Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On najlepiej wcale by nie sprzątał - tak stwierdził... wiec się poryczałam wczoraj i w ogóle popsuł mi nastrój...gdzieś taki złośliwy wczoraj wrócił...rany, co za dzień miałąm, a dziś go nie ma znowu do późnego wieczora i zaczynam mieć tego dość...bo gdy raca to zje, poogląda chwilkeTV i idzie spać, bo oczywiscie nie ma siły pogadac, ale jak o coś go zagadam to tak na odczep sie odpowie...:-kati kurcze ale fajne, sama bym zrobiła takie, może sie wezmę dla odstresowania...a powiedz jak ten wianuszek sie robi?? bo kurczaka i jajo znalazłam...a i jeszcze mam pytanko, gdzie kupujesz te jaja i dodatki? na tej stronce czy masz coś sprawdzonego??kupuje styropianowe jajka, wstażki satynowe szpilki i robie :-) to na prawdę proste, tylko trzeba mieć cierpliwość do tego![]()
a robi sie tak:
Wielkanocne jajko wstążkowe - "karczoch"
moze spróbujesz?
dobra ja zmykam do łóżka dobranoc
u nas ja umyłam jedne okna (w sensie takie drzwi na balkon na siedząco) a reszte mama przyjechała i umyła (kochana 170 km tylko żeby mi pomóc w przypilnowaniu robotników i posprżątaniu) !!!
a tu poodkurzać by chociaż pasowalo bo goście wieczorem przyjadą...