reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

K*** mój mąż ma wysypkę, która wygląda jak różyczka, na dodatek nie może się zarejestrować do lekarza bo nie ma już miejsc, mimo ze mówiłam babce o wysypce i że jestem w ciąży, co za p*** przychodnia. Mąż pojedzie pod koniec dyżuru lekarza i moze go przyjmie jak nie to chyba do szpitala po 18. Zawsze coś

reklama
Zyrraffko - oj... dopiero co pisałas że wymiotował i teraz wysypka? kurcze... z tymi przychodniami to tragedia... jak go nie przyjmie to niech jedzie do szpitala bo ciort wie co to jest i żeby Ciebie nie zaraził, albo Łukaszka... coś ta wiosna nam nie sprzyja... :-(

K*** mój mąż ma wysypkę, która wygląda jak różyczka, na dodatek nie może się zarejestrować do lekarza bo nie ma już miejsc, mimo ze mówiłam babce o wysypce i że jestem w ciąży, co za p*** przychodnia. Mąż pojedzie pod koniec dyżuru lekarza i moze go przyjmie jak nie to chyba do szpitala po 18. Zawsze coś

Oj to faktycznie fatalnie, jeszcze w tym wieku no i ze względu na Ciebie. Przechodziłaś kiedyś różyczkę??

Agast - dzwoniłam do przychodni odnośnie zwolnienia i przy okazji zapytałam o gencjane i kazali mi nadal używać pudrodermu... :confused: ja się tam nie znam, ale skoro tak mówią to niech tak będzie... teraz już chyba jest ciut lepiej bo nie widzę żeby się drapał...

Perfecta
- biedny Jasiu... Madziu, ja też nie chce żeby młody oglądał bajki non stop ale przy chorobie ulegam... nawet w nocy... mój przy bajce leży na brzuszku i nie rusza się praktycznie, więc może i Ty to spróbuj??? Buziaki

Jeśli któreś dziecko lubi Klub Przyjaciół Myszki Miki to w sklepach/kioskach jest teraz pierwszy numer takiej kolekcji, książka i bajka na DVD, bardzo fajne, Damiś zachwycony... i kosztuje tylko 4,90... ale kolejne pewnie koło 20, ale i tak się opłaca ;)

Dziewczyny, jak już nie raz wspominałam, nie posiadam piekarnika, czy ktoś ma może prodiż i jest z niego zadowolony? chciałabym sobie kupić i mam dylemat... ;)

Kasiu- Własnie miałam Ci pisac że DeAgustini wydało serie Ja już zamówiłam prenumeratę Bardziej sie opłaca bo w sklepach od 3 odcinka będą po 24.99 a w prenumeracie 21:99 i masz prezenty 3 Poza tym przypuszczam że będą wykupione w 3 minuty z rańca bo płyta kosztuje 29:99 (ostatnio w Auchan kopowałam a tam jeszcze jest książeczka bardzo fajne te książeczki możena je zobaczyc na stronie Deagustini czy jak to tam się pisze. Jaś uwielbia KPMK Na ścianie ma Wielkiego Mickiego naklejke z którym sobie nawet czasem gada:)
Co do prodiża to Kochana w lidlu masz bardzo fajny piekarnik za 149 złotych. Kolega ma i jest zadowolony

Żyrafko- Kochana może to być tez przez zatrucie pokarmowe. Nie martw się na zapas Kochana Niech idzie szybciutko to zbada. A nie macie możliwości jakiegoś prywatnego internisty umówić? Kochana trzymam kciuki by to była wysypka po tym zatruciu. Niech powie lekarzowi że nie dawno wymiotował.

rzeczywiście coś ta wiosna taka piekna ale kurcze wysiew chorobowy:(:(

Ostatnia edycja:
Perfecta - mi dziewczyny moje odkładają te kolekcje, więc mam pewniaka :tak: wolałabym żeby sama książka była, bo bajki to i tak z netu ogląda ale cena tak jak mówisz korzystna, więc nie ma co żałować :sorry2: mówisz że piekarnik był by lepszy? sama nie wiem... nie chce kasy wyrzucić w błoto a bardzo mi piekarnika brakuje bo ja uwielbiam eksperymentować z mięsem, ale bez piekarnika nie mam pola do popisu :-( muszę looknąć na gazetkę lidla, którego i tak u nas nie ma...

Hej. Nocka super! cała przespana! wczoraj wykąpany w kali, wszystkie krosty suchutkie, poza tymi w intymnych miejscach... najgorsze jest to, że w nocy nie dopilnowałam i zdrapał jeden strup na nosku... :zawstydzona/y: kurcze, a już myślałam że tak fajnie poszło...

Moje dziecko interesuje się myszką miki od tygodnia, ciągle woła KIKI? KIKI? uwielbia ją

Miłej soboty, miłych spacerków... a ja gnije w domu dalej

reklama
Witam się i ja
Na kawkie zapraszam!
Skończę kawkę i idę myć łazienkę bo już tylko dziada i baby potrzeba Póżniej musze się doprowadzić do stanu uzywalności szybko bo na 12 mam spotkanie w sp\rawie wynajmu lokalu manicure . A potem ze spotkania pedze do klientki robic włosy i pazurki.
Kasiu- cieszę się że juz o wiele lepiej :) A co do Klubu to mój Jaś jest fanem chyba z rok już:) uwielbia cośka ! Śpiewa piosenki z nimi i wogóle strasznie lubi Klubik:)
Lecę MIŁEGO DNIA

Do góry