dagamit
czekając na cud...
Ginek robiąc mi usg zobaczył drugą fasolkę!!!! Jezu nie dociera do mnie że będę mieć bliźniaki
Ale super! Gratulacje!! To podwójne szczęście!
Nooo ja strasznei życzę sobie i wszystkim tutaj, abyśmy doczekały w komplecie do samego czerwca!! :-)Dagamit - myslę, że tym razem się uda. Nie ma co się stresować, bo to napewno nie pomoże, a zaszkodzi. Ja też staram się byż pełna optymizmu i nie dopuszczać myśli o najgorszym, ale tyle się słyszy dookoła złego, że czlowiek chcąc nie chcąc o tym zaczyna myśleć. Kilka razy było tu powtarzanem, że 95% ciąż kończy się sukcesem, więc dlaczego nam ma się nie udać!!! Teraz tylko czekam na środę, na wizytę u gina i mam nadzieję na same dobre wieści. Zachcianek nie mam,w ogóle żadnych objawów...
Jestem z Górnego Śląska
i nakaz bezwględnego leżenia przez 2 tygodnie (a może nawet dłużej), mogę wstawać tylko do łazienki. Do tego oczywiście leki i przykazanie, że w razie krwawienia natychmiast do szpitala :-( Strasznie mną to wstrząsnęło... Jeszcze w piątek był Dzień Dziecka Utraconego, a tv bombardowało danymi do ilu poronień dziennie dochodzi... Nie mogłam o tym pisać, dopiero dzisiaj się zebrałam, mam nadzieję że zrozumiecie.