Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zolza ja bym ich gorzej potraktowała, tak bym ich powoli i długo katowała, fizycznie i psychicznie, za biedne zwierzakiCinamonku, jak dobrze Cię widzieć! :-) Psiak świetny i dobrze, że do Was trafił! Ja bym tych, co katują zwierzęta, traktowała tak samo :/
Zajrzyj na wątek spotkaniowy - próbujemy się znowu zorganizować :-)
I odpocznij czasem, co? ;-)

uważaj na siebie i kobitko oszczędzaj się a za migdałek Filipka kciuki trzymam żeby było ok 

przeczytałam kiedyś mądre stwierdzenie i tego sie trzymam:"Im bardziej poznaje ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta" i to sie na prawdę sprawdza. 

ja też przywiozłam "Maję" do rodziców moich (jeszcze przed ślubem) półroczną wyrzuconą wychudzoną i zmarzniętą. Przeszła kilka chorób m.in. parwowirozę z której ją wyleczylismy i jest mega ulubienicą wszystkich 

cinamon Teodor jest boski!!! super, że trafił w dobre ręcę, nienawidzę tych ludzi, którzy katują zwierzęta!!!
Zolza ja bym ich gorzej potraktowała, tak bym ich powoli i długo katowała, fizycznie i psychicznie, za biedne zwierzaki
Zołza ooo...widzę że kradniesz mi fuchę streszczacza)) czemu nie możesz truskawek?? Ja dziś kupiłam w Biedronce za 2,50 całkiem konkretny pojemniczek. I truskawkie też nie wyglądały na te największe zmutowane, raczej normalniejsze ale jeszcze ich nie jadłam.
Zolza nie mam czasu odpocząć teraz ale obiecuję że jak urodzę to odpocznę troszkę![]()
Ciekawe, czy Ci córunia da odpocząć ;-) Oby! :-)A jeśli już w temacie porodów, koleżanka z pracy urodziła w niedzielę synka: ponad 4200g i 58 długi![]()

chyba nie zazdroszczę jej poroduCórka znajomej mojej mamy urodziła sn 4800g![]()