Dzień dobry
Nadika - Kochana trzymam kciuki mocno za bezbolesny i szczęśliwy poród. Kochana jak Natanek? Już lepiej?
Mamo Kubulki - Kochana! zobaczysz że będziesz jeszcze szczęśliwa z tego powodu! Ja po cichu liczę na chłopaka
 choć myślę że będzie Zośka
 Kto by to nie był jestem happy i modlę się by dzidzia była zdrowa
My jestesmy po mega biegunce
 Nikomu tego nie życzę... Jaś robił 15-20 kup na dobę... Żadne leki przepisane nie pomagały Aż po 3 dniach się wkurzyłam i zioła poszły w ruch i dziecko z 15 kup dziennie zaczęło robić max 5. I w sobotę bylismy na kontroli i dr powiedziała że dawno nie widziała dziecka po tygodniu ostrej biegunki w tak dobrym stanie ! 

Nadika - Kochana trzymam kciuki mocno za bezbolesny i szczęśliwy poród. Kochana jak Natanek? Już lepiej?
Mamo Kubulki - Kochana! zobaczysz że będziesz jeszcze szczęśliwa z tego powodu! Ja po cichu liczę na chłopaka
My jestesmy po mega biegunce
 babcia chciała wnuczkę...Udało się, ale kiedy się dowiedziałam, że będzie córa to trochę się rozczarowałam mimo wszystko, jak patrzyłam na starszaka to sobie myślałam, że dla niego byłoby lepiej mieć braciszka

i nie wiem juz jak mam z nim rozmawiać...próbowałm wszystkiego...Może któraś miała podobnie? Wiem, że poznaje się itp, ale on nawet przy obcych wkłada rączkę w spodnie i się bawi...