Witam kochane mamusie.
U nas sypie od rana. Miałam jechać na zebranie do Oli ale du..., bo mam letnie opony a do 16-ej to nas pewnie zasypie na cacy :-(
Eagle, Milusia- :* :* :* Kochane wy moje. U nas odpukać wszyscy zdrowi. Autko jeździ aczkolwiek nie starczyło nam kasy na opony zimowe i K stwierdził ,że już nie ma sensu już na koniec zimy kupować , więc w marcu zakupimy letnie nóweczki. Czasu brak, bo Jasiek to chodzący armagedon. Nie śpi w dzień, a wieczorem walczymy z usypianiem w łóżeczku bez barierek ( mieliśmy taki model rozkładany). Co do smoczka , to po dwóch tygodniach męki z zasypianiem poddałam sie i daję mu tylko do spania. Dostaje dyda już w łóżeczku jak pije flaszkę i zaraz rano chowam i jest spokój. Wczoraj wyszła nam ostatnia trójeczka!!! No i z nowości , to mój K chyba "już" odpoczął po remontach zeszłego roku i wczoraj przygotowaliśmy korytarz ( który się mega zagracił ) do tynkowania i kafli. Więc zaś w domu sajgon. Ale cóż , trza przeżyć

Tyle o sobie
Milusia- a oni na obiad przyjadą czy wieczorem? U nas ostatnio króluje Snikers. Dwa dni temu moja mama pierwszy raz robiła, tzn miała taki zamiar, ale jak jej zaczęłam pokazywać co i jak to zrobiłam jej ciasto na gotowe. Polecam. Przepis mogę wysłać.
Do tego jakaś sałateczka, może z makaronu ryżowego, do tego jajka w sosie tatarskim posypane żółtym serem i udekorowane brokułem i pomidorem

No i coś na ciepło, ja bym chyba zrobiła skrzydełka i pałki upieczone w piekarniku, albo roladki z piersi z serem.
poza tym cieszę się ,że tak wszystko fajnie sie układa, a data piękna

Pytałaś o kamerzystę. Ja nie wyobrażam sobie wesela bez kamery, a ostatnio strasznie mi sie podoba robienie teledysków slubnych i powiedziałam juz mojemu ,że jak bedzie na stac kiedys na ślub kościelny i wesele to takie coś sobie zrobimy
No i najważniejsze. GRATKI sukcesów kibelkowych!!!!! Oby tak już zostało. Może są z nich łobuzy ale za to bystre
Anecznik- miło Cię tu widzieć;-)
Zyraffka- jak się dzisiaj czujesz? Przeszły zawroty?
Nadika- co u was? Jak tempka, poszła precz? U nas też ostatnio pojawił się problem z suchymi polikami Jasia. Taka ala skorupka się zrobiła. No my smarujemy tłustymi kremami, szczególnie przed wyjściem na dwór.
Liza- super ,że gromadka zdrowa. Jak Hania w szkole sobie radzi?
Iza- witamy kochana. Fotki superowe. Widać ,że wszyscy zadowoleni i wyjazd się udał
Kasiek- zdrówka dla Was! Interes na pewno się szybko rozkęci. Wiosna już blisko. Będzie OK. Trzymam kciukaski &&&
Julia- a co u was dzisiaj? Jak Melka?
Percia- trzymamy mocno kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lencja- dzięki za nazwe kremu, muszę poszukać u nas.
Eagle- mordeczko kochana, już pewnie odliczasz dni. Dzidzia już spora

A data którą wybrałaś piękna, tylko żeby się tak dało zaplanować;-)
Gosia- co u was?
Zdec- a jak tam Natalka, pogromczyni kotów ?
Hefi- hop hop
Olavip- jak się czujemy?
Milka- jak chłopaki?
MagdaM- zaglądasz tu jeszcze?
Agi- Jak tam Polusia, co w pracy?
Lenko- ty też ucichłaś mordeczko. Co tam U was?
Ewa- meldować się!!!
Klementinka- masakra!!!!!!!!!! Takich ludzi powinni od razu na krzesło!!!!!!!!!!! Powinni przywrócić karę śmierci w ekstremalnych wypadkach, i ten właśnie taki jest. A co u was? Dzieciaczki zdrowe? Jak Jeremi siłacz mały ?
Wszystkim chorowitkom zdróweczka.