reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Buu Perfecta- szkoda ze nic nie udało się załatwić i przebadać Jasiulka :-( Może od października coś się tam pozmieniało...

Kasiek- no na dwór to można wyjść jak strupy odpadną.. Ja siedziałam miesiąc!!!!!!!! 2 tyg z Hanką i w dniu kiedy miała wyjść pierwszy raz Jagoda zachorowała. Potem jeszcze miały grypę żołądkową :angry:

Agast... no to nieźle mieliście... współczuje... u nas też od dłuższego czasu choruje, ale przed wysypem krost udało się zaliczyć jeden spacer, nie wiedząc że to ospa...

Perfecta - biedny Jasio... mam nadzieje że to nic poważnego, może po prostu źle stanął i go chwilowo boli nóżka... buziaczki dla przystojniaczka :*

Koriander
- :*

Kajdusia - jak tam Gosiaczek radzi sobie bez smoka? może już pisałaś ale ja chyba przeoczyłam... :zawstydzona/y:

zyraffka i jak butowe zakupy?? co do książeczki to nie pomogę za bardzo,może z takich serii dla czterolatków. Ja dzisiaj kupiłam Natankowi buty w CCC,mam nadzieję że dobrze bedzie mu się chodziło bo w sklepie jak przeszedł to było ok

Witajcie skonczylam dzis chwile wczesniej wiec zagladam nadal jestem bez kompa za to co dzein latam w te i we wte ze sluzbowym laptopem ale czasu jak na lekarstwo ja juz chce maj:)

do kompletu przegapilam Kajdusie w Katowicach :)

u nas po staremu chlopaki rosna dokazuja na maxa robilismy ostatnio zdecia do paszportow z Erciem bylo smiechu co nie miara bo caly czas rechotal do aparatu a nie mozna sie usmiechac.... ewentualnie dla odmniany otwieral buzke a musi byc zamknieta kazalismy mu zamykac to zaciskal a kaciki uciekalu do gory do usmiechu diabliki w oczach ale wyszly zdjecia :)

Olaf wlasnie przegapil pierwsze zawody plywackie bo okazal sie za stary..... pol roku niestety, na basen chodzimy od listopada a plywa super pod woda bardzo dlugo tylko na plecach ma roblem wiec jedziemy jutro w 4 moze uda sie popracowac nad opadajaca dupka...

Zyrafka ksiazki poszukaj na cala polska czyta dzieciom tam maja liste zalecana dla wieku dla mnie 1 miejsce ma seria Pan Kuleczka

reklama
Cześć dziewuszki.
Siedzę w Katowicach, myślałam, że bedę mieć więcej czasu dla Was, ale hotel mam daleko od Akademii Muzycznej, więc cały dzień jestem tam, a do hotelu dopiero na noc....
Tęskno mi za domem i dziećmi :-(

Żyrafko- to zależy czy do czytania przez rodziców, czy to czytania i oglądania- jak do czytania i oglądania polecam dla czterolatek dziewczynek książki z serii o Martynce.... Milka mi kiedyś podrzuciła taką listę Złota Lista, my z niej korzystamy i wiele pozycji mamy opanowane :-)
Właśnie co z Milką pisałam do niej tydzień temu pw, bo chciałam się z nią może jakoś tu zobaczyć i na razie bez odpowiedzi..... :baffled::-( Hop hop odezwij się Kochana!
Kasiek- dzięki, o smoczku Gosiak już dawno zdążyła zapomnieć, nie było tak źle, dwa dni ciężkiego zasypiania, kolejne dwa dni już tylko pytania o smoczek i jest już ok!Ale macie przechlapane z tą ospą....
unhappy.gif
Ale przynajmniej będziecie mieć to za sobą, u mnie oboje jeszcze przedospowi...
Perfecta- mam nadzieję, że jutro się wyjaśni co z Jasiem i będziesz już spokojniejsza, a może tylko jakoś niefortunnie stąpnął i nadwyrężył jakieś ścięgno i jutro będzie ok..... trzymam kciuki...

edit.:Milka- hahahahahahhahaha
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Do góry