reklama
No muszę porobić zdjęcia, bo w domu jeszcze nie robiłam ;-)
To wklejam zdjęcia z Hani urodzinek (na których zaczęłam rodzić) hihi
Zobacz załącznik 476001Zobacz załącznik 476002
I zdjęcia Mai z dzisiaj
Zobacz załącznik 476003Zobacz załącznik 476004
Gratulacje...prześliczne dziewczynki! :-)

Lencja
:)
Dzień dobry 
Po przerwie
Kasiulka - gratuluję córeczki, zarówno tej małej i jak i tej dużej dwulatki - obie są cudne!
Po przerwie
Kasiulka - gratuluję córeczki, zarówno tej małej i jak i tej dużej dwulatki - obie są cudne!
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Witam sie
Ale tu cisza od wczoraj popoludnia;/
U nas pogoda okropna burza jest od 6 rano;/
Milego dnia![]()
Jaka okropna... fajna

emalia82
Fanka BB :)
Witam się♦ i ja.
Powoli dochodzę do siebie, po ostatnich przeżyciach. Wczoraj kotka straciliśmy, auto nam się zrypało i ogólnie jakieś zły omen nad nami. Dzisiaj mam wizytę u gina i ciekawe co z moim torbielem.
Kasiulka- dziewczynki masz cudne. Może i mnie Bozia obdarje jeszcze taką małą księżniczką ?
Strasznie tu cicho. Mało dziewczyn piszę.
Dawno nie udzielała się: Percia, Kolenderka,Zdec, Kajdusia, Ewela, i cała reszta naszej czerwcowej ekipy
Halo
Powoli dochodzę do siebie, po ostatnich przeżyciach. Wczoraj kotka straciliśmy, auto nam się zrypało i ogólnie jakieś zły omen nad nami. Dzisiaj mam wizytę u gina i ciekawe co z moim torbielem.
Kasiulka- dziewczynki masz cudne. Może i mnie Bozia obdarje jeszcze taką małą księżniczką ?
Strasznie tu cicho. Mało dziewczyn piszę.
Dawno nie udzielała się: Percia, Kolenderka,Zdec, Kajdusia, Ewela, i cała reszta naszej czerwcowej ekipy
Liza
Hej
U nas dzis chlodniej
ale juz pomalu sloneczko sie przedziera i cieplej jest ;/
po poludniu znow jade na truskawki z mężem chyba mam nadzieje ze dam rade rwac ;P od wczoraj mam @ i w sumie wczorajszy dzien byl najgorszy w nocy mnie brzuch bolał mocno ;P heh... ;]
emalia to kiedy sie bedziecie starac o córeczke?
suwaczek jasia stoi w miejscu 
U nas dzis chlodniej

po poludniu znow jade na truskawki z mężem chyba mam nadzieje ze dam rade rwac ;P od wczoraj mam @ i w sumie wczorajszy dzien byl najgorszy w nocy mnie brzuch bolał mocno ;P heh... ;]
emalia to kiedy sie bedziecie starac o córeczke?

reklama
nadika
hej,
Lena to niezła impreza się szykuje, u nas było 17 dorosłych i 5 dzieci i to już było mega dużo.
emalia trzymam kciuki za wizytę!!!
kasiulka super zdjęcia!! dziewczynki są boskie!
Liza powodzenia na truskawach
u nas też zimno, teraz jest 17 stopni do tego silny wiatr i zachmurzone niebo,a wszędzie w prognozach mówią że będzie 29 ;/ raczej się nie sprawdzi
Dziewczyny a ja mam pytanie całkiem z innej beczki. Orientujecie się do kiedy Urząd Skarbowy musi zwrócić nadpłate podatku??? ja składałam PIT 21.03 i jeszcze kasy nie dostałam ;/
Lena to niezła impreza się szykuje, u nas było 17 dorosłych i 5 dzieci i to już było mega dużo.
emalia trzymam kciuki za wizytę!!!
kasiulka super zdjęcia!! dziewczynki są boskie!
Liza powodzenia na truskawach
u nas też zimno, teraz jest 17 stopni do tego silny wiatr i zachmurzone niebo,a wszędzie w prognozach mówią że będzie 29 ;/ raczej się nie sprawdzi
Dziewczyny a ja mam pytanie całkiem z innej beczki. Orientujecie się do kiedy Urząd Skarbowy musi zwrócić nadpłate podatku??? ja składałam PIT 21.03 i jeszcze kasy nie dostałam ;/