Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zołza witaj :-)
a wiecie że miałam pisać do Was kiedy szykujecie torby do szpitala... ja mam zamiar zacząć w połowie kwietnia (przed Świętami)
Ja jeszcze ciuszków nie wyprałam... I moja Mama twierdzi, że tych nowych nie muszę prać... Żeby za dużej sterylizacji nie robić.
No ja myśle, że trzeba je chociaż przepłukać w automacie.
No i rozmawiałyśmy też o proszkach. Bo ja się zastanawiam, czy nie prać od początku ciuszków dziecka w naszym proszku...
A poza tym wizyta u Mamuśki udana :-)
Ja sie za pranie ciuszków biorę po świętach, a co do proszku to kupię albo Persil sensitive albo vizir sensitive - ale niemieckie oryginalne i płun do pł. dla dzieciAgatka, ja bym nowe przeprała teżnie wiadomo w jakich warunkach były szyte, transportowane i przechowywane
Nie wiem, kto ich dotykał, czy nie były wystawione na działanie jakichś zarazków. Prędzej bym się wstrzymała od prania ciuszków od znajomych po ich dzieciach
zwłaszcza, jeśli by mi powiedzieli, że już są uprane
Do prania będę używać przynajmniej na razie proszku dla dzieci![]()
Zgadzam się absolutnie!
,a teściowa z siostrą D. nakupiły dla małej.