Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a daj sppokój,szkoda gadać,jej mądrość przerasta ją samąJustynka ale idiotka z tej twojej znajomej,brak słów też bym po takim haśle poszła, dobrze zrobiłaś
mój poszedł by raz i nigdy więcej.on jak wejdzie to już musi kupić,bo nie ma czegoś takiego jak zastanawianie się.ja jeszcze kredytu nie dostałam i na razie tkwimy w martwym punkcieMisialina, ale ja na kolor jeszcze się nie zdecydowałam...nie znalazłam nic, co by mnie w 100% usatysfakcjonowało...a wiem, że w maju z wielkim brzucholem nie będę w stanie prasować, ech...muszę męża wyciągnąć po raz 3 na wybieranie koloru, on musi mieć anielską cierpliwość do mnie...

Jakie to głupie na myśl ,że pozostało 2,5 mies nie jest tak przerażająco jak te 70 dni.To jakoś bardziej do mnie dociera ,że to tak blisko już.Ehhh...jeszcze troszeczkę:-)no mi 69....i faktycznie brzmi to przerazajaco....traschka zdajesz sobie sprawę z tego ,że do terminu pozostało nam zgodnie z suwaczkami ok 70 dni!!!!!!!!!!!Jakie to głupie na myśl ,że pozostało 2,5 mies nie jest tak przerażająco jak te 70 dni.To jakoś bardziej do mnie dociera ,że to tak blisko już.Ehhh...jeszcze troszeczkę:-)
Zmykam na spacerek jakiś póki jest śliczna pogoda.Odezwę się pózniej :*
zbieram dupsko, ide do przedszkola na zajecia...oby szybko zlecialo..

ale nadal centymetr długi
Bo ja poświęciłam jeden z papierowych ikeowskich centymetrów i tak jak kiedyś żołnierze odliczali czas od cywila ja odliczam czas do narodzin:-)U nas tez pięknie...oby cały dzień...choć i tak na dwór nie wyjde, buuuCześć brzuszki
U nas we Wrocku jak na razie nie zapeszam ładne słoneczko z tym ,że wieje nie przyjemny wiatr...brrr
Miłego i słonecznego dnia wam życzę :*