reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
no ja wiem, ze malo pisze - a i tak siedze pół dnia przy kompie, ale jak się w coś wciągnę to tak mam :)

o słonko wychodzi :):rofl2:

hej Dziewczyny! :-)

Ależ mam od wczoraj lenia... Nawet mi się na BB nie chce zaglądać :zawstydzona/y:
Wszystkim 30tką gratuluję! :tak: Ciężarówką, które kiepsko się czują życzę zdrówka!

Mój Mąż ma dzisiaj wolne :-) więc mnie tu nie będzie. Ściągają mu właśnie paznokieć od nogi :-( <biedny>

Jak pogoda u Was? U mnie cudna :rofl2: Mąż obiecał mi kawkę na balkonie... a ja zaraz wstawiam pranie, żeby je na dwór wywalić- uwielbiam jak tak świeżo pachnie :cool:

Super ten link o 29 tyg ciąży- już przeczytałam, ale zostawie Mężowi, żeby o tym masażu przeczytał i zaczął go częściej robić :laugh2:

Miłego dnia Czerwcowe Mamuśki ;-)

Witajcie
Wstałam o 9 i łaże bez celu...
miałam nieciekawą noc, zasnąć nie mogłam, muszę spać na dodatkowej poduszce bo ni źle i budze sie co chwila - masakra :wściekła/y:

Cześć brzuszki

U mnie też zapowiada się piękny dzień.Słoneczko świeci od rana , ptaszki śpiewają nic tylko siedziec na balkonie lub iść na spacerek.Ja byłam dzisiaj siuśki zanieść na posiew i teraz 2 tygodnie trzeba czekać na wynik-oby tylko wszystko wyszło ok(posiewu dawno nie miałam)
Wczoraj dzień zleciał mi poza domkiem głównie ale zdążyłam wyprac wozek(część w pralce a drugą część ręcznie) wszystko teraz ślicznie i świeżo pachnie-JESTEM Z SIEBIE DUMNA:-D Na wieczór przypłaciłam te wyginanie z wózkiem bólami kręgosłupa-nie mogłam się ruszać!!Ale dziś już ok.
Zaraz zmykam gdzieś pospacerować i życzę Wam kochane miłego dnia:*

Katamisz, dlaczego aż 2 tygodnie masz czekać na wynik????????????? :eek:

Jak prałaś ręcznie wózek? Tzn. czym? U mnie stoi i czeka, aż się nad nim zlituję, ale nie mam pomysłu, czym go potraktować...

Tusen ale sen, też bym była przerażona ;-)
Justynka oszczędzaj sie nie ma co przeciążać organizmu
Marta zdrówka
Misialina miłego plotkowania :-)
Agatka przesyłam znieczulenie dla twojego męża ;-)
Katamisz ty nie szalej z takimi porządkami, ale pewnioe fajnie już mieć wszystko wyprane :biggrin2:
Silva dzieki :biggrin2: już mi lepiej

Witam wszystkie brzuszki bez wyjątku :biggrin2:

Kochane, witam się tylko z Wami i życzę miłego dnia:tak:zaraz biegnę do fryzjera, później na plotki do koleżanki, wrócę do Was w czwartek. U mnie wszystko ok, ale mam straszne problemy ze snem, budzę się o 7 totalnie niewyspana i obolała...zaszalałam na zakupach, ale to na zakupowym się pochwalę. Trzymajcie się brzuszki!!!

reklama
:-:)-:)-( Siedze i rycze. Mialam dzisiaj egzamin na prawko i nie zdalam. Glupi blad, poprostu za bardzo sie denerwowalam. Poza tym dostalam rachunek ze szkoly jazdy, 2 razy wiekszy niz bylo ustalone. Jestem taka wsciekla, wkrzona i poprostu mi niesamowicie przykro. Maz powiedzial oczywiscie ze nic sie nie stalo, ale wiem ze ten rachunek go wkurzyl. Cholera jasna.

Do góry