Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak coś wypatrzę od razu się Wam pochwalęja jak załatwię sprawę przed wyjściem,to daję radę.gorzej jak np.siedzę albo leżę i wstanę to pierwsze co-wc mnie wita.ale w tej ciąży w nocy w ogóle nie wstaję,tylko wieczór i rano,a z Antim się umęczyłam.mi na spacerkach najbardziej przeszkadza to, że muszę szybko do domu wracać, bo mój pęcherz nie wytrzymuje długo![]()
ja kiedyś jak pytałam to koszt był 100 zł /miesiac i chyba raz na tydzień sie szło.a teraz musze spytać.mrsmoon no właśnie jestem ciekawa ile z nas chodzi na szkołę rodzenia (same i ze swoimi mężczyznami), u mnie kolejny nabór jest po 15 kwietnia (w Tczewie), więc będę zupełnie na świeżo :-) i 10h kosztuje- jak bym szla sama to 120zł a jak z moim M to 180zł, a jak u Was finansowo to wychodzi?