mieszka, ja mam wizytę we wtorek i ciekawa jestem jak tam dzidziol się miewa i jak się ułożył bo Tomek prawie przed samym porodem myknął główką w dół a tak to albo w poprzek albo pośladkowo był ułożony
Milka mojego kudłacza też trzeba by zabrać do fryzjera bo z tyłu już mu się loki zaczynają kręcić ale poczekamy na cieplejsze czasy
MiMI jak imprezka u mamy?
Izia udanego pobytu w górach, niech się chłopaki wyszaleją
Julia jak polowanie na suknię? wybrałaś już coś?
Gosiagro teraz to i tak już bliżej niz dalej do przeprowadzki a święta napewno spędzicie już w nowym M
ma ktoś jakies wieści o
kolenderce? mam nadzieje że dojechali cało i szczęśliwie do Pl
a
Agi? pewnie znów zapracowana bo tez sie nic nie odzywa, a ciekawe jak tam Polusia, a o
Perfekcie to już nawet nie wspomne bo chyba całkiem o nas zapomniała i reszta nie piszących......