reklama
Gosiu- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& najmocniej!
Oluniu- Super że już jesteście w domeczku!!!! :*:*:*:*
Miluśka - zdróweczka!!!!
Jaś ma wirusówkę Zaczerwienione gardełko. Jesć odmawia! Lekarz mnie wczoraj wkurzył bo kazał tylko podawać p/gorączkowe i CZEKAĆ! Na co ja mam czekac? Na to by się rozwinęło coś ? Noszzzz Oczywiście walczymy naturalnymi miksturami z serii "czary mary Magdaleny"
I gorączki już nie ma od wczoraj wieczora Mam tylko nadzieję że gardełko przejdzie bo pokasłuje i nie chce jeść :-(
Oluniu- Super że już jesteście w domeczku!!!! :*:*:*:*
Miluśka - zdróweczka!!!!
Jaś ma wirusówkę Zaczerwienione gardełko. Jesć odmawia! Lekarz mnie wczoraj wkurzył bo kazał tylko podawać p/gorączkowe i CZEKAĆ! Na co ja mam czekac? Na to by się rozwinęło coś ? Noszzzz Oczywiście walczymy naturalnymi miksturami z serii "czary mary Magdaleny"

hej juz jestem po:-) mega happyyy

serduszko mojej kruszynce pięknie bije i ma aż 3,5 milimetra

niestety zrobiła mi się dość duża torbiel od stymulacji lekami, na razie czekamy aż się wchłonie czy któraś z was kiedyś się z tym spotkała???

niestety zrobiła mi się dość duża torbiel od stymulacji lekami, na razie czekamy aż się wchłonie czy któraś z was kiedyś się z tym spotkała???
super 3,5 mm to już spory mały człowiek, ogromnie się cieszę że i serdusio pięknie bije, gratulujehej juz jestem po:-) mega happyyyserduszko mojej kruszynce pięknie bije i ma aż 3,5 milimetra
a co do torbieli nie pomogę niestety bo nie miałam, moja wiedza w tym temacie to to że czasem się robią i wchłaniają właśnie, nic więcej niestety
ale będzie dobrze innej opcji nie ma, a ja się czujesz? mdłości nieco ustąpiły?
nadika
Fanka BB :)
gosiagro super wieści
) z torbielem nie pomogę
a ja jestem wykończona Natan znów dał dziś popis, przyjechała do nas Zosia kuzynka Natana (2 m-ce starsza) z babcią i ciocią i Natan wogóle nie chciał się bawic, bał się, tylko mama i mama,non stop marudził a na koniec to już ryczał. Mamy z tym ogromny problem, Natan był przecież u siebie, a mimo wszystko nie potrafił się swobodnie zachowywać.. martwi mnie to że on tak się wszystkich boi, że nie chce bawić się z dziećmi bo gdyby bał się tylko dorosłych to ok ale on nie toleruje innych dzieci prócz swoich dwóch starszych kuzynek (3 i 7 lat) ;/
zdrówka dla chorowitek, ja wczoraj poszłamspać z gorączką 38,4,dzisiaj już gorączki nie mam ale gardło nadal boli ;/
a ja jestem wykończona Natan znów dał dziś popis, przyjechała do nas Zosia kuzynka Natana (2 m-ce starsza) z babcią i ciocią i Natan wogóle nie chciał się bawic, bał się, tylko mama i mama,non stop marudził a na koniec to już ryczał. Mamy z tym ogromny problem, Natan był przecież u siebie, a mimo wszystko nie potrafił się swobodnie zachowywać.. martwi mnie to że on tak się wszystkich boi, że nie chce bawić się z dziećmi bo gdyby bał się tylko dorosłych to ok ale on nie toleruje innych dzieci prócz swoich dwóch starszych kuzynek (3 i 7 lat) ;/
zdrówka dla chorowitek, ja wczoraj poszłamspać z gorączką 38,4,dzisiaj już gorączki nie mam ale gardło nadal boli ;/
Nadiko wydaje mi sie ze poprostu musi z tego wyrosnac;/ moja kuzynka tez tak miala i teraz jest juz lepiej,ale wczesniej blizniaki rykiem na kazdego reagowali i wogole nie chcialy podchodzic do niekogo;/ baly sie wszystkich osob z ktorymi na codzien nieobcowaly....teraz maja 3 latka i jest lepiej,ale bywaja gorsze dni....
Witam!
Widze, że dużo chorowitek - wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Gosiagro - ja miałam torbiel przy Michasi - dostałam luteinę i co wizyta obserwacja - znikneła mi w 19 tygodniu
gratuluje serduszka
u nas po wczorajszym badaniu doszła w domku nowa płytka;-) z Weroniką ogólnie wszystko w porządku oprócz zwapnienia na serduszku - to samo miała Misia (Emalia pewnie pamietasz, bo Jas miał to samo), więc podchodze już do tego spokojniej. Wtedy jednak mieliśmy konsultację dodatkową i robilismy echo serduszka dzidzi. Dziś mam wizyte u swojego lekarza to sie okaże, czy tez robić echo - pewnie tak, więc zrobimy...
pozdrawiam
Widze, że dużo chorowitek - wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Gosiagro - ja miałam torbiel przy Michasi - dostałam luteinę i co wizyta obserwacja - znikneła mi w 19 tygodniu
gratuluje serduszka
u nas po wczorajszym badaniu doszła w domku nowa płytka;-) z Weroniką ogólnie wszystko w porządku oprócz zwapnienia na serduszku - to samo miała Misia (Emalia pewnie pamietasz, bo Jas miał to samo), więc podchodze już do tego spokojniej. Wtedy jednak mieliśmy konsultację dodatkową i robilismy echo serduszka dzidzi. Dziś mam wizyte u swojego lekarza to sie okaże, czy tez robić echo - pewnie tak, więc zrobimy...
pozdrawiam
milusia - bidulka:-( dużo zdrówka! Torcik cudny a przekąska bardzo ciekawa
olavip - witamy w domku i z niecierpliwością czekamy na zdjęcie twojej dwójeczki:-)
eagle - o jejku to trzymanie za rączkę podczas karmienia najbardzij mnie rozczuliło, ale super:-) a mnie niestety mdłości nadal męczą, ale nie wymiotuje
dorotka, perfecta- :-( zdrówka dla dzieciaczków
julia - termin na początek listopada
nadika - tez mi się wydaje, że trzeba niestety przeczekać tylko

olavip - witamy w domku i z niecierpliwością czekamy na zdjęcie twojej dwójeczki:-)
eagle - o jejku to trzymanie za rączkę podczas karmienia najbardzij mnie rozczuliło, ale super:-) a mnie niestety mdłości nadal męczą, ale nie wymiotuje
dorotka, perfecta- :-( zdrówka dla dzieciaczków
julia - termin na początek listopada
nadika - tez mi się wydaje, że trzeba niestety przeczekać tylko
reklama