reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

cześć laski !
zyraffka wielkie gratulacje suuuuper dzidzia:tak::-)
perfekcia brrrrrrr ciarki po plecach latają niezłe przeżycia
u nas ok mamy zaliczone małe wakacje z chłopakami było super choć prawie tydzień w ciągłej trasie ale daliśmy radę:tak:

reklama
Zyrraffka - Sylwunia jest prześliczna!!! zazdroszczę Ci takiej cudownej parki... ehhh... może kiedyś :rofl2:

Perfecta
- współczuję kochana... dobrze że się dom nie spalił i że Wam się nic nie stało :*

Izia
- za kilka dni wybieram się do Tatralandii, jak tam jest dla takich bączków małych? Michaś dobrze się bawił?

Dziewczyny, doradźcie mi co mam robić bo już brak mi słów... młody nie chce nic jeść poza kaszką... ciągle tylko woła PAPU, a papu to kaszka, mniam mniam to coś innego... ostatnio mało owoców, mało warzyw, obiadów żadnych... nie wiem co mam robić, bo przecież tak nie można ciągle kaszkę.... zawsze lubił mięso czy parówki, teraz zje góra dwa kawałki i wypluwa mówiąc BEEEE... :no:

Żyrafka - Sylwiunia śliczna! :-) Ciekawe kiedy do nas tu wrócisz :-)

U nas w miarę ok, chociaż muszę Wam powiedzieć, że dzieci z taką różnicą wieku to masakra, ledwo żyje normalnie.

DSCN6540.jpgDSCN6527.jpgDSCN6524.jpgDSCN6485.jpgDSCN6470.jpgDSCN6542.jpgDSCN6510.jpg

Kasiulka a masz kogos do pomocy?
Maja jakie słodkie ma pultynki:-)
jestem pod wrażeniem ze Hania da sobie wiazac tak włosy:-)

PERFECTA ogromne współczucia!Wiem co to znaczy burza i pioruny bo mi okno wyrwało!
KAsiek u nas nie ma problemu z jedzeniem tylko jest zwiększona chęć picia mleka zawsze było 3 a teraz jest 4 a nawet 5 i mnie to tez niepokoi;)

Dziewczyny, nie martwcie się tymi kaprysami jedzeniowymi Waszych pociech. Mi lekarka powiedziała, że zdrowy organizmy się nie zagłodzi i krzywdy sobie nie zrobi. Widocznie mają teraz większe zapotrzebowanie na takie a nie inne składniki :-) Kamil miał jakiś czas temu miesiąc porówki :-) nic innego nie chciał ale mu przeszło :-)

Kasiek było fajnie jest dużo atrakcji dla takich maluszków jak nasze baseny zakryte i odkryte na tych odkrytych co jakiś czas się coś dzieje czyli są animatorzy którzy zapraszają dzieci do zabawy choć Michał nie do końca był nimi zainteresowany:-Djest gdzie odpocząć leżaków mnóstwo choć wiadomo w pobliżu basenów raczej pozajmowane polecam zabrać ze sobą klapki bo nawierzchnia niestety nie do końca przemyślana dość szorstka kostka ja nie zabrałam bo przeważnie na basenach zostawiam na wejściu i tyle a tu by się przydały zjeść też jest gdzie w zeszłym tygodniu otworzyli nowe atrakcje więc pewnie jeszcze ciekawiej jest też kolejka mały był zachwycony ale niestety są też minusy przede wszystkim drogo :crazy:

Witam i ja.

Zyrafciu- Sylwusia jest sliczna. Cała mamusia. Jak sie czujecie? Jak Łukaszek reaguje na siostre?
Kasiulka- fajne masz dziewczynki. Jak tam u Was, zdrowi wszyscy? Jak malutka?
Iza- pewnie fajny wyjazd. Patrzyłam kiedyś na necie na to, ale jak zobaczyłam ceny to mi się odechciało. Jak tam wasze remonty?
Perciu- współczuje przeżyć. Wyobrażam sobie co przeszłaś. Ja panicznie się boje burzy.
Mi-mi- a jak tam twoje laseczki? Pokaż kiedyś jak wyrosły.
Kasiek- nie martw się kochana. Na pewno mu minie. mój też od rana chodzi i marudzi ,że chce "muuuuu" tzn cukierka "Krówkę" :-D
Gosia- jak się czujesz?

U nas po staremu. Odliczam powoli do wakacji, już nie mogę się doczekać.
Matko Boska, jutro będę o rok starsza z nową cyfrą z przodu. Troche mnie to przytłacza. Ale cóż taka kolej rzeczy :zawstydzona/y:

Miłej niedzieli wszystkim.

reklama
Emalia - hehe... uśmiałam się z Muuuu ;) jutro pewnie nie będę miała czasu, więc już dziś przyjmij me życzenia :*

Kurcze, mały dostał jakieś uczulenie... wewnętrzna strona dłoni go swędzi i jest cała czerwona... nie wiem od czego... ma to już kilka dni, ale dopiero dziś przyjrzałam się dobrze i nie ładnie to wygląda... jeszcze lekarza musimy zaliczyć przed wyjazdem, super... w któryś dzień próbowaliśmy mu dać kasze mannę na mleku krowim, ale bardzo bardzo malutko zjadł... czy to może od tego???

Do góry