reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Sęk w tym, że muszę przygotowac potrawy proste, bo np moj tata "moich wymysłów" nie lubi:-D dla niego musi byc cos konkretnego czytaj schabowy z ziemniakami i surówka:-D bo ja bym mogła zaszaleć że hoho bo kuchnia to centrum mojego domu i potrafie spedzić w niej cały dzień:-D no ale co z tego że ja zrobie i nikt tego nie zje:-D <żarcik taki>:-D
Emalia a ten przepis wrzucaj na odpowiedni wątek!Bo kazdy robi tego snikersa inaczej, wiec może zrobię ala Emalia:-D , co do kamerzysty to będziemy jednak go chyba zamawiac, w środe jedziemy patrzec co i jak, i w sumie nie taki drogi jak inne..(1600zł...)

Julia my mamy ogromny problem z zespołem, bo mamy parę wolnych na ten termin(i ten który jest w naszych stronach naj naj naj...)ale oni biora UWAGA 3,5tys !!!+za 6 stolik (czyli 6*120zł) i + 300zł za zażdą następną godzine (bo grają do 3 czy 4...)więc koszt masakryczny!!!!!i nie wiemy co tu robic, w środe pojedziemy jeszcze zobaczyc co i jak u innych zespołów....A dj na taką ilosc ludzi raczej odpada...Z resztą w moich stronach jakos w tradycji jest kapela i myslę ze goście my troszke byli zawiedzeni...Będziemy oczywiście wymieniać się swoimi przygotowaniami, bo myslę że sporo od siebie możemy "podciągnać" pomysłów:-)

reklama
Wróciłam
Perfectunia sie rozsypuje...:szok::tak::-D
Wnioski - ------------------------- SCHUDNĄĆ i to jak najszybciej.
Mam lordoze i jakąs kyfoze :wściekła/y: zawsze to lepiej niż bolerjoze:-p:-p:-p:tak:
Kość krzyżową mam w poprzek... kręgosłup szykny wygiety w druga strone niż powinien , kręgosłup lędzwiowy też wygiety nie w te strone:) Generalnie chyba jakiś remont generalny muszę zaplanować...
Dostałam skierowanie na rehabilitację i Kinezyterapię i nie wiem czy ja pójdę bo Bartek nie dyrydy wziąć wolnego już A o 19 pewnie już nie pracują:)
Od jutra na ostro Joga wraca do łask , może baseni raz -2 w tygodniu się uda też

Kasiulka- moja Hanka bała się wszystkiego!!! Sniegu, liści jesienią, wiatru, chodzić po trawie latem!! Masakra!!! Musisz przeczekać. Gwarantuję ze minie:)

U nas choroba :-( Hania ma angine, byłyśmy dziś u lekarza dostała antybiotyk- pierwszy od 4 lat!!! Siedzimy w domu 10 dni!!! A do tego jeszcze kolejny lekarz wysłuchał jej szmery nas sercem i mamy skierowanie na razie na usg serca. Pierwszy wolny termin PRYWATNIE to 24 kwietnia!!! Na NFZ to chyba za 2 lata byśmy się dostały;/

Kasiulka- moja Hanka bała się wszystkiego!!! Sniegu, liści jesienią, wiatru, chodzić po trawie latem!! Masakra!!! Musisz przeczekać. Gwarantuję ze minie:)

U nas choroba :-( Hania ma angine, byłyśmy dziś u lekarza dostała antybiotyk- pierwszy od 4 lat!!! Siedzimy w domu 10 dni!!! A do tego jeszcze kolejny lekarz wysłuchał jej szmery nas sercem i mamy skierowanie na razie na usg serca. Pierwszy wolny termin PRYWATNIE to 24 kwietnia!!! Na NFZ to chyba za 2 lata byśmy się dostały;/

Oj Kochana współczuje i zdróweczka dla HAni!!!
Agast w CM Arka mają zawsze wolne terminy z tygodniowym wyprzedzeniem
Ja umawiałam Jasia na wizyte przez Luxmed bo mam uu nich abonament 2 razy byliśmy i zawsze tylko tydzień czekania na badanie. Spróbuj zadzwonić :
[FONT=trebuchet MS, verdana]0 22 632 46 45
0 602 688 799
Oni są na Kasprzaka 7 Nie wiem tylko jak tam z dojazdem teraz jak to nasze Metro budują. Zadzwoń Kochana a nóż sie uda szybciej
[/FONT]

kurcze obiecałam mężowi pizzę własnej roboty na obiad a konam ze zmęczenia po balu karnawałowym z dzieciakami, jeszcze jeden taki bal a wylądowałąbym na porodówce:-)
przeczytałam że dzisiaj międzynarodowy dzień pizzy, więc chyba poleżę 15 minut i do roboty, trudno, najwyżej nie będę miałą siły jhej jeść :-D

Perfecta- dzięki, ale ja wlaśnie przez Lux Med się umawiałam bo tez mam tam abonament!!! Najbliższy wony termin mi znaleźli w Promedisie na Prostej właśnie na 24 kwietnia.

Perfecta- dzięki, ale ja wlaśnie przez Lux Med się umawiałam bo tez mam tam abonament!!! Najbliższy wony termin mi znaleźli w Promedisie na Prostej właśnie na 24 kwietnia.

hmm Może Arka nieczynna przez to że Kasprzaka rozkopana? A mówili Ci by dzwonić co jakiś czas może sie coś zwolni?

No i żyrafko narobiłas mnie smaka na pizze - idę robić tez! Ścigamy sie???

reklama
ja właśnie szukam przepisu na ciasto. raczej nie wygram w wyscigach, dopiero wstałam dam mężowi zupę bo mam krupnik a pizza będzie na kolację.

Do góry