reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam się My już wstaliśmy sobie A co będziemy gnić w łóżkach:) Piszę w łóżkach bo mój synuś od 5 dni przesypia całe noce w swoim łóżeczku. Od 6 miesiąca swojego życia przyzwyczaił się że budzi sie w środku nocy i trzeba go było wziąć do nas w środeczek. Od 5 dni śpi sobie grzecznie u siebie Dziś się przebudził wyjęłam mu szczebelki by do nas wskoczył a ten sobie poszedł dalej spać u siebie:) My za godzinkę jedziemy do lekarza , już na umówioną wizytę.
Kasiek- Jak nocka dzisiaj Kochana? Mam nadzieję że już lepiej :*
Olu- Kochana odezwij się jak się czujesz?? Gorączkujesz jeszcze? Mam nadzieję że szybko się wszystko zagoi.
Milka - Kochana zeskanuj te zdjęcia i pokaż:) Musiało być wesoło:)
Kajdusiu- Kochana oby ten czas Ci szybko minąl i szybkiego powrotu do domku Ci życze Kochana Ty Nasza Gratulacje Kochana dla Gosi odsmoczkowania!

reklama
Perciu powodzenia tym razem!To jakies medialne bliźniaki z moim Kubą, bo on też slicznie zaczął przesypiać noce, Szymuś nad ranem musi się wgramolić i poprzytulać:-D
Kasiek biedny robaczek, moje też wczoraj dopiero pierwszy raz po chorobie wyszły, bo stoją i płaczą i papap i mama papa,i za rękę ciągna istny cyrk:-D
Kajdusia, a miałąm tez pytac o smoka:rofl2: Super ze tak łatwo Gosi poszło, najgorzej się zmobilizowac, ale juz z głowy:-DA jak postępy naszej Otyli?nik ostatnio nie piszesz o jej wyczynach?????
Milka no to musiał byc ubaw, A Oliś mój koffany nie moze do starszej gr przejść??Szkoda takiego talentu

hej,
zyraffka powiem Ci że juz myślałam że nie kupię butów w ccc, dla dziewczynek jest mnóstwo a dla chłopców tylko pod jedną krótką ścianą,ale znalazłam jedne które są ze skórki naturalnej (cholewka i wnętrze buta) firmy Junior Kids, kosztowały 69,99

CCC kupiłamte czarne, chciałam khaki ale nie było rozmiaru

Czułam, że śmierć Madzi z Sosnowca to nie wypadek!! :(((( coraz więcej faktów o zabójstwie Madzi :((

Ostatnia edycja:
hej. nocka koszmarna... moje dziecko wyło z bólu a ja razem z nim... ostatecznie oglądaliśmy klub przyjaciół myszki miki do 3:30 i poszedł spać... :-(ta ospa jest taka paskudna... niektóre te krosty są takie czubate i wystają na 2mm!!! w życiu takiego czegoś nie widziałam.... katastrofa... dupcia jest tak zachrościała że nie wiem jak on na niej siedzi i kupkę robi... tragedia... nawet na interesie ma dużo, nie wspomnę już o ustach!!! grrr... w nocy musiałam mu rączki trzymać bo cały czas się drapał... ten zasrany pudroderm nie pełni swojej funkcji...

hej. nocka koszmarna... moje dziecko wyło z bólu a ja razem z nim... ostatecznie oglądaliśmy klub przyjaciół myszki miki do 3:30 i poszedł spać... :-(ta ospa jest taka paskudna... niektóre te krosty są takie czubate i wystają na 2mm!!! w życiu takiego czegoś nie widziałam.... katastrofa... dupcia jest tak zachrościała że nie wiem jak on na niej siedzi i kupkę robi... tragedia... nawet na interesie ma dużo, nie wspomnę już o ustach!!! grrr... w nocy musiałam mu rączki trzymać bo cały czas się drapał... ten zasrany pudroderm nie pełni swojej funkcji...

strasznie wspólczuje ://// biedny Damiś ale się nameczy i nacierpi, może jakąś inną maść lekarz by przepisał? moze jakbys sama bez dziecka poszła do przychodni to byś dostała nową receptę, albo najpierw zadzwoń do lekarza.

Dzięki Nadika, no właśnie się zastanawiałam jak to zrobić... zwolnienie mam do niedzieli, ale przecież Damian nadal chory więc podejrzewam że będę potrzebowała zwolnienie na kolejny tydzień, i co? mam iść z dzieckiem po to zwolnienie? czy wypiszą mi jak sama pójdę???...

Dzięki Nadika, no właśnie się zastanawiałam jak to zrobić... zwolnienie mam do niedzieli, ale przecież Damian nadal chory więc podejrzewam że będę potrzebowała zwolnienie na kolejny tydzień, i co? mam iść z dzieckiem po to zwolnienie? czy wypiszą mi jak sama pójdę???...
może zadzwoń do przychodni i się dowiedz, ja myślę że jak pójdziesz sama to powinni Ci dać zwolnienie, a może wizytę domową zamów??

Kasiek- dlaczego nie smarujesz gencjaną??? Ten pudroderm na prawde słabo działa!!!! Kup gencjanę na spirytusie i raz dwa wszystko przyschnie!!!!!!!!

Jestesmy
Kasiu- WSPÓŁCZUJĘ!!!! Kochana zamów wizyte domnową ze swojej przychodni Mają obowiązek przyjechac do Damisia. Kochana tulam mocno!

My już w domku. Zwiewne zapalenie stawu biodrowego! Jednak moj instynkt macierzyński mnie nigdy jeszcze nie zawiódł. Dbrze że nie zbagatelizowałam a pojechałam sprawdzić. To nie jest grozne To powikłanie po infekcji wirusowej. Powinno 4-6 dobach ustąpic samoistnie. Jednak musze dawac leki przeciwzapalne i Jas nie może chodzić.... Jak to zrobić?:szok: Macie jakies pomysły? przecież nie będzie 12 h na dobe oglądał bajek .... Bo bawimy sie bardzo aktywnie razem i Jas nie przyzwyczajony do siedzenia , czytania bajek wspólnie z mamą itp

Ostatnia edycja:
reklama
Agast - dzwoniłam do przychodni odnośnie zwolnienia i przy okazji zapytałam o gencjane i kazali mi nadal używać pudrodermu... :confused: ja się tam nie znam, ale skoro tak mówią to niech tak będzie... teraz już chyba jest ciut lepiej bo nie widzę żeby się drapał...

Perfecta
- biedny Jasiu... Madziu, ja też nie chce żeby młody oglądał bajki non stop ale przy chorobie ulegam... nawet w nocy... mój przy bajce leży na brzuszku i nie rusza się praktycznie, więc może i Ty to spróbuj??? Buziaki

Jeśli któreś dziecko lubi Klub Przyjaciół Myszki Miki to w sklepach/kioskach jest teraz pierwszy numer takiej kolekcji, książka i bajka na DVD, bardzo fajne, Damiś zachwycony... i kosztuje tylko 4,90... ale kolejne pewnie koło 20, ale i tak się opłaca ;)

Dziewczyny, jak już nie raz wspominałam, nie posiadam piekarnika, czy ktoś ma może prodiż i jest z niego zadowolony? chciałabym sobie kupić i mam dylemat... ;)

Ostatnia edycja:
Do góry