reklama

Czerwiec 2011

reklama
Silva dzięki, humorek jakby lepszy choć zajęcia czekają:) Możę zacznę też jakieś porządki przedświąteczne żeby potem nie szaleć całymi dniami. Tylko nie wiem od czego zacząć..

katamisz przesyłam moc całusków i uscisków do ciebie :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Trasia :biggrin2::biggrin2::biggrin2: królujesz z tym postem :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: i to samo ostatnio powiedziałam mojemu M. o tym wstawaniu w nocy:biggrin2:

Misialina zapisałam sie do tej położnej z Rogowa wiec teraz nie przesadzaj tylko odpoczywaj i w czwartek sie spotkamy o 16 :biggrin2::biggrin2:

Kati...to super...już sie nie mogę doczekać...mam nadzieje tylko że mnie lakarz do szpitala nie wsadzi

Katamisz...ja też mam nisko brzuszek i się martwilam ale widocznie taka jego uroda...mimo wszystko przytulaski przesyłam :*

Hi hi, dzięki Dziewczyny, dumna z niego jestem niesamowicie :-D

Katamisz, tulę mocno - mam nadzieję, że kryzys szybko Ci mienie, bo smutno czytać, żeś smutna :*

Trasiu, oj, oby ta natura łaskawsza była i dała Ci się wyspać przed porodem!

Ironia, na pewno sobie poradzi - chcieć to móc! :-)

reklama
hejka brzuszki
niedawno wstałam ale jestem mega zmęczona :wściekła/y: nie wiem co się dzieje ale już od tygodnia męczą mnie jakieś głupie sny albo co gorsza koszmary i budzę się zestresowana i cała spocona, nie pamiętam już kiedy miałam spokojną nockę :-(
macie też coś podobnego?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry