reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej,
ja też jestem wstrząsnięta tymi porannymi wiadomościami.. :(( jestem w szoku!!:szok:

Natan właśnie zrobił sobie drzemkę, wyjatkowo tak wcześnie, ostatnio pobudki przed 6 rano ale na szczęście zdarza się coraz więcej przespanch nocy. Znów mamy problem z jedzeniem - nic nie chce jeść. Rano śniadania praktycznie nie tknie jedynie wypije ok 120-150 mleka. Obiadu trochę skubnie i z kolacją podobnie a było juz tak dobrze. Mam nadzieję że szbko wróci apetyt- stawiam na ząbki.

witajcie, ja też jestem w szoku, według mnie to i tak jeszcze nie jest cała prawda... Biedne dzieciątko :-(

My dzis nadal siedzimy w domu, Klara marudzi strasznie, trójki jej ida, nic nie da zrobic, nie chce sie bawić ciągle ryczy,nie chce jeść :wściekła/y: dobrze ze R. wraca dziś wcześniej.
U nas dzis rano było -27 szok:szok: teraz tylko -18....

Miłego dnia;-)

Kasiulka - Rano w wiadomościach widziałam info odnośnie śmierci małej Madzi.... masakra....:no:
Emalia - autko super:tak:
Izia - z Zakopanego? no nieźle, to wakacje czy coś?
Zyrafciu - ale Tobie też ten suwaczek zasuwa! Dobrze,że serducho bije :-)

A u nas nowości... Jagoda ma nowe łóżko:) i chętnie póki co na nim śpi:) i nie ucieka z niego mimo,że nie ma żadnych barierek:-) dzisiaj dostała w nocy troszkę smarki ale mam nadzieję,że nic się z tego nie rozwinie:baffled:

aaa a wczoraj Jagoda usnęła UWAGA: o 18:45 już <na noc już> przy kolacyjce usnęła w krzesełku:-D haha umyłam ją w zlewie szybko, w piżamkę i do łóżka i spała do 7 rano hihi

u nas zimnica, rano troszkę śnieg popadał,ale nic po nim nie zostało, także nadal bezśniegowi jesteśmy:eek:

buziaki dla Was!

Ostatnia edycja:
Naprawde szok z tą Madzią ciekawa jestem jaka będzie ostateczna wersja bo teraz to już nic niewiadomo co ona nazmyślała :no:
Jejku nic mi się nie chce przez ta zimice niech juz bedzie ciepło:tak:

Ja cały czas myślę o tej biednej Madzi. Jestem przekonana, ze matka ją zabiła. Dziecko jej upadło a ona zamiast wezwać pogotowie wkłada dziecko do wózka i idzie wyrzucić w krzaki jak jakiś śmieć i wymyśla historię o zakapturzonym kolesiu, który ją śledził!! Powiem więcej- jestem przekonana ze to zaplanowała i całą tą historię wymyśliła już wcześniej. Jej teście (rodzice ojca dziecka) zeznali ze niedawno porzuciła dziecko na 2 tygodnie i że dziecko bylo dla niej problemem. Ze swoją mamą byla w konflikcie właśnie na płaszczeźnie wychowywania dziecka.. Wszystko to sprawia ze ja jestem przekonana, ze ona zabiła to dziecko a nie jej wypadło.. Straszne.

My od rana z mężem ( który ma dziś wolne) śledzimy losy tego biednego dzieciątka. Zgadzam się z Wami ,że to ona zrobiła krzywdę Madzi. Zmyśla, kłamie żeby się obronić. To to za matka, co z niej za człowiek. Straszne!!!!!!!!!!!!

Zyraffka- super ,że wszystko ok. :) Czekamy niecierpliwie razem z Tobą na Usg połówkowe i potwierdzenie ,że to córunia ;)
Liza- co u was? Jak dzieciaki, zdrowe? mąż pracuje?
Nadika- u nas na ząbki też tak jest z apetytem. Oby szybko wyszły :)
Ola- ale u Was zimnica !!! Masakra
Kasiulka- a ty kochana kiedy masz Usg połówkowe?
Ola- pokaż fotki łóżka proszę. Gratulację ślicznie przespanej nocki :)
Ewelinka- a komu się chce ;) Przed chwilą mówili ,że góra dwa tygodnie i będzie już na plusie :)

ja też non stop mam tvn24 i oglądam wiadomości o Madzi. I tak jak Wy jestem prekonana, że matka to wszystko zaplanowała. Chodzi mi po głowie też jeszcze inna wersja, że ona teraz kłamie i że sprzedała dziecko.. tak czy inaczej to co zrobiła i to jak kłamie jest dla mnie niewytłumaczalne i niezrozumiałe jak dla mnie-matki!

reklama
witam w ten mroźny dzień, my tez siedzimy w domku i nie wychodzimy nigdzie, a dodatkowo od wczoraj mnie coś rozkłada więc ratuje sie herbatką z sokiem malinowym itp mam nadzieje że szybko przejdzie

tez oglądam wiadomości i podobnie jak wy od początku podejrzewałam że z porwaniem Madzi to jedna wielka ściema, jak dla mnie za dużo kłamstw i te "bajeczki" sprzedawane "przez mamusię" apele do porywacza żeby oddał dziecko.... chore, wydaje mi się ze to ona stoi za wszystkim, żal mi tylko tego małego dzieciątka

Emalia świetne autko a co z poprzednim udało sie sprzedać? my też rozglądamy sie za czymś takim większym gdzie by sie dało całą familię zapakować ( w tym trzy foteliki, wózek i psa)

Ewelinka oj tak ja też chcę już ciepło, podobnie jak Emalia słyszałam że zima ma być konkretna ale krótka, a mój pies mimo mrozów zaczął się gubić futro zimowe więc oby...

Olavip pochwal się nowym nabytkiem Jagodzi, czyli łóżeczko już oddane dla brata?

zyraffka szkoda że nie było podglądania dzidzi ale najważniejsze że z serduchem wszystko dobrze, napewno na połówkowym dowiecie się kto tam w brzusiu mieszka, ja mam wizytę we wtorek i ciekawa jestem jak tam dzidziol się miewa i jak się ułożył bo Tomek prawie przed samym porodem myknął główką w dół a tak to albo w poprzek albo pośladkowo był ułożony

Milka mojego kudłacza też trzeba by zabrać do fryzjera bo z tyłu już mu się loki zaczynają kręcić ale poczekamy na cieplejsze czasy

MiMI jak imprezka u mamy?

Izia udanego pobytu w górach, niech się chłopaki wyszaleją

Julia jak polowanie na suknię? wybrałaś już coś?

Gosiagro teraz to i tak już bliżej niz dalej do przeprowadzki a święta napewno spędzicie już w nowym M

ma ktoś jakies wieści o kolenderce? mam nadzieje że dojechali cało i szczęśliwie do Pl

a Agi? pewnie znów zapracowana bo tez sie nic nie odzywa, a ciekawe jak tam Polusia, a o Perfekcie to już nawet nie wspomne bo chyba całkiem o nas zapomniała i reszta nie piszących......:sorry2:

Do góry