reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Kasiulka - jaki śliczny cukiereczek!!! gratuluje jeszcze raz, jest przesłodka!!! :* a jaka była reakcja Hani jak zobaczyła siostrzyczkę?
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka - jaki śliczny cukiereczek!!! gratuluje jeszcze raz, jest przesłodka!!! :* a jaka była reakcja Hani jak zobaczyła siostrzyczkę?
Na razie Hania traktuje ją jak powietrze, aczkolwiek bacznie obserwuje

zyrraffka
Szczęśliwa mama
kasiulka- Maja śliczniutka :-) jak Hania zniosła rozstanie z mamą na tyle dni? ja się obawiam jak Łuki beze mnie będzie się zachowywał. Póki co nie daje się mężowi położyć spać, nakarmić a czasem nawet problem, żeby poszedł beze mnie do wanny :-(
Kasiulka_1980
kasiulka- Maja śliczniutka :-) jak Hania zniosła rozstanie z mamą na tyle dni? ja się obawiam jak Łuki beze mnie będzie się zachowywał. Póki co nie daje się mężowi położyć spać, nakarmić a czasem nawet problem, żeby poszedł beze mnie do wanny :-(
Powiem Ci, że nawet dobrze, ale dużo czasu spędzała z moją mamą którą bardzo kocha. Gorzej ja zniosłam tą rozłąkę - od soboty do wczoraj...I jeszcze zaczełam rodzić w czasie jej urodzinek hihi
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja się boję ze ten mój Łukalek nie będzie nic jadł, nawet mleka, tak było jak byłam w szpitalu 3 dni. Przyjedzie moja mama więc jestem spokojniejsza, jak mąż będzie u mnie w szpitalu to bedzie miał się kto zająć Łukim.
Widzę temat rozłąk :/ mnie on też dotknął
( moja Julka na 2 tygodnie pojechala nad morze z babcią... Wiem ze będzie jej tam dobrze ale normalnie 1,5 godz temu wsiadła w samochód a ja już bym chciała żeby wracała... Wiem że będę mieć sporo czasu na to żeby w końcu ogarnąć mieszkanie porządnie i nadrobić zaległości międzyludzkie ... ale świadomość 2 tygodni rozłąki mnie przeraża...
Kasiulka - jaki słodziak z Majki
śliczna.
teraz to nam się dzieciaczki posypią
Kasiulka - jaki słodziak z Majki
teraz to nam się dzieciaczki posypią
reklama
Kasiulka_1980
ja się boję ze ten mój Łukalek nie będzie nic jadł, nawet mleka, tak było jak byłam w szpitalu 3 dni. Przyjedzie moja mama więc jestem spokojniejsza, jak mąż będzie u mnie w szpitalu to bedzie miał się kto zająć Łukim.
Na pewno będzie wszystko dobrze, nie martw się. Wiem, że łatwo mówić, ale sama to przeżyłam. Trzeba myśleć pozytywnie, żeby nie zwariować