Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ciekawa jestem jak wygląda taniec kota podczas snumoże jakiś filmik?

Ja też mam Zelmera.Kupuję proszek też Zelmera do prania , w euro rtv agd.Używam też różności bo mam pralnię i mam kilka sprawdzonych detergentów.Niestety do kupienia tylko u profesjonalnych dostawców chemii pralniczej. Do wyprania wózka zdecydowanie nie polecam. A nie mogłabyś zdjąć tapicerki całej i zanieść jej do zwykłej pralni wodnej? Najlepiej jakbyś zaniosła też płyn Lovela lub podobny.
Ja mam pralnię wodną i piorę wózek bardzo często. Ogólnie wszystko dla dzieci sobie piorę w pralni. Wózek jak nowy zawsze jest bo suszę go w suszarce co nadaje mu miękkości.
Jakbyś bliżej była to bym ci go uprała!
Popytaj, ciekawa jestem opinii, ale takich faktycznie z przekonania, a nie takich jaki jest trend szpitala, i z jaka firma farmaceutyczna szpital ma kontakt. Teamt szczepien byl juz walkowany i wiadomo ze opinii bylo dużo. Ja raczej dodatkowo nie zamierzam szczepic, ale nigdy nie wiadomo czy jednak zdania nie zmienieJa na rota szczepić nie będę, ale nad pneumokokami się zastanawiam... Pogadam z lekarzami ode mnie z oddziału, poczytam, pomyślimy z mężem i zdecydujemy.
Typowa kobieta w ciąży :-) Nic się nie przejmuj - pan powinien zrozumieć :-)Zołza Boże, dziewczyny, jaka jestem zakręcona - od rana piszę Wam o tych brakujących adapterach do fotelika x-lander, a przyszedł mąż na chwilę z pracy i znalazł je w tylnym schowku w foteliku! A ja już do gościa, który nam to wysłał wywaliłam takiego maila, że ho ho! Muszę zaraz odkręcać sprawę i pisać przeprosiny![]()