reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kajdusia teraz czytamy co wpadnie w rece w bibliotece te z listy sie skonczyly obecnie maltretujemy Mikolajka :)

Zyrafka gratuluje a pralka ja mam aristona od 8 lat dziala bez zarzutu tfu tfu a wczeniej mialam polara ladowanego od gory i podobnie jak Liza bym nie polecila klapa szybko zardzeiwala a lozyska sie wyrobily

Kasia masz Hanie samosie :)

a gdzie sa zdjecia malych zyrafek :) nie moge znalesc:)

a ja wlasnie ide szukac Olafkowi tornistra najwyzszy czas reszte czyli ksiazki zeszyty kredki itd juz mamy w komplecie zostal tornister i piornik

Ostatnia edycja:
dziękuję Dziewczyny za odpowiedź. Chyba zdecydujemy się na beko. Musimy mnóstwo rzeczy kupić bo tu mieszkając korzystaliśmy z wyposażenia teścia. Najwięcej pierdółek do kuchni zaczynając od solniczki kończąc na mikserze. Zamówiłam garnki, narazie nie te z wyższej półki bo za wiele wydatków, jak się użądzimy i odłożymy to kupię moze lepsze. Narazie kupiłam zestaw rosslera nie wiem czy dobre, okaże się.
Nie wiem co jest dzisiaj z Sylwią ale ciągle śpi. zjadła przed chwilką i znowu śpi :confused:

Ale duchota masakra!Siedze przy otwartym oknie i nie wyrabiam!
Gaja spi jak zawsze o tej godzinie;)CZekam na męża pogadamy chwilkę i zmykam spać bo jutro wyjazd na grzybki:)

dziewczyny pozdrawiamy z uroczej Krety!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grecy sa niesamowici, caly czas odpoczywaja, jakby zobaczyli nasze tempo zycia to by sie złapali za głowe!!!!

a dzisiaj bankomat polknał nam karte i nie oddał, a na infolinii mowia, zeby sie kontaktowac ze swoim bankiem i ze nic nie zrobia, a konczy nam sie gotowka, mielismy zarezerwowane 2 wycieczki fakultatywne i musimy odwołac,
od jutra mamay zarezerwowany samochod w wypozyczalni, ale jak im zaplacimy, to juz nie bedzie kasy, zeby zatankowac,
jestem w szoku, ze grecy sa tak wyluzowani, przewodnik nam powiedzial, ze Grek rodzi sie zmeczony i zyje po to zeby odpoczac ;) nie moglabym tu życ, ale krajobrazy sa boskie,,,,
bardzo tesknie za synkiem.....................
slemy calusy!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny pozdrawiamy z uroczej Krety!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grecy sa niesamowici, caly czas odpoczywaja, jakby zobaczyli nasze tempo zycia to by sie złapali za głowe!!!!

a dzisiaj bankomat polknał nam karte i nie oddał, a na infolinii mowia, zeby sie kontaktowac ze swoim bankiem i ze nic nie zrobia, a konczy nam sie gotowka, mielismy zarezerwowane 2 wycieczki fakultatywne i musimy odwołac,
od jutra mamay zarezerwowany samochod w wypozyczalni, ale jak im zaplacimy, to juz nie bedzie kasy, zeby zatankowac,
jestem w szoku, ze grecy sa tak wyluzowani, przewodnik nam powiedzial, ze Grek rodzi sie zmeczony i zyje po to zeby odpoczac ;) nie moglabym tu życ, ale krajobrazy sa boskie,,,,
bardzo tesknie za synkiem.....................
slemy calusy!!!!!!!!!!!!!!!
To super:)A dlaczego nie zabraliscie synka??

Witamy się i my
Tym razem po pobycie w klinice:-) oczywiście z Kubusiem, ale nawet nie chce do tego wracać...(badamy dlaczego tak często choruje)
We wrześniu powtórka z SZymonkiem...:crazy:

Będę miala juz coraz mniej czasu jak juz zauważyłyscie, teraz przez te szpitale,no i już na maksa szykowania do ślubu się zaczynają:rofl2: a że szykujemy niespodziankę dla gości to musimy poświęcić duzo czasu...
Do tego dochodzi dentysta u całej 4, bo do konca sierpnia chcemy poleczyc ząbki,i tak już zleci....a został miesiąc z groszem:szok:
Ale z każdym dniem jestem jeszcze bardziej szczęśliwa:-) czuję się tak spełniona, tak kochana,żę nie da sie tego opisac:-)

Pozdrawiamy WAASSS bardzo bardzo mocno:****

Witam poniedziałkowo.

Co tu tak strasznie cicho? Pisać , pisać wszystkie bez wyjątku!!!!!!!!!!!!!!

Milusia- pozostaje mi tylko trzymać kciuki za to żeby sie skończyły wasze wizyty u lekarzy i żebyś cieszyła się zbliżającym się najważniejszym dniem twojego życia. Dużo zdrówka dla chłopców :* :* :*

Ide odgruzować domek po weekendzie , bo sobie troszke leniuchowałam :-p

Miłego dzionka kochane :*

reklama
Do góry