Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja mojego exm też nie zdałam, ale dziekan się postawił i rozkazał prof zeby mi raz jeszcze pozwolił... Choc prof obelg w moją stronę sobie nie żałował, bo jestem w ciąży i kobiety nie powinny studiowac tylko w domu byc, tak je PAN BÓG stworzył... Ale poza tym pełno innych pierdół...
Nosz ku*wa!!! Ale bym takiemu przy.........
Jak ja nienawidzę takich ludzi! Tylko ja to głupia jestem i jak mnie jeden taki, co wyżej srał, niż dupę miał, wku**ił, to rzuciłam studia
No ale po prostu nie znoszę takiego zachowania...Katamisz, dlaczego aż 2 tygodnie masz czekać na wynik?????????????
Jak prałaś ręcznie wózek? Tzn. czym? U mnie stoi i czeka, aż się nad nim zlituję, ale nie mam pomysłu, czym go potraktować...
Katamisz - kciuki za siuśki! 2 tygodnie aż???? Ja czekałam 5 dni:/
Kati - pożyczam Ci troszkę uśmiechu na poprawę humoru!

:--
-( Siedze i rycze. Mialam dzisiaj egzamin na prawko i nie zdalam. Glupi blad, poprostu za bardzo sie denerwowalam. Poza tym dostalam rachunek ze szkoly jazdy, 2 razy wiekszy niz bylo ustalone. Jestem taka wsciekla, wkrzona i poprostu mi niesamowicie przykro. Maz powiedzial oczywiscie ze nic sie nie stalo, ale wiem ze ten rachunek go wkurzyl. Cholera jasna.