reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wróciliśmy ze spacerku i zakupków spożywczych. Zaczęło znów padać
Gosiu- Cudny masz suwaczek!!! Się mi podobuje bardzo:tak:
Milusia- Kochana zapomniałam Ci napisac Kochana że SERDECZNIE WAS ZAPRASZAM!!!! Wpadajcie jak tylko będziecie near by!!!! Piknę zdjęcia na fb! I gratulacje tak mądrych bliżniąt!!!! Kochana super!!!!:*
Kolenderko- Przytulasek od Magdusi i Jasieńka dla You!!!
Kaśku- Super że Damisiek już dobrze się ma. Antybiotyk zawsze do kuńca trzeba wybrać niestety:(
Asencja- Zdrówka dla Krystianka!
Emalia- Zdrówka dla Was!
Lizka- Kochana jak się macie? Wyzdrowieli?
Mamo Kubulki - &&& kciuki trzymam!
Joluś - Lencjo a gdzie Twój piekny Avatarek??? I tak wogóle to Aj Mis ju!!!!
Nadika- Kochana jak Natanek się ma?

Ja Kochane juz 4 dzień bez papieroska! Byłam 2 razy w sklepie sama i nie kupiłam śmierdziuchów! Jestem dumna z siebie i mojego Bartka! Emalia , Kaśku - Kochane pierwsze 2 dni są najcięższe A 3 dla mnie był już lżejszy. Dzisiaj już wcale nie myślę o papierosach !!!! Spróbujcie bo ja po 4 dniach nie palenia lepeij się czuję fizycznie :*

EAGLE GRATULACJE!!!!!!!! :-)
Ale super wieści :tak: czekam na fotki ;-)
Gosiagro Tobie również gratki :-)

Perfecta, emalia
dzięki za troske, no z dzieciaczkami juz niby lepiej, ale jeszcze kaszlą i na lekach.... Hania w domku takze cala trójka mnie meczy w dzien ;P ale moze jutro bądż pojutrze Hania do zerówki pójdzie :tak:

Ostatnia edycja:
Eaglowy bobasek:-):-)

DSC00129.jpg

Jejku jaki mały okruszek.... śliczniusi bobas!!!
Az sie na wspominki wzieło, ze te nasze dzieci tak szybko rosną.... :tak:
Gosia pozdrów i ucałuj od nas wszystkich eagle! i napisz ze czekamy na nich :-)

Eagle ogromne gratulacje!! Niech maluszek rośnie zdrowo, jest śliczny. Wszystkiego najlepszego!

Jak powiedziała tak zrobiła:-D Poczekała na wieści od gosi, i poszła szybciutko urodzić:-)

Emalia - niestety coś boję się tego odsmoczkowywania:( Wiem że też mnie ciężkie zasypianie będzie czekać. Poczekam jeszcze chwilę, może sama nie będzie chciała. Nie mam siły usypiać jej do 23-24, a potem wstawać rano do pracy:(

Eagle - jaka wspaniała nowina!!!! Bardzo Ci serdecznie gratuluję!!!! Maluszku kochany, rośnij zdrowo i witaj na świecie!!!! Ach rozczuliłam się , mały eaglaczek jest taki słodki!!!!
gosiagro - piękny suwaczek!!!
perciu - o widzisz i doczytałam....gratuluję rzucenia papierosków...żeby tak mój P. sie na to zdobył....ale jak to się mówi prędzej piekło zamarźnie niż....szkoda gadać!!!
koriander - niestety nie znalazłam butów :-( :no: !!!!

Emalia - niestety coś boję się tego odsmoczkowywania:( Wiem że też mnie ciężkie zasypianie będzie czekać. Poczekam jeszcze chwilę, może sama nie będzie chciała. Nie mam siły usypiać jej do 23-24, a potem wstawać rano do pracy:(

Wydaje mi się, że nie powinnaś czekać, bo im dłużej tym będzie gorzej, powinnaś zrobić tak jak ja z cycem - z dnia na dzień odstawić i koniec.

Ze smoczkiem jest o tyle prostsza sprawa, że możesz go po prostu wyrzucić, ja cycki miałam cały czas przy sobie :-D

Może spróbuj np w piątek, wtedy przez weekend się przemęczysz a od poniedziałku powinno być dobrze :-)

reklama
Eagle - jak ten piękny młodzieniec ma na imię??? Śliczny jest!
Perfecta - gratuluję Tobie i B. będę Was mocno wspierać aby się Wam udało!A mój avatarek póki co zniknął sobie... Coś się mijamy, prawda?
Gosiagro
- suwaczek superancki :) Już widzę jak szybko się będzie zmieniał! Na kiedy wychodzi Ci termin porodu?
Zdec - powodzenia w odzwyczajaniu od smoczka, mi się wydaje, że im dalej to może być trudniej, a czy jest szansa, że Natalka sama zrezygnuje ze smoczka? Czy nie obawiasz się skutków ubocznych smoczka?
Liza - zdrówka dla dzieciaczków :)

Czytam książkę Reni Jusis i Magdy Targosz "Poradnik dla zielonych rodziców" - jak dla mnie jest świetna! Polecam bardzo wszystkim a tym, u których maluszki znowu zawitały bądź zawitają - szczególnie :)

Do góry