reklama
Milka26
Fanka BB :)
Kajdusia teraz czytamy co wpadnie w rece w bibliotece te z listy sie skonczyly obecnie maltretujemy Mikolajka 
Zyrafka gratuluje a pralka ja mam aristona od 8 lat dziala bez zarzutu tfu tfu a wczeniej mialam polara ladowanego od gory i podobnie jak Liza bym nie polecila klapa szybko zardzeiwala a lozyska sie wyrobily
Kasia masz Hanie samosie
a gdzie sa zdjecia malych zyrafek
nie moge znalesc
a ja wlasnie ide szukac Olafkowi tornistra najwyzszy czas reszte czyli ksiazki zeszyty kredki itd juz mamy w komplecie zostal tornister i piornik
Zyrafka gratuluje a pralka ja mam aristona od 8 lat dziala bez zarzutu tfu tfu a wczeniej mialam polara ladowanego od gory i podobnie jak Liza bym nie polecila klapa szybko zardzeiwala a lozyska sie wyrobily
Kasia masz Hanie samosie
a gdzie sa zdjecia malych zyrafek
a ja wlasnie ide szukac Olafkowi tornistra najwyzszy czas reszte czyli ksiazki zeszyty kredki itd juz mamy w komplecie zostal tornister i piornik
Ostatnia edycja:
zyrraffka
Szczęśliwa mama
dziękuję Dziewczyny za odpowiedź. Chyba zdecydujemy się na beko. Musimy mnóstwo rzeczy kupić bo tu mieszkając korzystaliśmy z wyposażenia teścia. Najwięcej pierdółek do kuchni zaczynając od solniczki kończąc na mikserze. Zamówiłam garnki, narazie nie te z wyższej półki bo za wiele wydatków, jak się użądzimy i odłożymy to kupię moze lepsze. Narazie kupiłam zestaw rosslera nie wiem czy dobre, okaże się.
Nie wiem co jest dzisiaj z Sylwią ale ciągle śpi. zjadła przed chwilką i znowu śpi
Nie wiem co jest dzisiaj z Sylwią ale ciągle śpi. zjadła przed chwilką i znowu śpi

mama kubulki
dziewczyny pozdrawiamy z uroczej Krety!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grecy sa niesamowici, caly czas odpoczywaja, jakby zobaczyli nasze tempo zycia to by sie złapali za głowe!!!!
a dzisiaj bankomat polknał nam karte i nie oddał, a na infolinii mowia, zeby sie kontaktowac ze swoim bankiem i ze nic nie zrobia, a konczy nam sie gotowka, mielismy zarezerwowane 2 wycieczki fakultatywne i musimy odwołac,
od jutra mamay zarezerwowany samochod w wypozyczalni, ale jak im zaplacimy, to juz nie bedzie kasy, zeby zatankowac,
jestem w szoku, ze grecy sa tak wyluzowani, przewodnik nam powiedzial, ze Grek rodzi sie zmeczony i zyje po to zeby odpoczac
nie moglabym tu życ, ale krajobrazy sa boskie,,,,
bardzo tesknie za synkiem.....................
slemy calusy!!!!!!!!!!!!!!!
grecy sa niesamowici, caly czas odpoczywaja, jakby zobaczyli nasze tempo zycia to by sie złapali za głowe!!!!
a dzisiaj bankomat polknał nam karte i nie oddał, a na infolinii mowia, zeby sie kontaktowac ze swoim bankiem i ze nic nie zrobia, a konczy nam sie gotowka, mielismy zarezerwowane 2 wycieczki fakultatywne i musimy odwołac,
od jutra mamay zarezerwowany samochod w wypozyczalni, ale jak im zaplacimy, to juz nie bedzie kasy, zeby zatankowac,
jestem w szoku, ze grecy sa tak wyluzowani, przewodnik nam powiedzial, ze Grek rodzi sie zmeczony i zyje po to zeby odpoczac
Lenuszka
Mamusia Gajusi
To superdziewczyny pozdrawiamy z uroczej Krety!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem w szoku, ze grecy sa tak wyluzowani, przewodnik nam powiedzial, ze Grek rodzi sie zmeczony i zyje po to zeby odpoczacnie moglabym tu życ, ale krajobrazy sa boskie,,,,
milusia21
Witamy się i my
Tym razem po pobycie w klinice:-) oczywiście z Kubusiem, ale nawet nie chce do tego wracać...(badamy dlaczego tak często choruje)
We wrześniu powtórka z SZymonkiem...
Będę miala juz coraz mniej czasu jak juz zauważyłyscie, teraz przez te szpitale,no i już na maksa szykowania do ślubu się zaczynają
a że szykujemy niespodziankę dla gości to musimy poświęcić duzo czasu...
Do tego dochodzi dentysta u całej 4, bo do konca sierpnia chcemy poleczyc ząbki,i tak już zleci....a został miesiąc z groszem
Ale z każdym dniem jestem jeszcze bardziej szczęśliwa:-) czuję się tak spełniona, tak kochana,żę nie da sie tego opisac:-)
Pozdrawiamy WAASSS bardzo bardzo mocno:****
Tym razem po pobycie w klinice:-) oczywiście z Kubusiem, ale nawet nie chce do tego wracać...(badamy dlaczego tak często choruje)
We wrześniu powtórka z SZymonkiem...

Będę miala juz coraz mniej czasu jak juz zauważyłyscie, teraz przez te szpitale,no i już na maksa szykowania do ślubu się zaczynają

Do tego dochodzi dentysta u całej 4, bo do konca sierpnia chcemy poleczyc ząbki,i tak już zleci....a został miesiąc z groszem

Ale z każdym dniem jestem jeszcze bardziej szczęśliwa:-) czuję się tak spełniona, tak kochana,żę nie da sie tego opisac:-)
Pozdrawiamy WAASSS bardzo bardzo mocno:****
emalia82
Witam poniedziałkowo.
Co tu tak strasznie cicho? Pisać , pisać wszystkie bez wyjątku!!!!!!!!!!!!!!
Milusia- pozostaje mi tylko trzymać kciuki za to żeby sie skończyły wasze wizyty u lekarzy i żebyś cieszyła się zbliżającym się najważniejszym dniem twojego życia. Dużo zdrówka dla chłopców :* :* :*
Ide odgruzować domek po weekendzie , bo sobie troszke leniuchowałam
Miłego dzionka kochane :*
Milusia- pozostaje mi tylko trzymać kciuki za to żeby sie skończyły wasze wizyty u lekarzy i żebyś cieszyła się zbliżającym się najważniejszym dniem twojego życia. Dużo zdrówka dla chłopców :* :* :*
Ide odgruzować domek po weekendzie , bo sobie troszke leniuchowałam

Miłego dzionka kochane :*
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ja jestem, ale ledwo żyje. Mam zapalenie piersi, w weekend miałam 40 stopni, od dzisiaj jestem na antybiotyku

reklama
emalia82
Kasiu- to nie fajnie. Pewnie brdzo Cie boli. Tulam mocno i oby szybko przeszło. A karmisz Majcie na antybiotyku?